2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çift embriyo yapıldı .İki gün önce test yaptırdığımız yere gittik orda da 1700 çıktı kafayı yedim ya ağlamaktan bir hal oldum .hangisine inanayım ben şimdi .yarın doktora gitsem ultrasonda bir şey görünür mü
canım ayni yerde kan vermeye çalış öyle takip et.cunku farklı yerde yapılan sonuçlar birbirinden farklı çıkabiliyor

1700 nerde 500 nerde ya bu kadar fark eder mi gitmez olaydım oraya bilsem ilk verdiğim yere giderdim 😭 şimdi iyice karıştım
aynen aradaki fark çok.sen ilk verdiğin yerde takip etmeye devam et.bence sıkma hiç canını uzulmede,şu an moralinin yüksek olması çok önemli.bu dönemlerden hepimiz gectik.gercekten stresli bir dönem.kan değeri katlanacak mi,kesesiydi,kalp atışıydi derken baya stres olacaksın zaten.o yüzden his üzme kendini bence bir sıkıntı yok gibi ilk verdigin yerdeki iki değere bakarsak artışta güzel.ikiz bile olabilir belki 🙏😉

aynen aradaki fark çok.sen ilk verdiğin yerde takip etmeye devam et.bence sıkma hiç canını uzulmede,şu an moralinin yüksek olması çok önemli.bu dönemlerden hepimiz gectik.gercekten stresli bir dönem.kan değeri katlanacak mi,kesesiydi,kalp atışıydi derken baya stres olacaksın zaten.o yüzden his üzme kendini bence bir sıkıntı yok gibi ilk verdigin yerdeki iki değere bakarsak artışta güzel.ikiz bile olabilir belki 🙏😉
Çok sağolun inş öyledir 🤲🏻

bende egilemiyorum tabureye oturunca daha rahat alıyorum bacaklarımı.Allahtan bacaklarım çok çıkmıyor.asil mesele alt taraf orayida olduğu kadar temizliyorum valla.yani bı taraftan göbek bı taraftan pandemi olayı derken elimizden bu kadar geliyor ne yapalım.

Aynen canım pandemi olmasa gider bi yerde aldırırdık, ama hele ankara'da cesaret edemem ben. Elimizden geldiği kadarıyla idare edicez napalım..

Çift embriyo yapıldı .İki gün önce test yaptırdığımız yere gittik orda da 1700 çıktı kafayı yedim ya ağlamaktan bir hal oldum .hangisine inanayım ben şimdi .yarın doktora gitsem ultrasonda bir şey görünür mü

Kan testini aynı yerde verin, çift embriyoda biri devam edemezse değer düşebiliyor diye biliyorum. Kan takibi yapın 2 kez daha.

bende egilemiyorum tabureye oturunca daha rahat alıyorum bacaklarımı.Allahtan bacaklarım çok çıkmıyor.asil mesele alt taraf orayida olduğu kadar temizliyorum valla.yani bı taraftan göbek bı taraftan pandemi olayı derken elimizden bu kadar geliyor ne yapalım.
Ben kuaföre gittim canım tek seferde komple kurtuldum yanı. Doktoruma sordum problem yok gidebilirsin dedi.

Canım gözün Aydın şuan bebeğine kavuşmuş olmalısın ❤ Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.Sen nasılsın kendine geldiğinde bize de haber ver lütfen 🙏🏻

Genel anestezi oldum ben istedim boğazım kötü ağrı kesici yaptılar şu anda o yüzden haberim yok ama tabii ki acı ve ağrı vardı ilk...hasta gibi yatıyorum sütüm gelmedi ama geleceğine inanıyorum akşam 7 buçuktan sonra yemek yiyebileceğim sıvı şeyler alabileceğim eşim vardı yanımda mamasını verdi o besledi gazını çıkardı... Hemşirelerde altını açtılar kaka yapmış dediler şu anda uyuyor bebişim.

Genel anestezi oldum ben istedim boğazım kötü ağrı kesici yaptılar şu anda o yüzden haberim yok ama tabii ki acı ve ağrı vardı ilk...hasta gibi yatıyorum sütüm gelmedi ama geleceğine inanıyorum akşam 7 buçuktan sonra yemek yiyebileceğim sıvı şeyler alabileceğim eşim vardı yanımda mamasını verdi o besledi gazını çıkardı... Hemşirelerde altını açtılar kaka yapmış dediler şu anda uyuyor bebişim.
Maşallah size sağlıkla kucağına aldın ya gerisi hallolur canım ❤️ Sütünü kafana sakın takma benim 5. Günü geldi sütüm maalesef sezeryan da böyle oluyor arttırıcı şeyler iç bitki çayları içtim ben hep boza içtim çok faydası oluyor.

canım gözünüz aydın 🥰❤️ sağlıkla huzurla büyüt minik kızını 🙏🧿 hiç merak etme sütünde gelir canım.ikinizde sağ salim bu süreci atlattınız ya çok çok şükür 🙏

ya bende normalde en azından bu son ay gitmek isterdim.zaten sir yaptırınca 1,5 ay rahat ediyordum ben.ama şu an pandemi bile olmasa ben agrilarimdan dolayı yaptiramiyorum.
Aynen canım ya büyük rahatlık. Ama olsun canın sağolsun böyle zamanlarda idare etmek zorunda oluyor insan

Kızlar sabah 5te suyum geldi biz de Kayseri ye yola çıktık yolu yargıladık. 2 saate orda oluruz. Doktor gel dedi. Kanla karışık su ve kasık ağrısı ile bir bağırsak hareketi oldu ama yapamadım :KK43:( zaten iki gündür wc ye çıkamadım öyle gidiyoruz artık. Bakalım ne olacak bebek geliyor galiba.
Canımmm kavuşmuşun yavruna çok şükür darısı bize inşallah gözünüz Aydın olsun 🤲🥰 Kayseri’de nerde yaptın doğumunu kuzum bnm de yarın inşallah doğumum 🤲🤲

Maşallah size sağlıkla kucağına aldın ya gerisi hallolur canım ❤ Sütünü kafana sakın takma benim 5. Günü geldi sütüm maalesef sezeryan da böyle oluyor arttırıcı şeyler iç bitki çayları içtim ben hep boza içtim çok faydası oluyor.
Canım hangi bitki çaylarından içelim sen biliyorsundur artık yarın benim de doğumum inşallah 🤲🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X