- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
- Konu Sahibi sonbaharss
-
Yok hayır bırakmadım.bi kaç gün sonra bırakıcam 33.haftada bırakılcak demişti doktorumBn evde olduğum için tansiyonumu ölçemedim ama bnde coraspin kullanıorumm burun kanaması sonrası coraspini bıraktın mı
Bana doğum sonuna kadar dedilerTüp bebekte oksapar iyne kaç haftalığa kadar kullanılır ? Bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim cevabınız için. Ama bu iyne yerinden yer kalmadı ki(( mosmor oluyorBana doğum sonuna kadar dediler
12 hafta idi yanlış hatırlamıyorsam bıraktık. Doktora ve durumunuza göre değişiyorTüp bebekte oksapar iyne kaç haftalığa kadar kullanılır ? Bilgisi olan var mı?
Doğrudur. Hayırlısı artık.12 hafta idi yanlış hatırlamıyorsam bıraktık. Doktora ve durumunuza göre değişiyor
koldanda yapabilirsin canım pıhtılaşma sorunun daha önceden düşüğün falan yoksa 12. haftada bıraktırabilirler yoksa doğuma kadar devam iğneyi yaptıktan sonra ovalama çok bastırmaTeşekkür ederim cevabınız için. Ama bu iyne yerinden yer kalmadı ki(( mosmor oluyor
Kolumdan nasıl yaparım((( göbekten zor alıştım))koldanda yapabilirsin canım pıhtılaşma sorunun daha önceden düşüğün falan yoksa 12. haftada bıraktırabilirler yoksa doğuma kadar devam iğneyi yaptıktan sonra ovalama çok bastırma
koldan kendi kendine yapamazsın ama bacaktan yada poponun üst tarafı kullanabilirsin. ben poponun üst tarafını kullanıyorum. göbekten başka bir ilaç yapıyorum çünküKolumdan nasıl yaparım((( göbekten zor alıştım))
koldan ancak birinin yardımıyla yapabilirsinKolumdan nasıl yaparım((( göbekten zor alıştım))
ben de aynı durumdayım sonrasında alışıyorsunTeşekkür ederim cevabınız için. Ama bu iyne yerinden yer kalmadı ki(( mosmor oluyor
Bebekler olduktan sonra kendin ikinci planda düşünüyorsun. her şey onlar iççin..ben de aynı durumdayım sonrasında alışıyorsun
normal daha haftan çok erken.mide bulantıların başlayabilir,ama herkesin gebeliği aynı geçmiyorBebekler olduktan sonra kendin ikinci planda düşünüyorsun. her şey onlar iççin..
Bu arada benim bel ağrı dışında hiç bir şikayetim yok... Yani hiç bir şey his etmiyorum normal mi acaba??
Yumurta toplamadan sonra olmadım.rahmi dinlenme süresini aldılar.dolayısıyla dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.transferin ilk günü yapıldıKızlar yumurta toplamadan sonra oksapar kullanan var mı aranızda transfer olmadım henuz
Ben kullandım hemen toplamadan sonra 12 haftaya kadar sürdü, öncesinde düşük ya da kan pıhtılaşması gibi herhangi bir durumum olmadığı için bıraktıkKızlar yumurta toplamadan sonra oksapar kullanan var mı aranızda transfer olmadım henuz
Bende yumurta toplamadan sonra 20 tane yazdı doktor 4 tane kaldi dondurulmus embriyo ilk transfer benim her hangi bir dusuk falan da olmadi adet olmayi bekliyorum transfer icin acaba transfer oncesi önlem amacli mi yazdi diye merak ettimBen kullandım hemen toplamadan sonra 12 haftaya kadar sürdü, öncesinde düşük ya da kan pıhtılaşması gibi herhangi bir durumum olmadığı için bıraktık
Benimde dondurulmus transferim 1 ay sonra dediler bu surede de oksapar yazinca sasirdim genelde gebelik baslangicinda baslaniyor okudugum kadariyla ben sadece 20 tane kullanicam sonrasi icin birsey soylemediYumurta toplamadan sonra olmadım.rahmi dinlenme süresini aldılar.dolayısıyla dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.transferin ilk günü yapıldı
ben transferlle başladım.doğum sonuna kadar dedilerBenimde dondurulmus transferim 1 ay sonra dediler bu surede de oksapar yazinca sasirdim genelde gebelik baslangicinda baslaniyor okudugum kadariyla ben sadece 20 tane kullanicam sonrasi icin birsey soylemedi
Tek saglikla gelsinler de bende raziyim doguma kadr kullanmayaben transferlle başladım.doğum sonuna kadar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?