2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özelde gittiğim bi doktor vardı 3 ay takibimi yapmıştı. Ondan randevu aldım perşembe gününe. Gidip bi görüşücez. Hem bebeğin genel durumunu hem doğum için uygunluğunu konuşucaz. Eğer riskli bi durum görürse, sezeryan gerekli derse yaptırıcaz.
En güzelini yapmışsın canım riske atmamışsın.
Sen nasılsın cnm eve geldiniz mi bebişler nasıl
Çok şükür iyiyiz biz teyzeleri bugün evimizde 3. Günümüz 5 günlük de olduk zaten biraz sarılığımız var ama doktor takibindeyiz bakalım

Çok şükür iyiyiz biz teyzeleri bugün evimizde 3. Günümüz 5 günlük de olduk zaten biraz sarılığımız var ama doktor takibindeyiz bakalım

Zaten eşim haftaiçi istersen özel hastaneleri bi araştır demişti, bende sonuna geldik artık gittiğim hastanede güzel diye üstüne düşmemiştim. Özeldeki doktorla bi görüşelim fikrini alalım bakalım. 1 hafta civarı önde şu an. 38+4 olması lazım perşembe gününe. Ultrasonu 39+4 filan çıkar yüksek ihtimal. Eğer riskli bulursa durumu değerlendirip fiyat alıcaz, herşey normal derse devam edicez gittiğimiz hastaneye.

Sarılık çoğu bebekte oluyor canım. Sık sık doyur geçer bişeyleri kalmaz inşallah.

Kızlar göbek deliğimin tam altında, elime gelen bi şişlik var. Dıştan şiş değil, sertte değil göbeğimin alt kısmı çok yumuşak. Ama orda bişey var sanki.. Sizde var mı böyle bişey?

Birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim ben 6 haftalık hamileyim ama son 2 3 gündür kahverengi akintim oluyor sürekli değil ama.
Biraz adet ağrısı gibi sanci olunca azıcık geliyor bu beni çok korkuttu doktora gittim acile kanama alanı falan yok herşey iyi dedi ama hala devam ediyor anlamadım birşey. 😞
Progestan fitil verdiler mi?

Ya progestan olarak iğne mi kullandınız kaçıncı aya kadar kullandınız acaba .iğneden bezeler oluştu kalçamda
Ben iğne kullandım 3. Aya kadar sonra hapa geçtim 36.haftada da hapı bıraktım. Ama kanamam vardı ilk başlarda o yüzden tedbir amaçlı bıraktırmadı doktorum.
Birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim ben 6 haftalık hamileyim ama son 2 3 gündür kahverengi akintim oluyor sürekli değil ama.
Biraz adet ağrısı gibi sanci olunca azıcık geliyor bu beni çok korkuttu doktora gittim acile kanama alanı falan yok herşey iyi dedi ama hala devam ediyor anlamadım birşey. 😞
Kanama alanı yoksa kafanı takma canım aktif ve kırmızı renkli kanama tehlikeli. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini🤲🏻

Ben iğne kullandım 3. Aya kadar sonra hapa geçtim 36.haftada da hapı bıraktım. Ama kanamam vardı ilk başlarda o yüzden tedbir amaçlı bıraktırmadı doktorum.

Kanama alanı yoksa kafanı takma canım aktif ve kırmızı renkli kanama tehlikeli. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini🤲🏻
Sanci peki kötü birşey mi
inşallah sağlıkla olur ama kalbini bile henüz duyamadım çok üzülüyorum :KK43:

Eşimin kuzeniyle konuştum korkuttu biraz sanki, sancın gelmezde bebek büyüyüp kakasını yaparsa napcanız diyo zaten pandemi var şimdiye gün verirdi sana özel diyo.. Kararsız kaldım iyice ya...

Canım neden özel hastanede düşünmüyorsun? Ankara'da bir sürü seçenek var... Mesela orta doğu tıp merkezinde doğum yaptı bir arkadaşım hem uygun hem memnun kaldı.

Evet ben öyle yaptım 🥰 çok güzel oluyor bence de götürün be hatıra fotosu çekin derim

Aslında bu ihtimal var canım sende korkutmak istemiyorum yanlış anlama ama yengemin oldu çok şükür bebeği sağlıkla doğdu ama kakasını yemiş önde gidiyordu gelişimi küvöz de kaldı 1 hafta. Şimdi sana normal Doğum gözüyle bakıyor devlet hastanesi eğer olur da normal olmaz o anda farklı birşey gelişirse sezeryana alacak ama bu esnada hafta olarak önde ya riskler ortaya çıkarsa ne olacak.
Özele gitme şansın hiç yok mu sezeryan ücretlerini konuşsan bi

Lafı ağzımdan aldın. Ben de tam öyle bir şeyler yazıyordum.

