2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şu ana kadar hiç bir paylaşım yapmadım sosyal medyada sadece bir tane hamile fotosu koydum o da kısıtlı kişi görebiliyor... Doğunca ne yaparım bilmiyorum... Ne bileyim en yakınlarıma haber gidecek. Hastane 20 kişiye sms ile bilgilendirme yapacak zaten... Ben öyle çok bilinsin istemiyorum. sanki benim özelim gibi geliyor.. Ama belki de doğunca dünyaya duyurmak isteyebilirim 😊

Bende fotoğraflarda hiç göbeğimi göstermedim. Sadece bi tane story atmıştım o da kıyafetlerini yıkadığım gün çamaşırlıkta asılıyken. Doğunca durabilirmiyim bende bilmiyorum. Kimseyi özendirip kırmadan bi tane atarım diyorum hayırlısıyla doğum sonrası. Ama o minik hallerini storye atmadan durabilir miyim bilmiyorum. 🙈

Ben şu ana kadar hiç bir paylaşım yapmadım sosyal medyada sadece bir tane hamile fotosu koydum o da kısıtlı kişi görebiliyor... Doğunca ne yaparım bilmiyorum... Ne bileyim en yakınlarıma haber gidecek. Hastane 20 kişiye sms ile bilgilendirme yapacak zaten... Ben öyle çok bilinsin istemiyorum. sanki benim özelim gibi geliyor.. Ama belki de doğunca dünyaya duyurmak isteyebilirim 😊
Bende hiç paylaşım yapmadım ve kimseye söylemedim canım doğum yaptığım gün eşimle hamileyken çekildiğimiz fotoyu attım herkes şok 😂 bırak doğumu hamile olduğumu bilmiyorlardı
Burayı ihmal etmeyip bize yazabildiğin için bence kendini takdir etmelisin canım. yani ikiz annesi olacak hatunmuşsun her yere yetişiyorsun maşallah sana ya. 🧿🧿🧿Uykusuz geceleri biz de böyle sabırsızlıkla bekliyoruz .. Sadece 2 hafta kaldı inanamıyoruz artık ... Zaman da geçmiyor...
ah canım pek zor pek 😀 kendime vakit ayırmak istiyorum bazen böyle işte kafam dağılsın diye17.30 a kadar vaktim var sonra sırayla uyandırıp emzireceğim eşim mama verecek sırayla yine ve hastaneye gideceğiz 😀 rutinimiz bu oldu artık.
Valla beni endişelendiren son 5 6 gündür gündüzleri çok az hareket etmesi. Büyüdü ve yeri daraldı biliyorum ama yinede endişeleniyorum. Gittiğim hastaneye göre normal, ama gidip fikir almış olurum en azından. Risk oluşturacak bi durum varsada ona göre davranırız. Perşembe günü hem özele hem takipli olduğum hastaneye gidicem. Bakalım kim ne diyor bi karşılaştırma yapmış olalım.

En güzel yorgunluklar canım eviniz mis gibi oldu cennet kokuyor. Çok şükür sağlıkla evinizdesiniz.
Evet yeri çok dar canım gerçekten maşallah senin bebe de büyük hiç korkma sağlıkla gelecek annesi ❤ Ve dünyada ki en güzel ama en güzel ses ağladığını duyduğun an ay yazarken bile gözlerim doldu sen hesap et o anı tarif etmem mümkün değil oğlum ilk çıktı benim bir oğlum dedim ki dolu dolu anlatamam sana 30 saniye sonra kızım doğdu sonra ilk görme ilk öpücük ilk fotoğraf harika duygular

U Uuumutet canım sen hiç yazmadın. Nasılsın bebiş nasıl?
Çok şükür iyiyim canım bebişte iyi biraz sarılığımız var cumartasi kontrole götürdük onun dışında göğüslerim çok kötü çatladı hiç bir krem banamısın demiyor birde önce başlamıştım kullanmaya inşallah sizlerin olmaz çok zorlanıyorum emzirirken bellimi oldumu senin günün hayırlı haberlerinizi bekliyoruz🙏🏼

Bende hiç paylaşım yapmadım ve kimseye söylemedim canım doğum yaptığım gün eşimle hamileyken çekildiğimiz fotoyu attım herkes şok 😂 bırak doğumu hamile olduğumu bilmiyorlardı

ah canım pek zor pek 😀 kendime vakit ayırmak istiyorum bazen böyle işte kafam dağılsın diye17.30 a kadar vaktim var sonra sırayla uyandırıp emzireceğim eşim mama verecek sırayla yine ve hastaneye gideceğiz 😀 rutinimiz bu oldu artık.

