2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Oğluşum doğdu, gayet sağlıklı. Biraz acım var ama çok iyiyim. Hiç korkmayın çok güzel bi duygu. ❤
Canım gözün Aydın çok sevindim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sonunda hepimiz kavuşuyoruz evlatlarımıza nerden nereye..
tuttu mu tutmadı mı oldu mu pozitif mi derken yavrularımız kucağımız da.
Korkma geçecek ağrın bol bol yürü canım

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Oğluşum doğdu, gayet sağlıklı. Biraz acım var ama çok iyiyim. Hiç korkmayın çok güzel bi duygu. ❤
canım gözünüz aydın.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına merak ettim ya kaç kilo doğdu minik erkek umarım en kısa zamanda toparlanirsin canım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere kendine dikkat et bebeğini bizim yerimize de kokla sende benim gibi uyandıktan sonra ki süreç nasıl diye korkuyordun nasılmış peki korktuğun kadar var mi

Gozunuz aydin hayirli saglikli evlat olsun insallah...
Rabbim omrunu uzun etsin saglikla
Hayırlı evlat olsun inşallah canım gözünüz aydın ♥

Hala yürütmediler ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil. Göğüs ucumun teki çıkmadı tekinden biraz süt geldi mama vericez muhtemelen. 4300 doğdu tam bir tosun.
Sonrası çok korkulacak gibi değil büyüttüğüm kadar olmadı.
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Amin canım seninde gözün aydın. Kalanlarda çabucak kavuşsun inşallah.

oyyyy maşallah yaa tam pofidik desene kuzucuk nasıl güzeldir şimdi o

O
Oyy masallah Süphan Allah tam sevmelilk ya

Merhaba arkadaşlar.. 31ağustosta transfer oldum, keseyi 2 hafta önce gördük vajinal yoldan. Bugün kalp atışı için gittik, hesaplamaya göre 6+3 oluyor, kese ve yolk kesesi var bebek de varla yok arası dedi doktor, ctesi tekrar gel , olumsuz bir durum olursa müdahale gerekebilir düşük riskin var dedi boş gebelik değil ama biz bu haftalarda bazı şeyleri net görmek isteriz dedi.. konuyu okudum örnekler de var ama içim o kadar huzursuz ki, var mı başına gelen, sonuç mutlaka olumsuz mu olur? Yrn başka bir doktora gidicem , içim rahat etmezde ctesi tüp bebek doktoruma gideyim diyorum , şehir dışı olduğundan hemen gidemiyorum merkez de 1 hafya sonra tekrar vajinal ultrasona girebilirsinz dedi ama burdaki doktorum bayaa bayaa korkuttu beni bu 4,denememdi , ilk kes pozitif görmüştüm...

Kızlar hiç korkmayın sezeryandan. Gözümde büyüttüğüm gibi olmadı çok şükür. Ağrı sızı oluyor ama kokusunu alınca insan hiç bişey düşünmüyor. ❤
Canım hayırlı olsun bebişin. Güle güle büyütün inşallah. Maşallah tosuna rabbim acısını göstermesin hayırlı evlat olmayı nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…