2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cok.yorucu. 3 saate bi sagyorum. Bazen cocuk once acikmis oluyor ozaman mama veriyorum
Ztn geceleri 2 kere mama veriyorum.

Her beslemeden sonra sağın sütünüzü. Önce sadece mama. İkinci beslemede önce sağılmış anne sütü sonra mama. Bebek uyuyunca tekrar sağ...Uyanınca yine önce anne sütü sonra mama ver. 3 saatte bir 4 saatte bir sağıyorum bebek çektiyse az sağıyorum.

Bence sen rahat emzirirsin canım vaktinde geliyor bir defa.. İLk gün gelmese ikinci gün gelir sütün zaten hastanede gerekli müdaheleyi yaparlar.. rahat ol.. Benim göğüs ucum küçük ve erken geldiği için vucut da hazır değildi bebek de güçlü olmuyor ve mecbur mama biberon olayına girdik.
inşallah dediğin gibi olur canım.merakla bekliyorum bende beni neler bekliyor diye.

Evet doktorumuza da sordum ben veriyorum günde 3 damla

Bende vermeye başladım bugün.

Canım ölçüsü olan sadece aventinki. kücük ve büyük var. mamajoo biraz boy olarak küçük eni var o da iyi ama bence. wee ninki çok kötü lansinohunkini bilmiyorum. ama aventin küçük boyunda bizimki emdi ilk defa dün o da yardımla.. Evet birinin tutması lazım ben tek başıma çok zorlanıyorum ama bir pozisyon bulcam hem onu tutup hem destek yapabileceğim bir şey çünkü yalnız emziremedikten sonra ne anlamı var ki??? orda burda emziremeyeceksek bunun pratikliğinin bir anlamı kalmıyor... sağıp veririm daha iyi.

Eşimin aldığı büyük o da bi işe yaramıyor, makinayla sağınca çok gelen süt çok az geliyor çocuk başlıyor ağlamaya. Göğüs ucum zaten yoktu, çıkan uçta yara oldu.

2 saatte bir sağım yapacaksın diye bir şey yok canım. Gece uyu dinlen sabah yaparsın.

Gece uyanıyor çocuk süt mecbur sağıyorum mama vermeyim diye. Ama 2.5 saate çıkardım bugün.

Kızlar doğuma gidiyoruz inşallah öğlen arasında olacak dualarınızı eksik etmeyin 🤲

Sağlıkla gelsin inşallah annesi.

Kızlar bizde 3 günlük olduk bugün taburcu olacağız inşallah ikimizde iyiyiz hiç korktuğumuz kadar değilmiş sezeryan ❤

Demiştim sana canım. Maşallah size. ❤️

Bende vermeye başladım bugün.

Eşimin aldığı büyük o da bi işe yaramıyor, makinayla sağınca çok gelen süt çok az geliyor çocuk başlıyor ağlamaya. Göğüs ucum zaten yoktu, çıkan uçta yara oldu.

Gece uyanıyor çocuk süt mecbur sağıyorum mama vermeyim diye. Ama 2.5 saate çıkardım bugün.

Sağlıkla gelsin inşallah annesi

Demiştim sana canım. Maşallah size. ❤

Ah yaaa tüh tüh yara olması kötü olmuş annesi... Yanlış mı emdi acaba. Silikon uçla denemeye devam... Ben bugün başardım 5 cc filan sol göğsümden almıştır. Diğerini ısrarla almadı. Aldı da uyudu çekmedi. Çekse gelecek.

Her beslemeden sonra sağın sütünüzü. Önce sadece mama. İkinci beslemede önce sağılmış anne sütü sonra mama. Bebek uyuyunca tekrar sağ...Uyanınca yine önce anne sütü sonra mama ver. 3 saatte bir 4 saatte bir sağıyorum bebek çektiyse az sağıyorum.
Vallah cnm ben elim ne zaman bosalirsa ozaman sagiyorum. Gun icinde anne sutu. Gece usendigim icin 2 kez mama veriyorum. Makineyle sagimak icime siniyor doydugunu anliyorum

Ben sarılık olmasın diye 2 saatte 1 sağıyorum. Mama vermiyorum artık sütüm güzel geliyo. Ama çok yoruldum..
Cnm benimkinde sarilik var vllh ben 3 saate bi veriyorum. Sukur sarilik azaldi. Ben memr acisidan emziremiyorum. O yuzden makineyle cekiyorum gece ûseniyorum cekmeye cok yorulmus oluyorum ztn. Gecede 2 kez mama iciyor

Evet bebekler akili. Bibron varken, ne diye memeyi emsinler .. meme daha yorucu. Vallah bana makine cok avantajli geldi icime cok siniyor
Aslında yorucu olduğundan değil çünkü meme ucuyla Memeyi alıyor yani plastik uç lazım aslında memenin o TEn temasını istemiyor sanırım. Bende anne ve bebek arasında ki ten temasına çok dikkat ettiğimden emsin istiyorum yoksa sağıp vermek zorunda kalacağım bir kaç gün geçsin bakalım meme reddi 4 gğn kadar sürermiş internette öyle yazıyor umarım düzelir :KK43:

Ben bittim artık kardeşim var gece bi kaç saat o bakıyor ama göğüs ucu yarası herşeyi zorlaştırdı.

4 kez kalkıyorumdur canım. 2 saatte 1 süt sağıyorum, sonra doyur altını al uyut tekrar zaman yaklaşmış oluyor. Beşiğine koyup yatıyorum bu kezde uyusada mıkırdanıyor aklım kalıyor.

Benim ayaklarda davul gibi, hamileyken o kadar şiş değildi. Ağlama hali bendede var vara yoğa ağlayabilirim. Benimki emmediği için perişan ediyor beni emse ne sezeryan ağrım var ne başka derdim.

Son günleri iyi değerlendir canım. 😃

Maşallah benim daha hiç cesaretim yok doğunca kaçtı resmen.
Hiç korktuğumuz gibi değilmiş bizimki çok rahat oldu dikiş bile atılmadı sadece bi bandaj var iki gün sonra çıkarıcaz. Hiç bişey hissetmezken yaptırmak bence en mantıklısı

Aslında yorucu olduğundan değil çünkü meme ucuyla Memeyi alıyor yani plastik uç lazım aslında memenin o TEn temasını istemiyor sanırım. Bende anne ve bebek arasında ki ten temasına çok dikkat ettiğimden emsin istiyorum yoksa sağıp vermek zorunda kalacağım bir kaç gün geçsin bakalım meme reddi 4 gğn kadar sürermiş internette öyle yazıyor umarım düzelir :KK43:
Insaallah duzelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X