Evet yeri çok dar canım gerçekten maşallah senin bebe de büyük hiç korkma sağlıkla gelecek annesi ❤ Ve dünyada ki en güzel ama en güzel ses ağladığını duyduğun an ay yazarken bile gözlerim doldu sen hesap et o anı tarif etmem mümkün değil oğlum ilk çıktı benim bir oğlum dedim ki dolu dolu anlatamam sana 30 saniye sonra kızım doğdu sonra ilk görme ilk öpücük ilk fotoğraf harika duygular

İnşallah canım.. Ne güzel anlatmışsın. Bizde senin gibi sağ salim kavuşalım inşallah. 🤲 ❤️

Çok şükür iyiyim canım bebişte iyi biraz sarılığımız var cumartasi kontrole götürdük onun dışında göğüslerim çok kötü çatladı hiç bir krem banamısın demiyor birde önce başlamıştım kullanmaya inşallah sizlerin olmaz çok zorlanıyorum emzirirken bellimi oldumu senin günün hayırlı haberlerinizi bekliyoruz🙏🏼

Gözün aydın annesi. Sarılık hepsinde var galiba. Göğüs ucu acısıda beter oluyor diyorlar.. 😔 Benim daha belli değil bekliyoruz.

Bu 2 saatte bir emzirme işi kaç gün boyunca sürecek? İlk 10 gün mü bu şekilde 15 gün mü öyle hatırlıyorum ama yanlış mı?

Gözün aydın annesi. Sarılık hepsinde var galiba. Göğüs ucu acısıda beter oluyor diyorlar.. 😔 Benim daha belli değil bekliyoruz.
Evet genelde sarılık oluyor ilk oğlumdada olmuştu iki gün hastanede yattık mavi ışık aldı ama göğüs olayı sezeryan acısını unutturuyor inşallah olmaz sizlerde

Hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var🥺 bugün gonalf iğnemin 9. Günü. Büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olacağım.. Bugün kontrolumde doktorum öyle dedi. Kafama takılan ise, ilk kontrolumde 12 yumurtam vardı dün 8 saydılar bugün 7☹ neden azalıyor bilen var mı, yoksa artık sadece büyükleri mı sayıyorlar

Evet genelde sarılık oluyor ilk oğlumdada olmuştu iki gün hastanede yattık mavi ışık aldı ama göğüs olayı sezeryan acısını unutturuyor inşallah olmaz sizlerde
Canım ben şu gümüş kapaklardan kullanıyorum bir kaç haftadır ve gözle görülür inanılmaz bir yumuşama var göğüs uçlarım da şu an belli bir rutin de kullanıyorum ama doğum sonrası sürekli takılması gerekiyormuş ama şimdiden bile nasıl yumuşacık yaptı nemli tutuyor

Ayy ne güzel ya sen yazdıkça gülümseyerek okuyorum çok hoşuma gidiyor 🥰 gece bende rüyam da kızımı gördüm kucağım da bir seviyorum bi öpüyorum doya doya. Uyandım diyorum ki allahım rüyası böyleyse gerçeği nasıl güzel bir duygudur içim içime sığmıyor😌 rabbim nerede kim varsa kim istiyorsa en güzelinden tez zaman da yaşattsın inşallah 🤲

Hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var🥺 bugün gonalf iğnemin 9. Günü. Büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olacağım.. Bugün kontrolumde doktorum öyle dedi. Kafama takılan ise, ilk kontrolumde 12 yumurtam vardı dün 8 saydılar bugün 7☹ neden azalıyor bilen var mı, yoksa artık sadece büyükleri mı sayıyorlar
Belli bir boyuta ulaşan yumurtaları sayıyordur artık doktor muhtemelen

kızlar yorumları okuyorum sabahtan beri ne güzelsiniz.. Ocak ayında bende transfer olmuştum ve sizlerle baya konuşuyorduk test tarihlerimiz şungün vs diye.. benim sonucum negatif olmuş ama şimdi görüyorum herkes birer anne veya anne adayı olmuş çok sevindim. Herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum

Canım darısı başına inşallah en yakın zamanda.

Birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim ben 6 haftalık hamileyim ama son 2 3 gündür kahverengi akintim oluyor sürekli değil ama.
Biraz adet ağrısı gibi sanci olunca azıcık geliyor bu beni çok korkuttu doktora gittim acile kanama alanı falan yok herşey iyi dedi ama hala devam ediyor anlamadım birşey. 😞

Istırahat vermesi lazım bu durumda aslında koyu renkli değilse endişe etmene gerek yok. Progesteron iğne çok etkili her gün iğne oluyorsan endişe etme. Kalp atışını 7. haftada duyabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X