- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #19.041
Aynen canım bende çok dikkat ediyorum ona rağmen hep gazlıO gaz hep var cidden. Evim sıcacık 23-24 derece, ben ayağımda çorap üstüne panduf giyiyorum ama oğlan yine gazlanıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bende çok dikkat ediyorum ona rağmen hep gazlıO gaz hep var cidden. Evim sıcacık 23-24 derece, ben ayağımda çorap üstüne panduf giyiyorum ama oğlan yine gazlanıyor.
Ben yaptırdım iki bacağından bir kolundan yapılıyor bir de rota aşısı yaptırdım ben özel aşı o da ağızdan damla olarak veriliyor kendim veremeZsem dökülürse diye onu da sağlık ocağında yaptırdım.Canlar ikinci ay aşısını yaptıran oldu mu? Bizim yarın nasıl geçecek merak ediyorum
Ben yaptırdım iki bacağından bir kolundan yapılıyor bir de rota aşısı yaptırdım ben özel aşı o da ağızdan damla olarak veriliyor kendim veremeZsem dökülürse diye onu da sağlık ocağında yaptırdım.
Zor geçmedi calpol kullandım biraz huzursuz oldular ama ateşlenmedik hiç
Canım eskiden 2 doz oluyormus benim aldığım aşı tek dozmuş öyle dedi eczane de sağlık ocağı da eczaneden aldım 320 TL soğuk zincirli bir ilaç aynı bizim vurunduğumuz iğneler varya onlar gibi düşün ama doktorumuz ılıtıp verilmesi gerekiyor dedi sağlık ocağına girince eşim montunun iç cebine koydu :) ılındı orda diğer aşılardan sonra verdi hemşiremiz aç olmalarını ve 1 saat daha üzerine emzirme ya da mama verme dedi kusmaması içinAy çok sevindim bu bilgiyi paylaşmana canım. Merak ediyordum bu hafta bizim kız da aşı olacak. Sorması ayıp rota virus ne kadar odedin?? Eczanede mi satılıyor?? 2.doz da olacak mi?
Gaz için ben sıcak suya kimyon katıp içiyorum sütümden onada geçiyor rahatlıyor bayaO gaz hep var cidden. Evim sıcacık 23-24 derece, ben ayağımda çorap üstüne panduf giyiyorum ama oğlan yine gazlanıyor.
Ay gerçekten ben çok korkuyorum aşılardan inşallah bizim de hafif geçerBen yaptırdım iki bacağından bir kolundan yapılıyor bir de rota aşısı yaptırdım ben özel aşı o da ağızdan damla olarak veriliyor kendim veremeZsem dökülürse diye onu da sağlık ocağında yaptırdım.
Bizde rota aşısını yaptıracağız doktor 3. Ayda dedi ama bu ay da yapılıyor muydu. Ya çok sağol canım aşı işi gözümü baya korkutuyor çünküBen yaptırdım iki bacağından bir kolundan yapılıyor bir de rota aşısı yaptırdım ben özel aşı o da ağızdan damla olarak veriliyor kendim veremeZsem dökülürse diye onu da sağlık ocağında yaptırdım.
Eyvah doyurup öyle aşı olsun üzerine vermem ama bizimki açlığa kiyamet koparıyor.... Canım bir de kalça ultrasonu işi var onu da yaptırmak gerekiyormuş .... Sen onu ne yaptın?? Umarım acelesi yoktur... Hem aşı hem o... Bir sürü iş... Pandemiden de iyice korkar olduk... Etraf hep pozitif doldu...Canım eskiden 2 doz oluyormus benim aldığım aşı tek dozmuş öyle dedi eczane de sağlık ocağı da eczaneden aldım 320 TL soğuk zincirli bir ilaç aynı bizim vurunduğumuz iğneler varya onlar gibi düşün ama doktorumuz ılıtıp verilmesi gerekiyor dedi sağlık ocağına girince eşim montunun iç cebine koydu :) ılındı orda diğer aşılardan sonra verdi hemşiremiz aç olmalarını ve 1 saat daha üzerine emzirme ya da mama verme dedi kusmaması için
Aynen canım bende çok dikkat ediyorum ona rağmen hep gazlı
Ben yaptırdım iki bacağından bir kolundan yapılıyor bir de rota aşısı yaptırdım ben özel aşı o da ağızdan damla olarak veriliyor kendim veremeZsem dökülürse diye onu da sağlık ocağında yaptırdım.
Gaz için ben sıcak suya kimyon katıp içiyorum sütümden onada geçiyor rahatlıyor baya
Her gün ben de içiyorum rezeneyi canım . Ayrıca kimyonu bazen rezeneye atıp içiyorum tadı hiç kötü olmuyorBen rezene de içiyorum, bu akşam sütüne katıp oğlanada vercem iki çay kaşığı.
