- 14 Mart 2008
- 6.024
- 5.130
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.361
Canım gözün Aydın çok sevindim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sonunda hepimiz kavuşuyoruz evlatlarımıza nerden nereye..Kızlar hepinize teşekkür ederim. Oğluşum doğdu, gayet sağlıklı. Biraz acım var ama çok iyiyim. Hiç korkmayın çok güzel bi duygu. ❤
Gozunuz aydin hayirli saglikli evlat olsun insallah...Kızlar hepinize teşekkür ederim. Oğluşum doğdu, gayet sağlıklı. Biraz acım var ama çok iyiyim. Hiç korkmayın çok güzel bi duygu. ❤
Rabbim omrunu uzun etsin sagliklaKızlar hepinize teşekkür ederim. Oğluşum doğdu, gayet sağlıklı. Biraz acım var ama çok iyiyim. Hiç korkmayın çok güzel bi duygu. ❤
canım gözünüz aydın.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar hepinize teşekkür ederim. Oğluşum doğdu, gayet sağlıklı. Biraz acım var ama çok iyiyim. Hiç korkmayın çok güzel bi duygu. ❤
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere kendine dikkat et bebeğini bizim yerimize de kokla sende benim gibi uyandıktan sonra ki süreç nasıl diye korkuyordun nasılmış peki korktuğun kadar var miKızlar hepinize teşekkür ederim. Oğluşum doğdu, gayet sağlıklı. Biraz acım var ama çok iyiyim. Hiç korkmayın çok güzel bi duygu. ❤
Hayırlı evlat olsun inşallah canım gözünüz aydınKızlar hepinize teşekkür ederim. Oğluşum doğdu, gayet sağlıklı. Biraz acım var ama çok iyiyim. Hiç korkmayın çok güzel bi duygu. ❤
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar hepinize teşekkür ederim. Oğluşum doğdu, gayet sağlıklı. Biraz acım var ama çok iyiyim. Hiç korkmayın çok güzel bi duygu. ❤
Canım gözün Aydın çok sevindim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sonunda hepimiz kavuşuyoruz evlatlarımıza nerden nereye..
tuttu mu tutmadı mı oldu mu pozitif mi derken yavrularımız kucağımız da.
Korkma geçecek ağrın bol bol yürü canım
Gozunuz aydin hayirli saglikli evlat olsun insallah...
Rabbim omrunu uzun etsin saglikla
canım gözünüz aydın.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah❤ darısı bizlerin başına merak ettim ya kaç kilo doğdu minik erkek ☺ umarım en kısa zamanda toparlanirsin canım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere kendine dikkat et bebeğini bizim yerimize de kokla sende benim gibi uyandıktan sonra ki süreç nasıl diye korkuyordun nasılmış peki korktuğun kadar var mi
Hayırlı evlat olsun inşallah canım gözünüz aydın ♥
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
oyyyy maşallah yaaHala yürütmediler ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil. Göğüs ucumun teki çıkmadı tekinden biraz süt geldi mama vericez muhtemelen. 4300 doğdu tam bir tosun.
Sonrası çok korkulacak gibi değil büyüttüğüm kadar olmadı.
Amin canım seninde gözün aydın. Kalanlarda çabucak kavuşsun inşallah.
Kızlaar ben de doğurduummdarısı kalanlarımızın başına inşallah❤
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim
Oyy masallah Süphan Allah tam sevmelilk yaHala yürütmediler ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil. Göğüs ucumun teki çıkmadı tekinden biraz süt geldi mama vericez muhtemelen. 4300 doğdu tam bir tosun.
Sonrası çok korkulacak gibi değil büyüttüğüm kadar olmadı.
Amin canım seninde gözün aydın. Kalanlarda çabucak kavuşsun inşallah.
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlaar ben de doğurduummdarısı kalanlarımızın başına inşallah❤
Hemşireler bayıldı, bay yanak.oyyyy maşallah yaatam pofidik desene kuzucuk nasıl güzeldir şimdi o
O
Oyy masallah Süphan Allah tam sevmelilk ya
Ne güzel canım benim içimizi ferahlattin yapıştırma ile oldu demi canım dikişlerinKızlar hiç korkmayın sezeryandan. Gözümde büyüttüğüm gibi olmadı çok şükür. Ağrı sızı oluyor ama kokusunu alınca insan hiç bişey düşünmüyor. ❤
Canım hayırlı olsun bebişin. Güle güle büyütün inşallah. Maşallah tosuna rabbim acısını göstermesin hayırlı evlat olmayı nasip etsinKızlar hiç korkmayın sezeryandan. Gözümde büyüttüğüm gibi olmadı çok şükür. Ağrı sızı oluyor ama kokusunu alınca insan hiç bişey düşünmüyor. ❤
Canım gözün aydın Allah anneli babalı biyütsünKızlar hepinize teşekkür ederim. Oğluşum doğdu, gayet sağlıklı. Biraz acım var ama çok iyiyim. Hiç korkmayın çok güzel bi duygu. ❤