- Konu Sahibi sonbaharss
- #2.281
Tek bakıyorum evet çok sağolun sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızımda da çok gaz vardı benim rabbim kolaylık versin tek mi bakıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek bakıyorum evet çok sağolun sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızımda da çok gaz vardı benim rabbim kolaylık versin tek mi bakıyorsunuz
Çok teşekkür ederim inşallahTek bakıyorum evet çok sağolun sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Normal evet bende öyleydim ,hamileliğin başından beri.merdiven çıksam yürüsem dayanamayıp oturuyorum yatıyorum.kan değerlerinizede baktırın kansızlıkta öyle yapar.kontrollerim ayda bir oluyor benimKızlar inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza. Benim sizlere birkaç sorum var daha 10 haftalık ikiz gebeliğim var çok yeni bir iş yapsam nefes nefese kalıyorum ve aniden halsiz kalıyorum kan şekerin düşer ya onun gibi düşünün. Bu normal bir şey mi? Ayrıca ne sıklıkla doktora giyorsunuz ben en son 3 hafta önce gitmiştim bir sıkıntım olmazsa kanama vs gibi ense kalınlığı için 11 12 haftada gideyim diyorum doğru mu yapıyorum.
Benim ilk yavrucakta kolikti 5 ay gece gündüz hiç susmadı uyumadı ...kafayı yemek üzereydim.çok zor günlerdi,şimdi ikiz beni inanılmaz korkutuyortek böyleyse iki nasıl olacak bakalımBakımları zor açık konuşayım tek bebek gibi hiç değil ben tek bebeğe çok rahat bakarmışım diyorum . Ama 4. Aydan sonra mama saatleri uyku saatleri belli oluyor en azından düzen olduktan sonra genel bebek mızmızlığı diyoruz . Ama ilk 3 ay gazdan çok çektik biz özellikle oğlanda
Evet benim vitamin kullanmama rağmen hala dökülüyor maalesef bir önerim yokMerhaba bnm de bebekler 3 aylık oldular
Saçlarım aşırı sökülüyor sizinde döküldü müü
Yada öneriniz var mı bu konuda ???
Bende öyleyim yatamıyorum oturamıyorum dönemiyorum kalkamıyorum yani resmen kütük gibi hareketsizimKizlar yine sikayet etmis gibi olucam ama bebekler kasiklarima cok baski yapiyor.cok agirlastilar.cok huysuz oldum bir ben mi böyleyim
Aynen bende öyle bi haldeyim karnınıza böyle dikenler batıyor gibi oluyor mu yoksa bende mi bi sıkıntı varBende öyleyim yatamıyorum oturamıyorum dönemiyorum kalkamıyorum yani resmen kütük gibi hareketsizim
Valla keşke diken olsa canım ben çok çatladım resmen kesiyorlar sanıyorum karnımı ağrılar bi taraftan çatlakların acısı bi taraftan bazen oturup ağlıyorumAy
Aynen bende öyle bi haldeyim karnınıza böyle dikenler batıyor gibi oluyor mu yoksa bende mi bi sıkıntı var
Hadi ya karnınız çok mu çatladı? Benimde afedersiniz sürekli tuvaletim varmış hissi birde diğer bebek kafasını hala döndürmemiş kaburgama çok batıyor nefes kesiyorValla keşke diken olsa canım ben çok çatladım resmen kesiyorlar sanıyorum karnımı ağrılar bi taraftan çatlakların acısı bi taraftan bazen oturup ağlıyorum
O kadar çok çatladı ki doktorum bile üzülüyor artık cildim çok kötüymüş öyle diyor mecbur tedaviye gidicem doğumdan sonra çatlak açısından yatamıyorum ben.Hadi ya karnınız çok mu çatladı? Benimde afedersiniz sürekli tuvaletim varmış hissi birde diğer bebek kafasını hala döndürmemiş kaburgama çok batıyor nefes kesiyor
Geçerler inşallah nemli tutmaya çalışın yinede acısını hafifletsin çok şükür benim hiç olmadı doktorum da çok şaşırıyor. Kabızlık dediğiniz gibi var hemde aşırı biçimde ne olacak o bilemiyorum. Sizin gün belirlendi mi doğum içinO kadar çok çatladı ki doktorum bile üzülüyor artık cildim çok kötüymüş öyle diyor mecbur tedaviye gidicem doğumdan sonra çatlak açısından yatamıyorum ben.
