- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- Konu Sahibi sonbaharss
aynen benim de tek dileğimTek saglikla gelsinler de bende raziyim doguma kadr kullanmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen benim de tek dileğimTek saglikla gelsinler de bende raziyim doguma kadr kullanmaya
Normal olarak karşılanıyor.. Doktrolar rahim büyümesinden dolayı ola biliyor.. fakat Ağrıyla beraber kan lekesi olmayana kadar sıkıntı yok...Herkese merhaba
3 ayda alt bölgenizde ağrı batma yanma hissi yaşayan var mı?
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinNormal olarak karşılanıyor.. Doktrolar rahim büyümesinden dolayı ola biliyor.. fakat Ağrıyla beraber kan lekesi olmayana kadar sıkıntı yok...
Allah bağışlasın çarçabuk toplasın yavruların okuyunca birden şaşırdım canım ama hayirlisi buymuş önemli olan sağlıkları tabiki dualarımız sizinle. Tez vakitte eve de gecersiniz hep beraber inşallah. Kesinlikle sağ bol bol birliktir, sütün de artar bence kendini de toplarsın bu arada. Bizde bekliyoruz hala perşembe son kontrolümüz olacak Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar selam
Çarşamba günü kontrolde 8cm açıklıkla hastaneye yattım perşembe günü 9 cm oldu sancılarım da 5 dkda bire düşünce perşembe akşam 33+1 de bebeklerim dünyaya geldiler biraz erken oldu şimdi kuvözdeler ciğer gelişimi için ben taburcu oldum dün. Olaylı bir doğum hikayesiydi onu da ayrıca anlatacağım şimdilik süt sağmaya odaklanmış durumdayım henüz beslemiyorlar serum veriyorlarmış ama ben biriktiriyorum şırıngalarla buzlukta öyle işte dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun dualarımız seninleKızlar selam
Çarşamba günü kontrolde 8cm açıklıkla hastaneye yattım perşembe günü 9 cm oldu sancılarım da 5 dkda bire düşünce perşembe akşam 33+1 de bebeklerim dünyaya geldiler biraz erken oldu şimdi kuvözdeler ciğer gelişimi için ben taburcu oldum dün. Olaylı bir doğum hikayesiydi onu da ayrıca anlatacağım şimdilik süt sağmaya odaklanmış durumdayım henüz beslemiyorlar serum veriyorlarmış ama ben biriktiriyorum şırıngalarla buzlukta öyle işte dualarınızı bekliyorum
Ah hadi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına al ciğer geliştirici falan yapmışlar mıydı ? Aman yormayın kendinizi kızlar ben evde bir kızım da var diye hiç oturamadım o da biraz etkendiAllah bağışlasın çarçabuk toplasın yavruların okuyunca birden şaşırdım canım ama hayirlisi buymuş önemli olan sağlıkları tabiki dualarımız sizinle. Tez vakitte eve de gecersiniz hep beraber inşallah. Kesinlikle sağ bol bol birliktir, sütün de artar bence kendini de toplarsın bu arada. Bizde bekliyoruz hala perşembe son kontrolümüz olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar selam
Çarşamba günü kontrolde 8cm açıklıkla hastaneye yattım perşembe günü 9 cm oldu sancılarım da 5 dkda bire düşünce perşembe akşam 33+1 de bebeklerim dünyaya geldiler biraz erken oldu şimdi kuvözdeler ciğer gelişimi için ben taburcu oldum dün. Olaylı bir doğum hikayesiydi onu da ayrıca anlatacağım şimdilik süt sağmaya odaklanmış durumdayım henüz beslemiyorlar serum veriyorlarmış ama ben biriktiriyorum şırıngalarla buzlukta öyle işte dualarınızı bekliyorum Duruyla Ömere
Evt evt oldu bende. Rahim genişliyormuşHerkese merhaba
3 ayda alt bölgenizde ağrı batma yanma hissi yaşayan var mı?
Önceki haftalar iki kere oldum gelistirici perşembe yapacağız sonuncuyu. Amin sağlıkla büyütelim inşallah canım kesinlikle katılıyorum dinlenme yatma kısmına şartlar uygunsa tabi. Bundan sonrası güzellikle sağlıkla geçsin herkes cabuk topluyor diyor bol sütün olsun bol bol emsin miniklerin. Kızlarımız adaş olacak bu aradaAh hadi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına al ciğer geliştirici falan yapmışlar mıydı ? Aman yormayın kendinizi kızlar ben evde bir kızım da var diye hiç oturamadım o da biraz etkendi
Gözün aydın canım, Rabbim evlatlarını bağışlasın. Normal doğum mu oldu bilgi verir misin?Kızlar selam
Çarşamba günü kontrolde 8cm açıklıkla hastaneye yattım perşembe günü 9 cm oldu sancılarım da 5 dkda bire düşünce perşembe akşam 33+1 de bebeklerim dünyaya geldiler biraz erken oldu şimdi kuvözdeler ciğer gelişimi için ben taburcu oldum dün. Olaylı bir doğum hikayesiydi onu da ayrıca anlatacağım şimdilik süt sağmaya odaklanmış durumdayım henüz beslemiyorlar serum veriyorlarmış ama ben biriktiriyorum şırıngalarla buzlukta öyle işte dualarınızı bekliyorum Duruyla Ömere
Ervacım nasılsın nasıl gidiyor günlerinGözün aydın canım, Rabbim evlatlarını bağışlasın. Normal doğum mu oldu bilgi verir misin?
Günlerim zor geçiyor ne yazık ki, sürekli uzanmama rağmen rahim boyu 20 mm ye düşmüş. Çok şükür ki sanci çıkmadı. Wc ve yemek dışında hiç kalkmiyorum. bugünlerde ciğer geliştirici ignemi olmam lazım.Ervacım nasılsın nasıl gidiyor günlerin
İnşallah ilerlemez kuzum ya.kötü düşünme inan belli olmuyor kac hafta götürceği.bende 25+6 yım benim de sıkıntılı geçiyor şeker cıktı kasılmalarım var derken derken ugrasıyorum bakalım sağlıklı olsunlar daGünlerim zor geçiyor ne yazık ki, sürekli uzanmama rağmen rahim boyu 20 mm ye düşmüş. Çok şükür ki sanci çıkmadı. Wc ve yemek dışında hiç kalkmiyorum. bugünlerde ciğer geliştirici ignemi olmam lazım.
Anlayacağın zorluyor lar artık gelmek istiyorlar galiba .
En azindan 7 aylik olsunlar istiyorum, tabiki daha fazlası olsun ama 7 ay dolunca biraz rahatlama geliyor.
Sen kaç haftaliktin canım, senin nasıl gidiyor?
Şeker yüklemesi yaptırmadım henüz ana bende de var takip ediyorum.İnşallah ilerlemez kuzum ya.kötü düşünme inan belli olmuyor kac hafta götürceği.bende 25+6 yım benim de sıkıntılı geçiyor şeker cıktı kasılmalarım var derken derken ugrasıyorum bakalım sağlıklı olsunlar da
Allah yardımcınız olsun, gözünüz aydın! Sağlıkla evleri dönsünler İnşeAllahKızlar selam
Ayy kuzum yeni gordum mesajini... Bir an once sende onlarda birbirinize kavusursunuz insallah cok sasirdim erken beklemiyordum bende seni .. olsun sonu guzel olsun yeter Guzel haberlerinide bekliyorum ve hikayeni sabirsizliklaKızlar selam
Canım şimdi gördüm mesajını hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah Kaç kilo doğdular acaba birde ciğer geliştirici olmuş muydun sen ?Kızlar selam