Ayy çokmuş 2 bacaktan 1 koldan. Bizde kolay atlatırız inşallah. Zaten poposu hala kabarıp sönüyor, korkuyorum yine götürmeye..
Tadı çok kötü olur diye içmedim onu hiç.
Tadı fena değil ya burnunu kapatıp içebiliyorsunBen rezene de içiyorum, bu akşam sütüne katıp oğlanada vercem iki çay kaşığı.
Ayy çokmuş 2 bacaktan 1 koldan. Bizde kolay atlatırız inşallah. Zaten poposu hala kabarıp sönüyor, korkuyorum yine götürmeye..
İnşallah canım doktorunuz calpol önerirse kullan bence faydası oluyorAy gerçekten ben çok korkuyorum aşılardan inşallah bizim de hafif geçer
Valla canım bize 2. Ayda yaptırın diğer aşılarla aynı gün dedi bizde yaptırdık korkma inşallah hafif geçerBizde rota aşısını yaptıracağız doktor 3. Ayda dedi ama bu ay da yapılıyor muydu. Ya çok sağol canım aşı işi gözümü baya korkutuyor çünkü
Kalça ultrasonunu ilk ayları dolduğu gün yaptırdık biz canım kalça karın ultrasonu ve göz muayenesi oldular. Sonradan da oluyor mu inan bilmiyorum ama mesela doktorumuz kalça ultrasonu temiz gelene kadar boyunu bile ölçmedi zararı olabilir bekleyelim demiştiEyvah doyurup öyle aşı olsun üzerine vermem ama bizimki açlığa kiyamet koparıyor.... Canım bir de kalça ultrasonu işi var onu da yaptırmak gerekiyormuş .... Sen onu ne yaptın?? Umarım acelesi yoktur... Hem aşı hem o... Bir sürü iş... Pandemiden de iyice korkar olduk... Etraf hep pozitif doldu...
Evet çok gerçekten birisi karma birisi verem diğeri ne bilmiyorum söyledi hemşire ama o anda öyle ağladı ki birşey duyup düşünemedimBen rezene de içiyorum, bu akşam sütüne katıp oğlanada vercem iki çay kaşığı.
Her gün ben de içiyorum rezeneyi canım . Ayrıca kimyonu bazen rezeneye atıp içiyorum tadı hiç kötü olmuyor
Tadı fena değil ya burnunu kapatıp içebiliyorsun
İnşallah canım doktorunuz calpol önerirse kullan bence faydası oluyor
Valla canım bize 2. Ayda yaptırın diğer aşılarla aynı gün dedi bizde yaptırdık korkma inşallah hafif geçer
Kalça ultrasonunu ilk ayları dolduğu gün yaptırdık biz canım kalça karın ultrasonu ve göz muayenesi oldular. Sonradan da oluyor mu inan bilmiyorum ama mesela doktorumuz kalça ultrasonu temiz gelene kadar boyunu bile ölçmedi zararı olabilir bekleyelim demişti
Evet çok gerçekten birisi karma birisi verem diğeri ne bilmiyorum söyledi hemşire ama o anda öyle ağladı ki birşey duyup düşünemedim
Nasil kattin ne kadar kattin?? Tuvalet için iyiyse ben de yapaym.Bi deneyim canım içebilirsem eğer.
Ben bugün rezeneyi sütüne kattım, içer içmez hemen tuvaletini yaptı.
Zor olur tabi canım, bende zaten fobi oldu hastaneden sonra, çocuk çok hırpalandı orda. Yine o geliyor aklıma.
Sütün içine koydum biberonuna. Bi tatlı kaşığı koydum 100 cc filandı sanırım sütte. İçti hemen midesi çalışmaya başladı. Çokta rahatladı güzel uyudu.Nasil kattin ne kadar kattin?? Tuvalet için iyiyse ben de yapaym.
Korkma canım o günler geride kaldı çok şükür aşı çok daha rahat geçecekBi deneyim canım içebilirsem eğer.
Ben bugün rezeneyi sütüne kattım, içer içmez hemen tuvaletini yaptı.
Zor olur tabi canım, bende zaten fobi oldu hastaneden sonra, çocuk çok hırpalandı orda. Yine o geliyor aklıma.
İnşallah canım, insanın evladının canı yanınca kendi canı çok daha fazla yanıyormuş. Rabbim hiç birinin ayağına taş değdirmesin.Korkma canım o günler geride kaldı çok şükür aşı çok daha rahat geçecek
kızlar galiba benden nezle geçmiş bebeğe burnu tıkalı şu an uyandı ağladı zor yatıştırdım burun tıkanıklığı için bir önerisi olan var mı ??