-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.681
Kesinlikle katılıyorum ne hamilelik ne Doğum beni göğüs ucu mahvettiGöğüs ucu yarası olan arkadaşlar bana hiç bir krem fayda etmedi sadece hindistan cevizi yağı iyi geldi aklınızda bulunsun şimdi ilk emmeye başlarken hassasiyet oluyor biraz emerken geçiyor o göğüs acısı hiç bir şeye benzemiyor
Sezeryan acısını unutturuyorKesinlikle katılıyorum ne hamilelik ne Doğum beni göğüs ucu mahvetti
Yok canım ben Tek çocuğumeşim akşamları yardımcı oluyor annem gündüz yardımcıyı düşündük salında ama zorlar bizi doğum özelde oldu onun borcu var bi de çocuklara Sigorta yaptırdık o var e iki çocuk masrafı :/ ben eşime gerek yok bakarım dedim çok zorlanırız diye
Sezeryan acısını unutturuyor
hadi hayırlı güzel guzel haberlerle gel sende inşallah yarınminikle kavuşmak için büyük gün yarın ❤ darısı başıma artık en son dükkanı ben kapatıp çıkcam ☺
Ben mamajo almıştım canım aventin en küçüğü bile benim çocukların ağzına büyük gelmişti bi tane avent aldım baktım olmuyor geri eşimi gönderip mamajo aldırmıştım en küçüğü baya küçük onunla alıştılar
inşallah canim.39 haftamız bitecek nerdeyse.baya haftasını tamamlayacak bizim günümüz belli olana kadar.hayirlisi bakalımVaktinde geliyor senin süt de gelir de inşallah emzirirsin miniğini...
Benide aynen.. en guzel.makineyle sagmak. Kurtuldum vallahiKesinlikle katılıyorum ne hamilelik ne Doğum beni göğüs ucu mahvetti
valla herkes uyu diyor ama ben sabah eşimle birlikte kalkıyorum 8 de bir dahada uyuyamıyorum.bide yattıkca ağrılarım daha çok oluyor.iste gün boyu boş boş oturuyorum evde arada ufak tefek iş yapiyorum.son günler böyle geçiyor☺
bu meme tutmama olayı ve zorlanma coğunuzda oldu galiba.bakalim bende nasıl olacak.hergun gümüş göğüs kalkanı kullanıyorum faydası olacak mı bilmiyorum.gogus ucunun küçük yada büyük olması etkiliyor mu bebeğin memeyi almasında ?benim normalde de göğüs ucum vardı şimdi daha büyük oldu.umarim faydası olur bunun
Göğüs ucu yarası olan arkadaşlar bana hiç bir krem fayda etmedi sadece hindistan cevizi yağı iyi geldi aklınızda bulunsun şimdi ilk emmeye başlarken hassasiyet oluyor biraz emerken geçiyor o göğüs acısı hiç bir şeye benzemiyor
Kesinlikle katılıyorum ne hamilelik ne Doğum beni göğüs ucu mahvetti
Benimki emmiyor keşke alsa da yara yapsa
Kızlar bu silikon göğüs ucu ile emzirmeyi yapıyorum. Hem mamajoo hem aventinkini aldim. Aventinkini iyi emdi yalniz kenarları kalkıyor emerken... Nasıl tutturuyorsunuz cok sinir bozucu
Benide aynen.. en guzel.makineyle sagmak. Kurtuldum vallahi
Evet cok.yorucu. 3 saate bi sagyorum. Bazen cocuk once acikmis oluyor ozaman mama veriyorumBende uyumazdım aptal kafam diyorum şimdi.
Benim küçüktü, teki daha küçüktü hatta. Ondanda tutamadı sütte istediği kadar gelmedi. Sen sorun yaşamazsın inşallah.
Mahvoldum bittim, lanolin krem kullandım fayda etmedi sütümü sürüyorum ama acıyor yinede.
Sezeryandan sonra tek damla yaş gelmedi gözümden, kalktım yürüdüm. Hiç mızmızlanmadım. Ama göğüs ucu acısından hüngür hüngür ağladım.
