2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hilalll naptn yoksa doğum mu yaptın yoksun sıra bendeydi galiba sen önce yaptın bize haber et
yok yok yapmadım daha sırayı bozmadım buralardayım kızların yazdıklarını okuyorum ama şu an bilgi sahibi olmadığım için yazmıyorum,onların tecrübelerinden faydalanıyorum senin yarındi doğum demi.carsambaya gün verdi demistin sanki

Nasıl bir artıstı peki. Hatırlıyor musunuz?

Önce 63 çıktı sonra 130 küsür çıktı, 350 çıktı sonra 600 küsür çıktı. Tekrar kan verdim 800 900 başladı düzensiz artış. Ultrasonda embriyo göründü ama artış yetersizdi sağlıksız muhtemelen dediler, düşük yaptım sonrasında.

Biliyorum da dökme sebebim çocuğa gaz geçecek kaygısı idi. Dışarda 3 saat kalinca zaten dolaba arıyorum. Evet metsil damla kullandik iki defa mecbur diğerini bugün alacağız... Yani gaz olayları herkeste başlamış ben bizde erken dedim. Bugün kızım 13 günlük oldu..

Kızlar geceleri kaç kez uyanıyorsunuz ya benim çocuklar hep bi mıkırdanma halinde gece uyuyorlar aslınds ama mıkır mıkır kımıldıyorlar

Aynen ama Allah'tan benim kayinvaldem gece 12 den sabah 5 e kadar çocuğa baktı gazı da var diye yanından ayırmadı. Ben de uyudum. Sonra sabah da o uyudu az önce uyandı. Nöbetleşe yapıyoruz. Eşim de uğraşiyor kahvaltı idi dışarısı idi. Bu iş resmen aktif olarak en az üç kişi istiyor hatta dört.... İkizi olanlara çok kolay gelsin iki kat zor... Sabredecegiz .. yanımiza gelip destek olanlara bin şükür

Benim kızlarım küvezden sonra eve geldiler ya onda başladı gaz sancısı. Biz çıkarıyor diye damla almıyorduk ama baktık ki yavrularım kızarıyor falan aldık ondan sonra rahatladılar birazda olsa

Canım kardeşin filan yok mu böyle olmaz. Bir yardımcı tut. Ben yenidoğan hemşire tuttum her gün geliyor ücretli tabii. Özel bir kanaldan arkadaşım ayarladı sağolsun. Bebeğin banyosunu yaptırdık emzirmeye yardım ediyor böyle bir sey bulamaz misin? Eskişehir de bir sürü grup var destek al. Pozitif doğum vs yaz oralara bir duyuru evde sana yardım edilsin. Gece ben de çoğunluk kendim bakıyorum ama dediğim gibi bu iş çok insan istiyor bana göre

Yok canım ben Tek çocuğum eşim akşamları yardımcı oluyor annem gündüz yardımcıyı düşündük salında ama zorlar bizi doğum özelde oldu onun borcu var bi de çocuklara Sigorta yaptırdık o var e iki çocuk masrafı :/ ben eşime gerek yok bakarım dedim çok zorlanırız diye

Evet canım yarın Allah izin verirse sabah gideceğiz öğle arası olacak inşallah bende sen hiç yazmayınca doğum oldu zannettim

Canım hormon ilaçları insanın dengesini çok bozuyor bence başka bir doktora da muayene ol

Evet canım yarın Allah izin verirse sabah gideceğiz öğle arası olacak inşallah bende sen hiç yazmayınca doğum oldu zannettim
hadi hayırlı güzel guzel haberlerle gel sende inşallah yarın minikle kavuşmak için büyük gün yarın darısı başıma artık en son dükkanı ben kapatıp çıkcam

Ben bittim artık kardeşim var gece bi kaç saat o bakıyor ama göğüs ucu yarası herşeyi zorlaştırdı.

Kızlar geceleri kaç kez uyanıyorsunuz ya benim çocuklar hep bi mıkırdanma halinde gece uyuyorlar aslınds ama mıkır mıkır kımıldıyorlar

4 kez kalkıyorumdur canım. 2 saatte 1 süt sağıyorum, sonra doyur altını al uyut tekrar zaman yaklaşmış oluyor. Beşiğine koyup yatıyorum bu kezde uyusada mıkırdanıyor aklım kalıyor.

Benim ayaklarda davul gibi, hamileyken o kadar şiş değildi. Ağlama hali bendede var vara yoğa ağlayabilirim. Benimki emmediği için perişan ediyor beni emse ne sezeryan ağrım var ne başka derdim.

Son günleri iyi değerlendir canım.

Erkek anneleri sünnet konusunu naptınız :) bizim ufaklık yarın sünnet olucak inşallah

Maşallah benim daha hiç cesaretim yok doğunca kaçtı resmen.

Bi benim oğlan mı meme tutmuyor? Sağım yapanlar kaç saatte bir yapıyorsunuz? 2 saatte bir sağıma kalkmaktan mahvoldum artık. Hala göğüs ucum küçük, teki zaten yara oldu oğlan silikon aparatıda tutmuyor, sütüm gayet yeterli aslında ama nafile..

valla herkes uyu diyor ama ben sabah eşimle birlikte kalkıyorum 8 de bir dahada uyuyamıyorum.bide yattıkca ağrılarım daha çok oluyor.iste gün boyu boş boş oturuyorum evde arada ufak tefek iş yapiyorum.son günler böyle geçiyor

bu meme tutmama olayı ve zorlanma coğunuzda oldu galiba.bakalim bende nasıl olacak.hergun gümüş göğüs kalkanı kullanıyorum faydası olacak mı bilmiyorum.gogus ucunun küçük yada büyük olması etkiliyor mu bebeğin memeyi almasında ?benim normalde de göğüs ucum vardı şimdi daha büyük oldu.umarim faydası olur bunun

Nurse hurveys damla kullanıyorum bende organik damla günde bir kez 20 damla veriyorum faydası var mı dersen evet kolay Çıkarıyorlar ama illa ki gaz olmaya devam edecek hayatımızda
Bende aynı damlayı kullanıyorum canım hatta şurubuda var onuda aldık benim oğlanda çok gaz sıkıntısı var hergün aynı saatte başlıyor

Göğüs ucu yarası olan arkadaşlar bana hiç bir krem fayda etmedi sadece hindistan cevizi yağı iyi geldi aklınızda bulunsun şimdi ilk emmeye başlarken hassasiyet oluyor biraz emerken geçiyor o göğüs acısı hiç bir şeye benzemiyor

hadi hayırlı güzel guzel haberlerle gel sende inşallah yarın minikle kavuşmak için büyük gün yarın ❤ darısı başıma artık en son dükkanı ben kapatıp çıkcam ☺
İnşallah canım hayırlısıyla ikimizde kurtulalım kucağımıza alalım inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…