sürekli tuvalet varmış hissi baskıdan dolayı oluyor sanırım ıkınmayın lütfen çok dikkat etmen lazım ıkınırsan açılma falan olur Allah korusun kabız olmamaya çalış canım
İnşallah sürekli krem sürüyorum ama yok acısını hiç birşey almıyor hala daha çatlıyor. Ve çok iri çatladı yani derin baya damarlarım gözüküyor çatlakların üzerinden. Kabız olmamaya dikkat etmek lazım kayısı suyu falan iyi gelir çünkü ıkınma hissinin gelmemesi gerekiyor. Şurup var aslında hamilelerin kullandığı ismini hatırlayamadım onu alıp kullansanızGeçerler inşallah nemli tutmaya çalışın yinede acısını hafifletsin çok şükür benim hiç olmadı doktorum da çok şaşırıyor. Kabızlık dediğiniz gibi var hemde aşırı biçimde ne olacak o bilemiyorum. Sizin gün belirlendi mi doğum için
Bende bendeeeeee İnanılmaz bir baskıKizlar yine sikayet etmis gibi olucam ama bebekler kasiklarima cok baski yapiyor.cok agirlastilar.cok huysuz oldum bir ben mi böyleyim
Merhaba Kızlar bebeklerin birisi inanılmaz hareketli birisi de bir o kadar sakin . Sakinliğinden şikayetim yok ta doktor hareketlerini takip et demişti . Bazen acaba bir sorun mu var diyorum? Tedirgin ediyor eşek beni sürekli onu dinliyorum. Sizler de de böyle mi ? Ayrıca çok ağırlaştım sanki bugün evde yalnızdım sadece bir makarna yaptım iş falan zaten yapmıyorum ama tabanlarım pert çok yoruluyorum . Ayaklarımın altları çok ağrıyor
[/QUOT
benimde bacaklarımda ve kasıklarımda çok ağrım oluyor. Bazen oturduğum yerden kalkamıyorum. Sen hangi bebeğim hareket ettiğini nasıl anlıyorsun? Ben kesin bir şekilde ayıramıyorum ki
Evet ya bnde başladımm vitamine ama çok dökülüyoo avuç avuç hiç önerisi olan yok mu?Evet benim vitamin kullanmama rağmen hala dökülüyor maalesef bir önerim yok
Benim de oyle biri cok hareketli biri sakin ben de tedirgin oluyorum.doktora sordum soldakinin yeri cok dar dedi.simdi de ona uzuluyorum niye hareketsiz diye...Merhaba Kızlar bebeklerin birisi inanılmaz hareketli birisi de bir o kadar sakin . Sakinliğinden şikayetim yok ta doktor hareketlerini takip et demişti . Bazen acaba bir sorun mu var diyorum? Tedirgin ediyor eşek beni sürekli onu dinliyorum. Sizler de de böyle mi ? Ayrıca çok ağırlaştım sanki bugün evde yalnızdım sadece bir makarna yaptım iş falan zaten yapmıyorum ama tabanlarım pert çok yoruluyorum . Ayaklarımın altları çok ağrıyor
Üzülme canım benim de öyle bir tanesi daha sakin doktorum da normal diyor yerleri gerçekten daraldı Artık tek kişilik yere iki kişi sığıyorlarBenim de oyle biri cok hareketli biri sakin ben de tedirgin oluyorum.doktora sordum soldakinin yeri cok dar dedi.simdi de ona uzuluyorum niye hareketsiz diye...