Adetim bekliyoruz başlıcam ben de. O da muhtemelen bayrama denk geliyor . Hastaneden izin çıkartıcam . Bayrama denk gelirse diye . Bekliyorum ya adet de bana oyun oynar. Ya erken gelir ya geçTelefonda adam akıllı bir bilgi veren yokki. Hep öyleydi zaten. Gidip hastaneye yüzyüze görüşmek lazım. Bayram sonu gıderim konusurum. Siz Ne yaptınız tedaviniz başladımı
Hiç sorma benimde öyle olur kesin. Bir ay atmasa bişeyler rahat edemezAdetim bekliyoruz başlıcam ben de. O da muhtemelen bayrama denk geliyor . Hastaneden izin çıkartıcam . Bayrama denk gelirse diye . Bekliyorum ya adet de bana oyun oynar. Ya erken gelir ya geç
Amin inşallah canım . Hepimiz hayalimize kavusalimHiç sorma benimde öyle olur kesin. Bir ay atmasa bişeyler rahat edemezhadi bakalım ya hayırlısı inşallah güzel güzel olur inşallah rast gider işimiz
Bu topik pozitif haberler ile dolsun inşallah canımIkinci tedavinde güzel sonuç alırsın inşallah canım. Ben de Bugün kan verdim hazırlık için, haziran sonu temmuz başı başlıcam inşallah ben de..
ben de canım hiç hamile olmadım..İnşallah bu kez tutunur bebişin. Benim de yaş 35 hiç gebelik geçirmedim . Nerde yaptırıyorsun canım tüp bebeği
siz nerede yaptırıyorsunuz tedavinizi?İnşallah bu kez tutunur bebişin. Benim de yaş 35 hiç gebelik geçirmedim . Nerde yaptırıyorsun canım tüp bebeği
ben geçen hafta gittim muayeneye haziran için tedavim başlayacak donmuş embriyolarım konacak inşallah 2. tüp bebeğimTüp bebek üniversite hastaneleri hasta almaya başladı mı. Arkadaşlar giden varsa bilgi verebilirmisiniz. Özeller almaya başladı diye biliyorumm inşallah bizleride almaya başlarlar.
Ben de Malatya da yaptırıcam canım özel doğu fertil tüp bebek merkezinde. Annemin yanındayım burada daha iyi olacağını düşündüm . Bi de annem bugün konu komşuya Meryem süresi dağıtmış 7 tane . Hamile kalamayan bayanlar için okunuyormuş. Kızlar okuyan gören olursa tüp bebekten önce okutun . Hatta Bana da söyleyin ben de bi tane okuturum sizin için . Allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah .siz nerede yaptırıyorsunuz tedavinizi?
Yumurtaların toplandı öyleyse . Hayırlısıyla olacak inşallah diyelim . Allah duamıza göre saglikla huzurla versin dileklerimizi. Allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın . Sela okunuyor burda dualarım sizinle benim gibi tüp bebek yaptıracak herkesle . İnşallah hamilelerle dolar burasıBen bugün estrofeme başladım inşallah haziranın başında transferim olcak şimdiden heyecan bastı
Yaşınız kaç ben aradığımda öncelik yaş sırasına göre dedi. Hayırlısı olsun inşallahben geçen hafta gittim muayeneye haziran için tedavim başlayacak donmuş embriyolarım konacak inşallah 2. tüp bebeğim
Amin canım hamile kalınca da asla dua etmeyi bırakmıcam bu süreçte olanlara, yaşamayan bilmez düşmanıma vermesin AllahYumurtaların toplandı öyleyse . Hayırlısıyla olacak inşallah diyelim . Allah duamıza göre saglikla huzurla versin dileklerimizi. Allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın . Sela okunuyor burda dualarım sizinle benim gibi tüp bebek yaptıracak herkesle . İnşallah hamilelerle dolar burası
Evet pazartesi günü yumurtama toplama işlemim var umarım güzel sonuç alırımHayirli olsun Kaçıncı gündesin canım . Kontrollerin başladı mı
Çooook güzel haberleriniz gelsin inşallahEvet pazartesi günü yumurtama toplama işlemim var umarım güzel sonuç alırım
Şuan için herhangi bir sikayetim yok çok şükür. İğneleri kendim vuruyorum. 4. Kontrolume bugün gittim.Çooook güzel haberleriniz gelsin inşallahNasıl geçti bu süreç yan etkileri oldu mu iğnelerin?ilaçların
Süper, bazı arkadaşlar baya kilo almış bu ilaçlardan, bende çok korkuyorum zaten fazla kilom var..Şuan için herhangi bir sikayetim yok çok şükür. İğneleri kendim vuruyorum. 4. Kontrolume bugün gittim.
İnşallah canım. Sizden duydukça ben de sabirsizlasmaya başladım . Bir an önce başlamak istiyorumEvet pazartesi günü yumurtama toplama işlemim var umarım güzel sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?