- 20 Aralık 2019
- 79
- 60
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.941
İnşallah canım inşallahBenimde eylülde ilk denemem yapıldı. Öyle çok umut bağlamıştık ki. Eşim inanmak istemedi ben adet olana kadar. Toparlandık ikinciyi denedik. Yüzümüz 2.lerde güler inşallah.
Canım telefonun ekranını ayna niyetine kullandım anlamadım valla birden oluverdiVuuuu aferin o zaman dedigim ayna yontemiyle mi
Aşırı sıkışık olmama gerek yokmuş bir litre iç yeter dedi ben bitirdim bileNe kadar iceceksin birsey dediler mi
inşallah canım Allah ın izniyle olacak inşallah hepimizinCanım daha gençsin üzülme demek kolay ama üzülme güçlü ol Allahın izniyle bebişine kavuşucaksın
Evet inşallah ikincisinde tutar hayırlısıyla. senin belli oldu mu AcabaBenimde yaşım 26. Daha önce aşılamayla hamile kalıp düşük yapmıştım, sonra kimyasal gebelik oluşmuştu kendiliğinden. Doktorum embriyo kalitesinin çok iyi olduğunu o embriyonun gebelik oluşturacağını söylemişti, ben çok dikkat etmiştim. Dondurulmuşla denedim bu kez. İnşallah seninde 2. tedavinde tutar.
Canım telefonun ekranını ayna niyetine kullandım anlamadım valla birden oluverdiTekrar fikir için teşekkür ediyorum
En buyuk korkum bu hadi bol bol dua et transferin olurkenAşırı sıkışık olmama gerek yokmuş bir litre iç yeter dedi ben bitirdim bile
Allah hayırlı etsin KuZumKızlar ben de geldim şimdi transfer için bekliyorum su içmeye başladım
Canım 5 ocakta bıraktım ben tedaviden bir gün önce 15 ocakta yumurta toplandi. 18 ocakta transfer oldum. 1 tane kaliteli yumurtam vardı döllendi şükürMerhaba canım, sigarayı transferden ne kadar süre önce bıraktın.. bende transfer için regl olmayı bekliyorumda yaklaşık 3 gündür tamamen bıraktım eşimde 1 haftadır içmiyor.. öncesindede günde 1 tane içiyordum onuda bırakmış oldum...
Öyle mi bilmiyordum ki ben yani onun yenmeyecegını biliyorum da aklımdan çıkmış işte rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinIlk gebeligimde gecirdim lutfen iyi pisirmeyince yemeyin
Hadi hayırlı olsun şimdiden inşallah bebeğin hep seninle kalırAşırı sıkışık olmama gerek yokmuş bir litre iç yeter dedi ben bitirdim bile
Bende içiyordum canım 3 embriyom gitti 5. Güne eşimde içiyordu ikimizi de suçladım ama nasip tabi içmesek keşke daha iyiydiCanım 5 ocakta bıraktım ben tedaviden bir gün önce 15 ocakta yumurta toplandi. 18 ocakta transfer oldum. 1 tane kaliteli yumurtam vardı döllendi şükür3. Gün embriyosu transfer edildi.. Sigara yumurta kalitemiz için büyük etken keşke 3/4 ay önce falan bıraksaymisim diyorum Sadece 1 yumurtamin kaliteli olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm ve sigara içtiğim için pişman olmuştum..
Helal olsun gülmedik gülmedikHeyooo kızlar nasılsınız? Bişey dicem ama gülmeyinBen en sonunda jeli tam anlamıyla yapmayı başardım Hihiii alkış banaa (İkinci pakette anca yani )
Benim bugün 4.günüm daha. Kan testi günüm 31 ocak. Ben geçen sene 25 ocakta aşılamayla hamile kalmıştım kaybettiğim bebeğime. Bu kez olmuştur ve son tedavim olur inşallah. Allaha teslim olmaktan başka bişey gelmiyor elimizden. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimize nasip etsin inşallah.Evet inşallah ikincisinde tutar hayırlısıyla. senin belli oldu mu Acaba
Canım yaş da önemli bir faktör tabi.. Kaç yaşındasın?Bende içiyordum canım 3 embriyom gitti 5. Güne eşimde içiyordu ikimizi de suçladım ama nasip tabi içmesek keşke daha iyiydi
İnşaallah çok çok aminnnnBenim bugün 4.günüm daha. Kan testi günüm 31 ocak. Ben geçen sene 25 ocakta aşılamayla hamile kalmıştım kaybettiğim bebeğime. Bu kez olmuştur ve son tedavim olur inşallah. Allaha teslim olmaktan başka bişey gelmiyor elimizden. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimize nasip etsin inşallah.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canm. şu mübarek cuma günün evliya enbiyaların yüzü suyu hürmetine inşallah gönlüne göre olsun.Benim bugün 4.günüm daha. Kan testi günüm 31 ocak. Ben geçen sene 25 ocakta aşılamayla hamile kalmıştım kaybettiğim bebeğime. Bu kez olmuştur ve son tedavim olur inşallah. Allaha teslim olmaktan başka bişey gelmiyor elimizden. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimize nasip etsin inşallah.
Ben 30 yaşındayım eşim 33 canımCanım yaş da önemli bir faktör tabi.. Kaç yaşındasın?
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun şimdiden ve geçmiş olsunKızlar ben de geldim şimdi transfer için bekliyorum su içmeye başladım
30 güzel yaşBen 30 yaşındayım eşim 33 canım