2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende işte doktora sordum transfer olduğum günden beri kullanıyorum diye oda 36.haftadan sonra bırak dedi.simdiye kadar kullanınca insan bir anda bırakmaya korkuyor.artik bişey olmaz gerçi ama.2 gün daha içip bırakırım artık.

Allah'tan sen içiyorsun iğne yapmak daha kötü ben de önceki kayıpla sonuçlanan gebeliğimde iğne kullanıyordum...

Allah'tan sen içiyorsun iğne yapmak daha kötü ben de önceki kayıpla sonuçlanan gebeliğimde iğne kullanıyordum...
aynen hap olarak içmekte sıkıntı yok ama doktorda bırak dedi bırakırım artık.çünkü doğumun ne zaman nasıl olacağıda belli değil.fazla kanama olmasına sebep oluyormuş,risk almaya gerek yok 😉

Ben devlet hastanesine gidiyorum o yüzden seçim şansım yok. Doktorlar ne derse onu kabul ediyorum. Kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan derler diye düşünmüştüm engel değil dediler, bebek önden gidiyordu iri bebek diye sezeryan derler dedim, bebek normal doğum için uygun dediler. Şu aşamada en önemlisi bebeğimin sağlığı inan ki. Yoksa ne zorluklar atlattık sezeryan acısıda geçer elbet.
Sanki önceden tüp bebek olunca normal doğum yaptırıyorlardı, çünkü insanların zor sahip olduklarını bildikleri için şartları zorlanıyorlardı, belkide yanlış hatırlıyorum, hayırlısı olsun hepimiz için...

Ya sağ olsun beşik bebek arabasını felan onlar aldı . Sürekli arar sorar da farklı şehirlerdeyiz zaten. Ama ben açık açık söylerim size ilk torun getiriyorum altın takarsınız artık dedim . Onlar da altın felan almışlar galiba. Bazen böyle de olmak gerekiyor galiba 😅 annem ya hala her şeyim var dememe rağmen almaya doyamıyor. Oda çok uzakta benden nasip olursa Çarşamba gelecek ve dört gözle bekliyorum
Bizimkiler rekabet yapior resmen😂😂. Gostererek annemler bunu takiyor demistim. Onlarda alta kalmamak iicn daha iyisini aliyorlar 😂😂

benimkide akşamları çok coşuyor ☺️ gece kuşu mu olacaklar ne 😅aynen canım artık gelişimlerini tamamladilar çok şükür 🙏

Valla gececi olacaklar o belli şimdiden. Gelsin uykusuz geceler. 🙈

Sanki önceden tüp bebek olunca normal doğum yaptırıyorlardı, çünkü insanların zor sahip olduklarını bildikleri için şartları zorlanıyorlardı, belkide yanlış hatırlıyorum, hayırlısı olsun hepimiz için...

Hayırlısı olsun, inşallah minikler için en sağlıklısı neyse o olsun.

Gunaydin kizlar. Dun gece cocuk kipir kipirdi. Bgn sabah 5den beri 2 kere minacik beli belirsiz hareket etti. Normal mi 😑

Takılma canım onlara sen. Artık azaldı hareketleri.

Bende götürcem. Gelcek kimse yok dediğin gibi ama olsun hemşire ablaları görür 😊 hem kapının bi fotosunu çeker storye atarız 😂
Evet ben öyle yaptım 🥰 çok güzel oluyor bence de götürün be hatıra fotosu çekin derim
Eşimin kuzeniyle konuştum korkuttu biraz sanki, sancın gelmezde bebek büyüyüp kakasını yaparsa napcanız diyo zaten pandemi var şimdiye gün verirdi sana özel diyo.. Kararsız kaldım iyice ya...
Aslında bu ihtimal var canım sende korkutmak istemiyorum yanlış anlama ama yengemin oldu çok şükür bebeği sağlıkla doğdu ama kakasını yemiş önde gidiyordu gelişimi küvöz de kaldı 1 hafta. Şimdi sana normal Doğum gözüyle bakıyor devlet hastanesi eğer olur da normal olmaz o anda farklı birşey gelişirse sezeryana alacak ama bu esnada hafta olarak önde ya riskler ortaya çıkarsa ne olacak.
Özele gitme şansın hiç yok mu sezeryan ücretlerini konuşsan bi

Aslında bu ihtimal var canım sende korkutmak istemiyorum yanlış anlama ama yengemin oldu çok şükür bebeği sağlıkla doğdu ama kakasını yemiş önde gidiyordu gelişimi küvöz de kaldı 1 hafta. Şimdi sana normal Doğum gözüyle bakıyor devlet hastanesi eğer olur da normal olmaz o anda farklı birşey gelişirse sezeryana alacak ama bu esnada hafta olarak önde ya riskler ortaya çıkarsa ne olacak.

Özelde gittiğim bi doktor vardı 3 ay takibimi yapmıştı. Ondan randevu aldım perşembe gününe. Gidip bi görüşücez. Hem bebeğin genel durumunu hem doğum için uygunluğunu konuşucaz. Eğer riskli bi durum görürse, sezeryan gerekli derse yaptırıcaz.

Evet ben öyle yaptım 🥰 çok güzel oluyor bence de götürün be hatıra fotosu çekin derim

Sen nasılsın cnm eve geldiniz mi bebişler nasıl

Birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim ben 6 haftalık hamileyim ama son 2 3 gündür kahverengi akintim oluyor sürekli değil ama.
Biraz adet ağrısı gibi sanci olunca azıcık geliyor bu beni çok korkuttu doktora gittim acile kanama alanı falan yok herşey iyi dedi ama hala devam ediyor anlamadım birşey. 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X