- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi sonbaharss
-
Sunsetcim bayramdan sonra randevu alicam.. bakalim sen sabahlari o ilac sana yetiyorsa aksAm almiyosan oda iyi. Ben 8 mg aliyorum sbahtan aksam yine basliyo... artik ayaga kalkMiyorum... yatak istirahati vermisti doktor 48 gundur yatiyorum simdi ise istesemse kalkamiyorum.. gucsuz kalmisim , midem kuculmus,, kana kana su icmek istiyorum ama nerdeeeee.. icsem midem catliyor.. yattigim icinde hic iyi gelmiyor.. ya cok yoruldum.., Allahim bebeklerimize bize guc kuvvet versin.. sen kac haftalik oldun kesmeye calisiyosun? İlaci anladigim gunde bir kez aabahlari aliyosun.Her sabah aç karınla alıyorum. Günde 1 kere. Bende öğlene kadar direndim almamak için ama çok kötü oldum aldım mecbur.
Kübra nasıl oldum devam etti mi kanamanÇok şükür canım benim bende evham yapmak istemiyorum rabbimden gelene razıyız rabbime emanet kuzularım inşAllah ikisinide sağlıkla alırız kucağımıza her birimiz
Hayır canım etmedi şükür çok şükürKübra nasıl oldum devam etti mi kanaman
Evet Canim Benim de tek yumurta ikizi monokoryonik diamniyotik. Ben henüz cinsiyet ogrenemedimMerhaba. Bende tek yumurta ikizlerime hamileyim.doktorum cinsiyet icin erkek dedi. Aranizda tek yumurta ikizi monokoryonik diamniyotik olan varmi acaba
16+3 teyim şuan canim. 2 hafta önce kontrolüm vardı. Doktorum kesin bisey söylemem icin erken dedi. Bu hafta öğrenirim inş. Sen Ankaradamisin canim. Kontrollerini nerde sürdürüyorsun. Tek yumurta ikizinin risklerinden çok korkuyorum. Hayırlısıyla kucağımiza alırız insAaa senin benden ilerde haftan. Gostermedimi miniklerin
17 haftalık olduk biz. Bugün dr kontrolümüz vardı ilaçı sordum doğuma kadar kullanabilirsin hiçbir sakıncası yok dedi. Bu arada cinsiyetlerimizi öğrendik nasipse ikiside kızmışSunsetcim bayramdan sonra randevu alicam.. bakalim sen sabahlari o ilac sana yetiyorsa aksAm almiyosan oda iyi. Ben 8 mg aliyorum sbahtan aksam yine basliyo... artik ayaga kalkMiyorum... yatak istirahati vermisti doktor 48 gundur yatiyorum simdi ise istesemse kalkamiyorum.. gucsuz kalmisim , midem kuculmus,, kana kana su icmek istiyorum ama nerdeeeee.. icsem midem catliyor.. yattigim icinde hic iyi gelmiyor.. ya cok yoruldum.., Allahim bebeklerimize bize guc kuvvet versin.. sen kac haftalik oldun kesmeye calisiyosun? İlaci anladigim gunde bir kez aabahlari aliyosun.
Geneli tüp bebek olunca ilaçlar kullandık mecbur hep. Normal yolla hamile kalanlar da bizim kadar ilaç kullanılmıyor sanırım.Merhabalar , bugün kalp atışı duymak için gidip 2 tane kese gördük. Çok şaşırdık , ne hissedeceğimizi bilemedik, hala normale dönemedik. Beklemiyorduk sebebi o muhtemelen bir de ilk hamileliğim zaten ne yaşayacağımı bilmiyordum şimdi X2 bilmiyorum . Geriye dönük yazdıklarınızı okudum hep ilaçlardan bahsetmişsiniz. İkiz bebek için beni ne bekliyor ? İlaç mı kullanmak durumunda kalacağız tüm gebelikler için mi geçerli? Kafam karmakarışık beni ne bekliyor deneyimli yaşayan kişiler olarak bahseder misiniz?
Ben sadece vitamin alıyorum başka da bişey kullanmıyorum.Kizlar saglik ocagi bana ilac vermisti simdi aklima geldi.. kanamamdan dolayi yattigim icin ilaclari haftana geldiginde kullanirsin demisti hemsire. Sormak istedigim sey 12. Haftada vitAMİN D 16. Haftada demir ilaci vermis.. ben 12. Haftami 4 gun gecti.. bayram diyedr soramiyorum.. ilk gebeligim ve acemiyim.. SİMDİ vitamin d kullananiz kacinci haftanizda baslamistiniz? Ozel hastanede tedavi oldugum icin bilgilendirilmedim bu konuyla ilgili.. yardimci olurmusuniz? Gec mi kaldim
Son durumunuz ne merak ettim. İnş. önemli bişey yoktur.merhaba arkadaslar bugun doktora gittim.bebeklerimden bi tanesinde ense duzensizligi gordu doktor.ensesini goremiyorum diyip ayrintili usg onerdi.hic boyle bisey duydunuz mu
çarşamba günü ayrıntılı ultrasona gireceğimSon durumunuz ne merak ettim. İnş. önemli bişey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?