2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın stres yapma bu Kadın yüzünden hiç anne sütü alamayan bebekler var mesela ben :) gayet sağlıklıyım 2 ay emmişim maşallahım var dert etme Bunları mama yiyen bebek kötü diye bişey yok Emmezse emmez tutmazsa tutmaz napalım dünyanın sonu mu

Kontrolüm vardı, gittiğim hastane ona yakın. Eşim annesinin eşine bebeği göstermek istedi, iyi bi adam eşi cidden. Tamam gidelim dedim, kapıyı açtı eşimin elinde puset var oğlumu bana verin dedi aldı puseti siz gidebilirsiniz dedi direkt, şaka güya bende asla bırakıp gidemem dedim. Geçtik içeri çocuk aç sütü var çantada eşim bi altını açta doyur dedi bana ben açayım diyo ben açarım dedim, neyse altını değiştirdik süt vericem ben vereyim nasılsa hazır diyo dedim marketten almıyoruz sonuçta kendi sütüm olsun ben vereyim diyo hayır ben veririm dedim. Çocuk doydu verdim kucağına diyoki aa hemen mememe yapıştı. Hiç oralı olmadım annem annem diye sevdi çocuğu. Sonra başladı bilmem kim aradı onun gelinininde böyle olmuş senin gibi sütü gelmemiş meme tutmamış, kimsenin başka işi yok tek derdiniz benim memem başka konuşacak konu yok demekki dedim. Sen emzir bilmem ne başladı gene dedim hiç anne sütü almayan bebekler var, ben annesiyim herkesten çok düşünürüm kimseye laf düşmez. Öyle nefret ettim ki, eşim bile çok gerildi.

insanlar birbirlerine neden hayatı zehir ederler hiç anlayamıyorum gerçekten. hiç kafana bile takma bence umursama. onun saçma sapan sözleri yüzünden kendini yıpratma lütfen az görüşmeye çalış başka yapacak bir şey yok

Kızlarrr merabaa. Bi sorum olcak. Gebesiniz. Siz daha iyi bilirsiniz. Beta değerim ilk %40 arttı. İki gün arayla %50 ve % 65 artıs oldu. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu

Bu kadının ben psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum normal olmadığına kanaat getirdim. Ona ne senin memenden emzirmenden sütünden yahu çocuk benim çocuğum istersem emziririm istersem mama veririm kim ne diyebilir ona mı kalmış acaba sen bu kadına yüz verme verdikçe tepene çıkar ve süt meme vs konusu açıldığında tek laf etme kelime bile çıkmasın ağzından sanki dememiş gibi duymamış gibi yokmuş gibi davran umursama kimseyi ilgilendirmiyor

Kızlarrr merabaa. Bi sorum olcak. Gebesiniz. Siz daha iyi bilirsiniz. Beta değerim ilk %40 arttı. İki gün arayla %50 ve % 65 artıs oldu. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu
Canım burda ki çoğu kişi doğum yaptı artık ama ben %60 artışın normal olduğunu biliyorum ilk zamanlar. Doktorun birşey Söyledi
Mi

Canım burda ki çoğu kişi doğum yaptı artık ama ben %60 artışın normal olduğunu biliyorum ilk zamanlar. Doktorun birşey Söyledi
Mi
Doktorum beklicez bisey diyemiyoruz dedi. Bastaki artıslar cok düşük malesf. Burdakiler doğum yaptığı için belki basına böyle bisey gelipte bebişini eline alan olmustur diye yazdm. Umut olur en azından

Ah kızlar ah. Ruh hastası laftan anlamıyor. Eşim hep yanımda tersliyor ama anlayana.

Canım en az %60 artış yeterli deniyor ama istikrarlı bi artış olması lazım. Benim ilk gebeliğimde beta az yükseldi düşük yaptım maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…