Benimkide istemiyor meme verince ciyak ciyak. 2 saatte 1 sağıp veriyorum. Göğüs ucum olmadığı için makina yara yaptı çeke çeke. Hastane tipi zaten çok güçlü vakumluyo, sağarken ucu çıkıyo o şekilde veriyorum ağzına bana mısın demiyo, 5 dk durursa iyi..
Bunların ölçüsü var mı? Eşime lansinoh al dediler, ucu kocaman. Onunlada tutturamadım, kalkıyor zaten emmeye çalışsa.
Bende sağıyorum, kaç saatte 1 sağıyosun? Buda çok yorucu çünkü..
Ben sarılık olmasın diye 2 saatte 1 sağıyorum. Mama vermiyorum artık sütüm güzel geliyo. Ama çok yoruldum..Evet cok.yorucu. 3 saate bi sagyorum. Bazen cocuk once acikmis oluyor ozaman mama veriyorum
Ztn geceleri 2 kere mama veriyorum.
Evet benim de öyle oluyordu uçları kalkıyordu zor emziriyordum birisi tutsun ucu sen emzir canımmmmMamajonun silikonu da denedim o da tam sabit durmuyor memede ..benim kiz ellerini yarim kundaktan kurtarıyor çok güçlü kıpır kıpır zaten karnımda da çok hareketli idi... O silikonu emiyor ama elleri kurtarınca alıp atıyor deli oluyorum zaptetmek lazim onu
Evet doktorumuza da sordum ben veriyorum günde 3 damlaKızlar birde bu sağlık ocağından verilen damla var. Siz verdiniz mi? D3 yazan..
Kızlar birde bu sağlık ocağından verilen damla var. Siz verdiniz mi? D3 yazan..
Bende uyumazdım aptal kafam diyorum şimdi.
Benim küçüktü, teki daha küçüktü hatta. Ondanda tutamadı sütte istediği kadar gelmedi. Sen sorun yaşamazsın inşallah.
Mahvoldum bittim, lanolin krem kullandım fayda etmedi sütümü sürüyorum ama acıyor yinede.
Sezeryandan sonra tek damla yaş gelmedi gözümden, kalktım yürüdüm. Hiç mızmızlanmadım. Ama göğüs ucu acısından hüngür hüngür ağladım.
Benimkide istemiyor meme verince ciyak ciyak. 2 saatte 1 sağıp veriyorum. Göğüs ucum olmadığı için makina yara yaptı çeke çeke. Hastane tipi zaten çok güçlü vakumluyo, sağarken ucu çıkıyo o şekilde veriyorum ağzına bana mısın demiyo, 5 dk durursa iyi..
Bunların ölçüsü var mı? Eşime lansinoh al dediler, ucu kocaman. Onunlada tutturamadım, kalkıyor zaten emmeye çalışsa.
Bende sağıyorum, kaç saatte 1 sağıyosun? Buda çok yorucu çünkü..
Evet benim de öyle oluyordu uçları kalkıyordu zor emziriyordum birisi tutsun ucu sen emzir canımmmm
Evet doktorumuza da sordum ben veriyorum günde 3 damla
bu meme tutmama olayı ve zorlanma coğunuzda oldu galiba.bakalim bende nasıl olacak.hergun gümüş göğüs kalkanı kullanıyorum faydası olacak mı bilmiyorum.gogus ucunun küçük yada büyük olması etkiliyor mu bebeğin memeyi almasında ?benim normalde de göğüs ucum vardı şimdi daha büyük oldu.umarim faydası olur bunun
Bi benim oğlan mı meme tutmuyor? Sağım yapanlar kaç saatte bir yapıyorsunuz? 2 saatte bir sağıma kalkmaktan mahvoldum artık. Hala göğüs ucum küçük, teki zaten yara oldu oğlan silikon aparatıda tutmuyor, sütüm gayet yeterli aslında ama nafile..