Ya benim bu tosbik kızımın gıdısının altı ense katlarının arası hep kıyafetlerinin pamuklariyla doluyor,su ılıtıp pamukla temizliyorum her seferinde.onlardan dolayı bile pişik oluyor.hicte sevmiyor sildirmeyi,çok sinirlenip ağlıyor
kesin gıcık oluyor bana.yok burnunu sileyim,yok tırnak keseyim,yok boynunu temizleyim,hadi d vitaminini damlatayim derken...ama işte hepsi onun rahatı için napalim.
Evi ne kadar toplarlasamda hep bı dağınık gibi ya.2 yaşında oğlu olan bı arkadaşım var.onun salonu bildiğim oyun parkı gibi.ben hamileyken hep şey derdi,evinin düzenli temiz hallerine yavaş yavaş veda et.bebek olunca hiç birşey eskisi gibi olmayacak ama benden sana tavsiye hiiicc umursama.evibi pislik götürmez merak etme.o evde bebek olacak bırak daginik kalsın sen sadece bebeğinin mutlu ve huzurlu olmasına bak derdi..ben hala evi görmezden gelemiyorum, baktıkça canım sıkılıyor.zaten sabah kalkinca geceye kadar salondayiz gun boyu.bi tane babynest yatağımiz var,salonda onda yatıyor.sizde durumlar nasıl?