Transfer olan arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik neler yiyip içiyorsunuz. belirtiler varmı. Test yapmamak için kendinizi zor mu tutuyorsunuz benimde transfer zamanı bir gelse adetime 15 gün var.
Bugün transferin 3.günü . Hafif hafif kasık ağrısı ve kabızlık dışında bi belirti yok. Sabırsızlanıyorum ben de geçmiyor zaman . inşallah pozitif sonuç alırım.

Beb ilk seferde hamile kaldım ama dusukle sonuçlandı ama yılmadım 4.denemede bebegime kavustum cok şükür. Şu an 6 yaşında ve tekrar denemeye başladım eylül ayında transferim var inş.ilk diye sayıya takılma stres çok önemli .genelde prosedurler benzer ilerliyor butun merkezlerde embriyolog ve basvurdugun kurumun tecrubesi cok onemli

İnşallah sağlıkla pozitif sonuç alırsın gittiğim merkez yaklaşık 15 yıllık geçmişi olan bi yer . Doktorları ve hemşirelerine kadar araştırdım en az 15 20 yıllık geçmişi olan doktor ve hemşireler ve bu alanda uzmanlar . Ondan yana sıkıntım kalmadı öyle çok araştırdım ki . Şimdi transfer sonrası 3.günüm . Gün sayıyorum . Çift embriyo transferi yapıldı inşallah sağlıklı olumlu sonuç alırım. Hem maddi hem manevi anlamda rahatlicam. Tabi olmazsa yine pes etmicem ama olsun bekliyorum bebişlerimi

Yaaaa allah bağışlasın . Çok şükür ilk pozitifimizi aldık. Darısı bizlere . Çok dua et nolur bize de . Artık hamişlerin duası kabul olur diye sana dicez. Hadi bakalım

Tebrik ederim darısı basımıza insallah

Yaaaa allah bağışlasın . Çok şükür ilk pozitifimizi aldık. Darısı bizlere . Çok dua et nolur bize de . Artık hamişlerin duası kabul olur diye sana dicez. Hadi bakalım
Amin dualarım sizinle. Allah isteyen herkese nasip etsin. 3 yıldır bu değeri görebilmek için bekledim umarım hepiniz pozitifi görürsünüz

16 haziran da benim test tarihim çok heyecanlı
Biz beraber kosturuyoruz sizinle arkali onlu insallah guzel sonuclar aliriz bn ara ara regly agrisi gbi agri yasiyoruk gunde 1kez falan sizede oluomu bide kalkarken arada bicak batiyo sanki kasiklarima

Biz beraber kosturuyoruz sizinle arkali onlu insallah guzel sonuclar aliriz bn ara ara regly agrisi gbi agri yasiyoruk gunde 1kez falan sizede oluomu bide kalkarken arada bicak batiyo sanki kasiklarima
Ya evet birlikte seviniriz inşallah bana da oluyor ara ara kasik batması . Bel ağrım henüz yok. Çok sık ağrıyan bi kasik da diil ara ara batar gibi olup bitiyor . Göğüs hassasiyetim o da abartılacak kadar diil. İğneleri başladığımdan beri var . İlaçlarımı aksatmadan içiyorum . Bugün akşama doğru bulaşık yıkadım . Evde küçük yürüyüşler . Normal hayatıma dönmeye çalışıyorum . Ağır kaldırmadan. Yediğime içtiğime de dikkat ediyorum . çok heyecanlı bi bekleyiş. Allah elimizi boş çevirmesin .

Bende burada heyecenlanıyorum siz yazdıkça acaba benim nasıl olur nasıl yaparım hayaller kuruyorum. İnşallah sizde güzel haberler vericeksiniz ve banada burda ümit olucak kaldı transfer gününe14

Bende burada heyecenlanıyorum siz yazdıkça acaba benim nasıl olur nasıl yaparım hayaller kuruyorum. İnşallah sizde güzel haberler vericeksiniz ve banada burda ümit olucak kaldı transfer gününe14
Ay hadi inşallah bir an önce gelsin o gün . Bu kez de seninkini takip edelim . Allah bizi de güldürsün. başladığım gün dün gibi . Seninki de çok hızlı geçecek eminim . Şimdi bana bu bekleyiş uzun geliyor . Bi taraftan tedirgin, bi tarafı mutlu . Göbüşlerimizi sevelim artık .

Amiiinnnn bende ayni sekilde evde bisiler yapiyorum disari ciktim 1saatlik arabayla sukur iyiyim bugun ilk kez dus aldim bitek onu abartili bekledim

Amiiinnnn bende ayni sekilde evde bisiler yapiyorum disari ciktim 1saatlik arabayla sukur iyiyim bugun ilk kez dus aldim bitek onu abartili bekledim
Ya inanmıyorum ben de bugün öğleden sonra duş aldım hiç riske atmiyim dedim bu üne kadar bekledim . Bide öyle hızlı duş aldım ki çok kalmiyim diye. Sanki su bişey yapacakmış gibi bi doktor diyordu siz isterseniz amuda kalkın isterseniz ata binin tutunacak olan her türlü tutunur diye . Birden o geldi aklim duş alırken. Ama tabi yine de 4 5 dakikada çıktım ben

Yanlız şey amuda bekleyen de oluyormuş doktor boşuna dememiş. İnşallah arkadaşım güzel haberler gelsin inşallah. Merakla bekliyorum sizin haberinizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…