- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.861
Hic uzulme. Cok sukurki sagliklilar. Her bebekte gorulen bisey sarilik. Uzulme demek kolay ama en azindan sukurki onemsiz birseyİnşallah canım
Evet doğru biliyorsun canım ilk 10 gün 2 saatte bir sonra 3 saatte bir e çıkıyor risk azalıyor çünkü bu arada bebeklerim de çoğaldığı için sarılık bu gece hastanede kalacaklar çok çok üzgünüm ama kendimi tutmak zorundayım fototerapi görecekler bu gece sütüm kesilmemesi için ağlamıyorum akşam 8 gibi bıraktık yavrularımı süt sağdım verdim orda 11 buçukta tekrar gideceğim 2 buçukta ve sabaha karşı 5 buçukta sonra da Rabbim nasip ederse alıp geleceğim dua edin lütfen
Öyle güzel ki kokuları öyle güzel ki ben de bu akşam hastane de bıraktım yavrularımı sarılıktan dolayı ciğerim parçalanıyor zannettim hayatım da hiç böyle bi üzgün Oldugum
Zamanı hatırlamıyorum Ne annem ne babam hastayken ameliyat olurken böyle yaşamadım ben evlat varya ah evlat.. sütüm kesilmesin yavrularıma şifa olsun diye ayakta durmakmış annelik..
3 saatte bir fototerapi de besleme yapıyorlarmış mama verelim dediler asla dedim asla ben 2.5 saatte bir gelirim taze taze burda sağar veririm
7.günKaçıncı gündesin ?
Kizlar ben hastalandim. Cok feci oksuruyorum. Nasil gecer bu
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz içinHenüz taburcu olamadık doktorumuz edecekti ama geç gece teslim ederim iyice düşsün sarılıkları dedi sonrada istersen bu gece de kalsın ama yok yanımda istiyorum diyorsan taburcu edeyim dedi bende risk ne zaman kalkıyorsa ortadan o zaman teslim edin dedim bu gece de kalacaklar çünkü eve götürüp de yarın gene sarılık olcaksa hiç gerek yok aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. 3 saatte bir gidip yanlarına emziriyorum zaten eve gitmiyorum hastanede arabada bi şekilde vakit geçiriyoruz eşimle. Benden haberler bu kadar
en doğrusunu yapmışsın canım ne zaman tam anlamıyla atlatirlarsa o şekilde kafan rahat alıp evinize dönersiniz.bu geceden sonra inşallah tamamen atlasmis olur miniklerKızlar hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz içinHenüz taburcu olamadık doktorumuz edecekti ama geç gece teslim ederim iyice düşsün sarılıkları dedi sonrada istersen bu gece de kalsın ama yok yanımda istiyorum diyorsan taburcu edeyim dedi bende risk ne zaman kalkıyorsa ortadan o zaman teslim edin dedim bu gece de kalacaklar çünkü eve götürüp de yarın gene sarılık olcaksa hiç gerek yok aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. 3 saatte bir gidip yanlarına emziriyorum zaten eve gitmiyorum hastanede arabada bi şekilde vakit geçiriyoruz eşimle. Benden haberler bu kadar
canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınKizlar ben hastalandim. Cok feci oksuruyorum. Nasil gecer bu
bide bugün gelirmiş senin minik erkekEn son özele gittiğimde verilen ultrason kağıdında tahmini doğum tarihi 21 Eylül yazıyordu, yani bugün.
İlk transfer mi?
Ayy çok geçmiş olsun bol bol sıvı tüket bari.. bal zencefil az miktardaKizlar ben hastalandim. Cok feci oksuruyorum. Nasil gecer bu
Cok sagol cnm ya sezeryana 3 gun kaldi. Oksurmek dahada aci verirmisBende çok fena hastalanmıştım 3 aylık hamileyken. Ihlamur yaptım ballı onu içtim, 1 yemek kaşığı pekmez yedim sabah akşam. 5 günde atlatmıştım. Geçmiş olsun canım.
Cok sagol cnm bolbol bali sut iciyorum. Su iciyorum ilikcaAyy çok geçmiş olsun bol bol sıvı tüket bari.. bal zencefil az miktarda
Çift embriyo mu koyulmuştu sana ikimiz mi?Cok sagol cnm ya sezeryana 3 gun kaldi. Oksurmek dahada aci verirmis
Cok sagol cnm insaallahcanım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın
Yok cnm tek 5nci gun embriyosu. Insaallah guzel sonuclar alirsinÇift embriyo mu koyulmuştu sana ikimiz mi?
Amin allah razı olsun. Aman sende dikkat et kendineYok cnm tek 5nci gun embriyosu. Insaallah guzel sonuclar alirsin
Sagol cnm. Sendende Allah razi olsunAmin allah razı olsun. Aman sende dikkat et kendine
bide bugün gelirmiş senin minik erkekhayırlısı olsun en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minik