2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım hormon ilaçları insanın dengesini çok bozuyor bence başka bir doktora da muayene ol

Kesinlikle katılıyorum ne hamilelik ne Doğum beni göğüs ucu mahvetti

Anladim canım ama bence Eskişehir de ücretsiz bir destek de bulabilirsin belki. Pozitif doğum diye bir sey vardi Instagram da oraya bir bak.

Kızlar bu silikon göğüs ucu ile emzirmeyi yapıyorum. Hem mamajoo hem aventinkini aldim. Aventinkini iyi emdi yalniz kenarları kalkıyor emerken... Nasıl tutturuyorsunuz cok sinir bozucu

Mamajonun silikonu da denedim o da tam sabit durmuyor memede ..benim kiz ellerini yarim kundaktan kurtarıyor çok güçlü kıpır kıpır zaten karnımda da çok hareketli idi... O silikonu emiyor ama elleri kurtarınca alıp atıyor deli oluyorum zaptetmek lazim onu

Bende uyumazdım aptal kafam diyorum şimdi.

Benim küçüktü, teki daha küçüktü hatta. Ondanda tutamadı sütte istediği kadar gelmedi. Sen sorun yaşamazsın inşallah.

Mahvoldum bittim, lanolin krem kullandım fayda etmedi sütümü sürüyorum ama acıyor yinede.

Kesinlikle katılıyorum ne hamilelik ne Doğum beni göğüs ucu mahvetti

Sezeryandan sonra tek damla yaş gelmedi gözümden, kalktım yürüdüm. Hiç mızmızlanmadım. Ama göğüs ucu acısından hüngür hüngür ağladım.

Benimki emmiyor keşke alsa da yara yapsa

Benimkide istemiyor meme verince ciyak ciyak. 2 saatte 1 sağıp veriyorum. Göğüs ucum olmadığı için makina yara yaptı çeke çeke. Hastane tipi zaten çok güçlü vakumluyo, sağarken ucu çıkıyo o şekilde veriyorum ağzına bana mısın demiyo, 5 dk durursa iyi..

Kızlar bu silikon göğüs ucu ile emzirmeyi yapıyorum. Hem mamajoo hem aventinkini aldim. Aventinkini iyi emdi yalniz kenarları kalkıyor emerken... Nasıl tutturuyorsunuz cok sinir bozucu

Bunların ölçüsü var mı? Eşime lansinoh al dediler, ucu kocaman. Onunlada tutturamadım, kalkıyor zaten emmeye çalışsa.

Benide aynen.. en guzel.makineyle sagmak. Kurtuldum vallahi

Bende sağıyorum, kaç saatte 1 sağıyosun? Buda çok yorucu çünkü..

Evet cok.yorucu. 3 saate bi sagyorum. Bazen cocuk once acikmis oluyor ozaman mama veriyorum
Ztn geceleri 2 kere mama veriyorum.

Evet benim de öyle oluyordu uçları kalkıyordu zor emziriyordum birisi tutsun ucu sen emzir canımmmm
Kızlar birde bu sağlık ocağından verilen damla var. Siz verdiniz mi? D3 yazan..
Evet doktorumuza da sordum ben veriyorum günde 3 damla

Kızlar birde bu sağlık ocağından verilen damla var. Siz verdiniz mi? D3 yazan..

evt verdiler ben başka bir marka aldım parabensiz fıs olarak sıkılıyor günde bir defa. d3'ü kendim için kullanıcam bebeğe eczaneden organik bir şey aldık adını hatırlamıyorum.

Canım ölçüsü olan sadece aventinki. kücük ve büyük var. mamajoo biraz boy olarak küçük eni var o da iyi ama bence. wee ninki çok kötü lansinohunkini bilmiyorum. ama aventin küçük boyunda bizimki emdi ilk defa dün o da yardımla.. Evet birinin tutması lazım ben tek başıma çok zorlanıyorum ama bir pozisyon bulcam hem onu tutup hem destek yapabileceğim bir şey çünkü yalnız emziremedikten sonra ne anlamı var ki??? orda burda emziremeyeceksek bunun pratikliğinin bir anlamı kalmıyor... sağıp veririm daha iyi.

Evet benim de öyle oluyordu uçları kalkıyordu zor emziriyordum birisi tutsun ucu sen emzir canımmmm

Evet doktorumuza da sordum ben veriyorum günde 3 damla

Zaten hemşiremiz tuttu öyle emzirdim. Ama inşallah yalnız da emzircem. Biraz bebeğe sert davranmak gerekiyor açıkçası onun iyiliği için bu konuda. Yoksa basıyor çığlığı inadından yapmıyor yapsa 3 kez 5 kez yapsa süt gelecek ama ilk emmeyi yapmayınca basıyor çığlığı

Bence sen rahat emzirirsin canım vaktinde geliyor bir defa.. İLk gün gelmese ikinci gün gelir sütün zaten hastanede gerekli müdaheleyi yaparlar.. rahat ol.. Benim göğüs ucum küçük ve erken geldiği için vucut da hazır değildi bebek de güçlü olmuyor ve mecbur mama biberon olayına girdik.

2 saatte bir sağım yapacaksın diye bir şey yok canım. Gece uyu dinlen sabah yaparsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…