Kızlar kv geldi yine. Her hafta geliyor, gelme desemde geliyor, sormuyor zaten müsait misin diye. Ben gelicem diyor ve geliyor. Pandemi var gelme dediğimde bişeyler var size aldım kapıdan bırakır dönerim dedi, eşim kapıyı açar açmaz girdi oturdu. Bugün yine geldi. Tam öğlen oğlanın uyku saatinde geliyor. Çocuk her tıkırtıya uyanıyor. Geldiğinde dalmıştı uyandı. Gözünden uyku akan çocukla oynuyor. Çocuk esniyor mızırdanıyor, yatırıp ağzına emzik veriyorum gözleri kapanıyor emzik düşünce ağlıyor huyu o. Ağladı bak uyandı diye geri alıyor kucağına. Götürdüm beşiğine yatırdım uyudu çocuk. Ben sağma makinanın parçalarını yıkamaya gitmiştim mutfağa geldim ki çocuk kucağında uyandı diyor. Çocuk ık dese uyandı diye alıyor hemen. Öptürmüyorum ben bugün tuttu öptü çocuğu, burnu akıyor benim hep akar alerji diyor. Valla deli olcam, daha gitmeden 1 hafta idare edicem bununla az daha seveyim seni diyor. Sizinde böyle mi, iyice daraldım ben artık. Ev benim, gelme diyorum geliyor. Uyuyan çocuğu sesle uyandırıp rahat vermiyor. Bişey desem duymazdan geliyor. Ortalık hastalıktan kırılıyor umru değil..