2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic uzulme. Cok sukurki sagliklilar. Her bebekte gorulen bisey sarilik. Uzulme demek kolay ama en azindan sukurki onemsiz birsey

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için Henüz taburcu olamadık doktorumuz edecekti ama geç gece teslim ederim iyice düşsün sarılıkları dedi sonrada istersen bu gece de kalsın ama yok yanımda istiyorum diyorsan taburcu edeyim dedi bende risk ne zaman kalkıyorsa ortadan o zaman teslim edin dedim bu gece de kalacaklar çünkü eve götürüp de yarın gene sarılık olcaksa hiç gerek yok aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. 3 saatte bir gidip yanlarına emziriyorum zaten eve gitmiyorum hastanede arabada bi şekilde vakit geçiriyoruz eşimle. Benden haberler bu kadar

Doğru karar vermişsin canım. 1 gün daha kalsınlar ama iyileşsinler. İnşallah bu gece son olur.

en doğrusunu yapmışsın canım ne zaman tam anlamıyla atlatirlarsa o şekilde kafan rahat alıp evinize dönersiniz.bu geceden sonra inşallah tamamen atlasmis olur minikler

Kizlar bu arada kasigimda, vajinamin ustunde baski gibi bisey hissediyorum. Resmen kasiliyor gibi. Cocuk dogurmiyali epey zaman oldu sanci nasil biseydi onuda unuttum. Sizdede varmi bu durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…