Telefonda adam akıllı bir bilgi veren yokki. Hep öyleydi zaten. Gidip hastaneye yüzyüze görüşmek lazım. Bayram sonu gıderim konusurum. Siz Ne yaptınız tedaviniz başladımı
Adetim bekliyoruz başlıcam ben de. O da muhtemelen bayrama denk geliyor . Hastaneden izin çıkartıcam . Bayrama denk gelirse diye . Bekliyorum ya adet de bana oyun oynar. Ya erken gelir ya geç

Adetim bekliyoruz başlıcam ben de. O da muhtemelen bayrama denk geliyor . Hastaneden izin çıkartıcam . Bayrama denk gelirse diye . Bekliyorum ya adet de bana oyun oynar. Ya erken gelir ya geç
Hiç sorma benimde öyle olur kesin. Bir ay atmasa bişeyler rahat edemez hadi bakalım ya hayırlısı inşallah güzel güzel olur inşallah rast gider işimiz

İnşallah bu kez tutunur bebişin. Benim de yaş 35 hiç gebelik geçirmedim . Nerde yaptırıyorsun canım tüp bebeği
ben de canım hiç hamile olmadım..
samsun ondokuz mayıs ünv . doç dr davut güvene gidiyorum..
inşallah bu sefer hayır ile sağlıcakla tutunur MEVLAMIZIN izniyle bebeklerimiz inşallah amin..
ALLAH bu imtihandan bizi geçer eylesin meyvesini tatlı eylesin gözümüzün yaşı inşallah sevinçten olup sağlıcakla kucağımızda da görürüz inşallah amin..

Tüp bebek üniversite hastaneleri hasta almaya başladı mı. Arkadaşlar giden varsa bilgi verebilirmisiniz. Özeller almaya başladı diye biliyorumm inşallah bizleride almaya başlarlar.
ben geçen hafta gittim muayeneye haziran için tedavim başlayacak donmuş embriyolarım konacak inşallah 2. tüp bebeğim

siz nerede yaptırıyorsunuz tedavinizi?
Ben de Malatya da yaptırıcam canım özel doğu fertil tüp bebek merkezinde. Annemin yanındayım burada daha iyi olacağını düşündüm . Bi de annem bugün konu komşuya Meryem süresi dağıtmış 7 tane . Hamile kalamayan bayanlar için okunuyormuş. Kızlar okuyan gören olursa tüp bebekten önce okutun . Hatta Bana da söyleyin ben de bi tane okuturum sizin için . Allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah .

Ben bugün estrofeme başladım inşallah haziranın başında transferim olcak şimdiden heyecan bastı
Yumurtaların toplandı öyleyse . Hayırlısıyla olacak inşallah diyelim . Allah duamıza göre saglikla huzurla versin dileklerimizi. Allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın . Sela okunuyor burda dualarım sizinle benim gibi tüp bebek yaptıracak herkesle . İnşallah hamilelerle dolar burası

ben geçen hafta gittim muayeneye haziran için tedavim başlayacak donmuş embriyolarım konacak inşallah 2. tüp bebeğim
Yaşınız kaç ben aradığımda öncelik yaş sırasına göre dedi. Hayırlısı olsun inşallah
inşallah tutunur bebeğin.

Amin canım hamile kalınca da asla dua etmeyi bırakmıcam bu süreçte olanlara, yaşamayan bilmez düşmanıma vermesin Allah

Benim yumurta rezevrim çok iyi. Eşimde de herhangi bir sıkıntı yok. Doktor sen kendi kendine de hamile kalabilirsin dedi ama 3 yildir olamayınca artık strese girdim olacağı varsa da olmuyor. O yüzden tüp bebeğe geçtik. Öncesinde iki olumsuz asilamam var.

Sizlere birşey sormak istiyorum tüp bebek tedavisi sırasında E2 değeriniz en yüksek kaç oldu?

Merhaba arkadaşlar benimde 11 mayısta yumurtalarım toplanmıştı . O kadar yumurtadan sadece 2 tanesi istenilen kalitede oldu. Şu an onların transfer edileceği günü bekliyorum. Doktorum bu süreçte hiç bir ilaç vs kullandırmadı, sadece ayın 18inde lucrin iğne yaptırttı. Bu sırada adet oldum ve bitti. Su an beklemedeyim , kontrol için ne zaman çağıracaklar bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…