- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #19.581
Sorma bende çok fenayım. Ne bulsam hemen yiyim istiyorum. Ne olacaksa böyle.
Amaaan
Boşverin yaaa ...Hiç iyi yere gitmiyor bu yemeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşverin yaaa ...Hiç iyi yere gitmiyor bu yemeler
Hemşire bana unut orayı üç gün hiç bakma dedi sonrasında baktım ama bişi yoktu. Üç gün biraz değişiklik oluyor bebişler de cnm iştahsızlık keyfisizlik umarım en az yan etkiyle geçiverirKızlar bugün verem aşısı olduk. Biraz iştahsızlık keyifsizlik var henüz ateş yok... Kolunda bir şey oldu mu sizin?? Açıp bakmaya korkuyorum..
Eti cine takmış durumdayım bende geçen bi oturuşta 4 tane yedim valla sanki şimdiye kadar yediğim en güzel bisküviydiHiç iyi yere gitmiyor bu yemeler
Hiç iyi yere gitmiyor bu yemeler
Kızlar bugün verem aşısı olduk. Biraz iştahsızlık keyifsizlik var henüz ateş yok... Kolunda bir şey oldu mu sizin?? Açıp bakmaya korkuyorum..
Amaaan
Boşverin yaaa ...
Eti cine takmış durumdayım bende geçen bi oturuşta 4 tane yedim valla sanki şimdiye kadar yediğim en güzel bisküviydi
Çikolata yiyemiyorum gaz yapıyor dediler diye. Neyse şu çocukları biraz büyütelim de beraber diyete başlarızYiycez bi müddet napalım.
Ben baktım çok şükür hiç bişey olmadı. Keyifsizlik huysuzluk oluyor bi kaç gün. Ateş bizde hiç olmadı. Kolunda bişey yok 1 hafta oldu bizim.
Ben boşverdim zaten. İyiki kilo almıyorum.
Bende tutku biskrem delisi oldum. Bi paketi koy önüme bitiriyorum. Gittim grissini aldım ağzım boş durmuyor madem kalorisi düşük bişey yiyim diye, onu çikolataya batırıp yerken buldum kendimi..
2inci ayında aynı gün 3 aşı olmadı mı canımKızlar bugün verem aşısı olduk. Biraz iştahsızlık keyifsizlik var henüz ateş yok... Kolunda bir şey oldu mu sizin?? Açıp bakmaya korkuyorum..
Aynı gün olamadi. Biz hastaydik gidemedk verem aynı gün açılıyor o gün bitiyormus2inci ayında aynı gün 3 aşı olmadı mı canım
Anladım canım normal galiba bizde de biraz iştahsızlık ve huzursuzluk var ateş yokAynı gün olamadi. Biz hastaydik gidemedk verem aynı gün açılıyor o gün bitiyormus
Çikolata yiyemiyorum gaz yapıyor dediler diye. Neyse şu çocukları biraz büyütelim de beraber diyete başlarız
Oh oh afiyet olsun ben şimdiden diyet için liste hazırlıyorum seni başa yazıyorumBen yiyorum valla çok şükür gaz sorunumuz yok öyle çok. Kardeşim geldi oturduk cips kola yiyoruz şu an. Oğlanı babasıyla yatırdım keyif yapıyorum.
Kızlar günaydın ,
Ben kanamam kesilmediğinden doktora gitmiştim smear almıştı maalesef smear sonucum temiz gelmedi ve ameliyat olmam gerekiyor rahim de kanser hücresi tespit etmişler şuan kanser değilim ama temizlenmezse olacağım. Dünden beri pek iyi değildim bugün sizinle paylaşıp dua istiyorum sizden Salı günü hormon sonuçlarım çıkacak ona göre doğum doktorum yapacak ameliyatımı
İyi ki İnşallah canımİyi ki yaptırmissin. Ne diyeyim hay Allah cok üzüldüm tez zamanda olur biter ve sağlıhlgina kavuşursun inşallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda herşey olur biter iyi olursun iyi ki ihmal etmeyip gitmişsin doktora.erkenden tanı konmuş çok şükürKızlar günaydın ,
Ben kanamam kesilmediğinden doktora gitmiştim smear almıştı maalesef smear sonucum temiz gelmedi ve ameliyat olmam gerekiyor rahim de kanser hücresi tespit etmişler şuan kanser değilim ama temizlenmezse olacağım. Dünden beri pek iyi değildim bugün sizinle paylaşıp dua istiyorum sizden Salı günü hormon sonuçlarım çıkacak ona göre doğum doktorum yapacak ameliyatımı
Kızlar günaydın ,
Benim çok ihtiyacım olacak zaten bu gidişle.Oh oh afiyet olsun ben şimdiden diyet için liste hazırlıyorum seni başa yazıyorum
Sağolasın İyi ki canım çocuklarıma kavuşmuşken tam.. neyse ki tedavisi varCanım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda herşey olur biter iyi olursun iyi ki ihmal etmeyip gitmişsin doktora.erkenden tanı konmuş çok şükür
Sağol canım benim 90 gün oldu ama hala devam ediyor aminnn sağolasınÇok geçmiş olsun canım. İyiki gitmişsin ben gitmedim öyle bekledim bitmesini.. Rabbim yardımcın olsun.
Canım benim çocukların gene seninle Allahım hiç ayırmasın sizi inşallah anneleri ameliyat olup daha sağlıklı olacak ve gene başlarında olacaksın.buna şükür canımSağolasın İyi ki canım çocuklarıma kavuşmuşken tam.. neyse ki tedavisi var
Sağol canım benim 90 gün oldu ama hala devam ediyor aminnn sağolasın