2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu kaşıntıya sebep olacak neyden dolayı bir zehirlenme oluyormuş ki
Canım bebek anneyi zehirliyormus oda kaşıntı yapıyormuş yani hareketlerinde falan bir sıkıntı yok bana büyük ihtimalle içtiğim vitaminlerden biri yapıyor ama hangisi bilemiyorum daha öncede d vitamini yüzümde yapmıştı

Canım benim egzamam vardı hamilelikten çok önce, ara ara olurdu. Dezenfektan kullanmak iyice tetikledi. Ellerim çok kaşınıyor benimde ama idare ediyorum doğuma kadar. Seninde alerjik olabilir.
Canım egzema benim ellerimde de var hatta hamilelikte geçti şimdi tüm vücudum kaşınıyor kollarım bacaklarım

Genel anestezi oldum ben istedim boğazım kötü ağrı kesici yaptılar şu anda o yüzden haberim yok ama tabii ki acı ve ağrı vardı ilk...hasta gibi yatıyorum sütüm gelmedi ama geleceğine inanıyorum akşam 7 buçuktan sonra yemek yiyebileceğim sıvı şeyler alabileceğim eşim vardı yanımda mamasını verdi o besledi gazını çıkardı... Hemşirelerde altını açtılar kaka yapmış dediler şu anda uyuyor bebişim.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sütün normal benimde 2. gün geldi hemşire bana bestlak damla ile humana aldırdılar hastanede çok faydasını gördüm

Merhabalar, hanımlar benimde yumurta toplamam bugün oldu. 6 tane toplandı. Taze transfer olacak dedi doktorum. Tabi kaç tanesi embriyo olur bilmiyorum daha. Biraz ağrım var. Transfer gününe kadar neler yapmam gerekir tecrubeli arkadaşlardan yardım istiyorum🙏

Canım egzema benim ellerimde de var hatta hamilelikte geçti şimdi tüm vücudum kaşınıyor kollarım bacaklarım
Canım sen doktorunla iletişime geç bu konuyu karaciğer kaşıntı yapar ne olur ne olmaz riske atma derim alerji de olabilir tabi ama döküntü var mı genel de zehirlenmeler de döküntü olmadan sadece kaşıntı oluyor kolestaz dedikleri şey.

Merhabalar, hanımlar benimde yumurta toplamam bugün oldu. 6 tane toplandı. Taze transfer olacak dedi doktorum. Tabi kaç tanesi embriyo olur bilmiyorum daha. Biraz ağrım var. Transfer gününe kadar neler yapmam gerekir tecrubeli arkadaşlardan yardım istiyorum🙏

Ben opuda mahvolup transfere kadar ancak toparlanmıştım. Dinlenin bol bol, transfer sonrası kabak çekirdeği, havuç yiyin. Pozitif olur inşallah sonuç.

Canım sen doktorunla iletişime geç bu konuyu karaciğer kaşıntı yapar ne olur ne olmaz riske atma derim alerji de olabilir tabi ama döküntü var mı genel de zehirlenmeler de döküntü olmadan sadece kaşıntı oluyor kolestaz dedikleri şey.
Canım küçük böyle iğne ucu kadar kırmızılık oluyor kasıyorum hemen kanıyor nokta nokta oldu her yerim kendi doktorum izne ayrilmis devlet Hastanesi'ne gideceğim artık cumaya kadar dayanacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X