Ay evet o da var ayağı yukarı kaldırmalar 2 saat yatmalar falanYanlız şey amuda bekleyen de oluyormuş doktor boşuna dememiş. İnşallah arkadaşım güzel haberler gelsin inşallah. Merakla bekliyorum sizin haberinizide
Ay bu sorun bende var yani yumurta kalitesizliği 3 kez tüp bebek denedim transfer dahi olamadım ama sizin durumunuz farklı sizde oluşan embriyolara pgt yapılır sağlıklı embriyo seçilir yani sizin için tüp bebek çözüm olabilir kaybınız için de çok üzgünümArd arda ikinci kere bebeğimi kaybettiğimi öğrendim kürtaj olmak zorunda kalacağım yaşım 34 artık sadece yumurta kalitesizliği yuzunden olduğunu düşünmeye başladım, çünkü ilk kayıp sonrası yaptırdığımız ayrıntılı testler normal çıkmıştı, tüp bebekten fayda görür müyüm bu konuda bilgisi olan anneler var mı tekrarlayan kayıplarda tüp bebek işe yarıyor mu?
Çok teşekkür ederim cevap için...sizde farklı olan sıkıntı nedir neden transfer olamadınızAy bu sorun bende var yani yumurta kalitesizliği 3 kez tüp bebek denedim transfer dahi olamadım ama sizin durumunuz farklı sizde oluşan embriyolara pgt yapılır sağlıklı embriyo seçilir yani sizin için tüp bebek çözüm olabilir kaybınız için de çok üzgünüm
Canim İnşallah kavuşursun sen de bebeğine. İzmir'de yaptıran vardı aramızda ama okumamıştım muhtemelen yazdığını . Zayiflaman için de youtube da seher Akgül diye bi kadın var çok güzel karışımlar söylüyor ona bi bak istersen . Ben geçen ay biraz yaptım ama devam edemedim . Bu ay da zaten tüp bebek denedik o yüzden riske atmıyorum .Kızlar konu açtım iki kere ama kimse yazmadı bana izmirde yaptıranlar varmı olumlu sonuç alanlar bana şehir hastanesindeki doktorum İzmir çınarlı özel hastanesinde onur Süleyman al demiri önerdi siz biliyormsnz doktoru ben birkere aşılama yaptırdım maalesef tutmadı benim şuan kilo vermem lazım sadece araştırmadayım fiyatlarıda merak ediyorum açıkçası pkoluyum 3 yıldır evliyim ama hiç hamile kalmadım çok istiyorum yardımcı olurmsnz???
Ben çıkarmadım ama en az iki kez aşılama olması lazım onların raporlarını alacaksın. Öyle tüp bebek raporu veriyorlar . O da devlette şu an sıra çok fazla ne zamana atarlar bilemiyorum . Allah yardımcın olsun . Zor bi süreçkızlar selam.. aranızda tüp bebek raporu çıkartan varmı
Hmm anladım canım saol Allah razı olsun sen tüp bebek ortalama nekadar qitti özel dqlse sylermsn.Canim İnşallah kavuşursun sen de bebeğine. İzmir'de yaptıran vardı aramızda ama okumamıştım muhtemelen yazdığını . Zayiflaman için de youtube da seher Akgül diye bi kadın var çok güzel karışımlar söylüyor ona bi bak istersen . Ben geçen ay biraz yaptım ama devam edemedim . Bu ay da zaten tüp bebek denedik o yüzden riske atmıyorum .
Ben cıkardım canım yanlız baya zaman alan bişey sen ayrı muayene den geçiyorsun eşin ayrı randevular baya ileri tarihe veriyorlar. Sonra sıraya giriyorsun heyetten geçiyor derken 6 7 ay gecti benimkızlar selam.. aranızda tüp bebek raporu çıkartan varmı
oo baya sürüyormuşBen cıkardım canım yanlız baya zaman alan bişey sen ayrı muayene den geçiyorsun eşin ayrı randevular baya ileri tarihe veriyorlar. Sonra sıraya giriyorsun heyetten geçiyor derken 6 7 ay gecti benim
Hemen hemen hepsi yaklaşık fiyatlarda . Ben embriyo dondurma hariç 11 -12 000 gibi bişey ödedim . 4 kaliteli embriyom vardı 2 tanesi transfer edildi 2 tanesi donduruldu onlar için de ekstra 2 000 TL ödedik.Hmm anladım canım saol Allah razı olsun sen tüp bebek ortalama nekadar qitti özel dqlse sylermsn.
İyimş nerede yaptırdın canım ben manisa'da yaşıyorum izmirde yaptırmak istiyorumHemen hemen hepsi yaklaşık fiyatlarda . Ben embriyo dondurma hariç 11 -12 000 gibi bişey ödedim . 4 kaliteli embriyom vardı 2 tanesi transfer edildi 2 tanesi donduruldu onlar için de ekstra 2 000 TL ödedik.
Özelden yazayım sana canım burda yazıp insanların içini karartmak istememÇok teşekkür ederim cevap için...sizde farklı olan sıkıntı nedir neden transfer olamadınız
Çok çok sevindim tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsınEvet hanımlar yarın test gunumdu ama dayanamadım bu akşam 21.45 te kan verdim. Sonuç: 296.3umarım herşey güzel ilerler❤ şuan ne hissedecegimi bilemiyorum sanki şoktayım sizinde en yakın zamanda guzel haberlerinizi alırız umarım ❤❤
Atılıyor ama
Ama işte özelde çok gider dedik mecbur bekledik bide corona girdi bir üc ay daha bekledik. Bir yıl sürdü. İnşallah nasip olsun bekleriz yeterki olsun. Sende Bi git danış nekadar beklenir nasıl olur. Corona dan sonra insanlar hastaneye gitmek konusunda endişeli. Belkı sıra yoktur Bi git derim. Herkes ertelemiş tüp bebeği.oo baya sürüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?