Zaten eşim haftaiçi istersen özel hastaneleri bi araştır demişti, bende sonuna geldik artık gittiğim hastanede güzel diye üstüne düşmemiştim. Özeldeki doktorla bi görüşelim fikrini alalım bakalım. 1 hafta civarı önde şu an. 38+4 olması lazım perşembe gününe. Ultrasonu 39+4 filan çıkar yüksek ihtimal. Eğer riskli bulursa durumu değerlendirip fiyat alıcaz, herşey normal derse devam edicez gittiğimiz hastaneye.
En güzelini yapmışsın canım tüm tedbirleri almak en mantıklısı gerçekten. Baktın doktor yapalım diyor olursun sezeryan evet zor oluyor bebeğinle kalkıp ilgilenemiyorsun keşke imkan olsa da normal yapsaydım bende hala tam anlamıyla kalkabilmiş değilim hala acılarım var ama çok şükür bugüne böyle kalacak halim yok deyip günleri geçiriyorum
Sarılık çoğu bebekte oluyor canım. Sık sık doyur geçer bişeyleri kalmaz inşallah.
Evet oluyormus özellikle böyle küçük olan bebeklerde ikiz oldukları için biraz kilo olarak küçüğüz küvöze girmedik ama sarılık olduk işte 2 saatte bir emzirip mama takviyesi yapıyoruz eşimle ben yıkılmak üzereyiz uykusuzluktan artık 😀

Canım neden özel hastanede düşünmüyorsun? Ankara'da bir sürü seçenek var... Mesela orta doğu tıp merkezinde doğum yaptı bir arkadaşım hem uygun hem memnun kaldı.
Aslında biz başından beri devlet hastanesine gittiğimiz için hiç düşünmedik özeli. Sonra işte pandemi çoğaldı 3 ay özele gittik. Şehir hastanesini çok övdüler oraya başladık. Şimdi iyice şaşırdık. Sürekli bi değişiklik yaptık. Ne kadara doğum yaptı arkadaşın?

😂😂😂 aynısı düşündüm bende ya . Story atılır diye 😅

Ben şu ana kadar hiç bir paylaşım yapmadım sosyal medyada sadece bir tane hamile fotosu koydum o da kısıtlı kişi görebiliyor... Doğunca ne yaparım bilmiyorum... Ne bileyim en yakınlarıma haber gidecek. Hastane 20 kişiye sms ile bilgilendirme yapacak zaten... Ben öyle çok bilinsin istemiyorum. sanki benim özelim gibi geliyor.. Ama belki de doğunca dünyaya duyurmak isteyebilirim 😊

En güzelini yapmışsın canım tüm tedbirleri almak en mantıklısı gerçekten. Baktın doktor yapalım diyor olursun sezeryan evet zor oluyor bebeğinle kalkıp ilgilenemiyorsun keşke imkan olsa da normal yapsaydım bende hala tam anlamıyla kalkabilmiş değilim hala acılarım var ama çok şükür bugüne böyle kalacak halim yok deyip günleri geçiriyorum

Evet oluyormus özellikle böyle küçük olan bebeklerde ikiz oldukları için biraz kilo olarak küçüğüz küvöze girmedik ama sarılık olduk işte 2 saatte bir emzirip mama takviyesi yapıyoruz eşimle ben yıkılmak üzereyiz uykusuzluktan artık 😀

Burayı ihmal etmeyip bize yazabildiğin için bence kendini takdir etmelisin canım. yani ikiz annesi olacak hatunmuşsun her yere yetişiyorsun maşallah sana ya. 🧿🧿🧿Uykusuz geceleri biz de böyle sabırsızlıkla bekliyoruz .. Sadece 2 hafta kaldı inanamıyoruz artık ... Zaman da geçmiyor...

Ben şu ana kadar hiç bir paylaşım yapmadım sosyal medyada sadece bir tane hamile fotosu koydum o da kısıtlı kişi görebiliyor... Doğunca ne yaparım bilmiyorum... Ne bileyim en yakınlarıma haber gidecek. Hastane 20 kişiye sms ile bilgilendirme yapacak zaten... Ben öyle çok bilinsin istemiyorum. sanki benim özelim gibi geliyor.. Ama belki de doğunca dünyaya duyurmak isteyebilirim 😊
Bende senin gibiyim hatta hiç paylaşım yapmadım. Ama Doğumu paylaşmak istiyorum. Kimseyi özendirmeden sadece yavruma kavuştuğumu beni sevenler bilsin istiyorum. Bakalım hayırla sağlıkla alalım kucağımıza da inşaallah o anda çekmekten üşenmeyiz 😅

Aslında biz başından beri devlet hastanesine gittiğimiz için hiç düşünmedik özeli. Sonra işte pandemi çoğaldı 3 ay özele gittik. Şehir hastanesini çok övdüler oraya başladık. Şimdi iyice şaşırdık. Sürekli bi değişiklik yaptık. Ne kadara doğum yaptı arkadaşın?

Valla 4000 TL gibi bir şeydi yani.. Çok ucuz değil ama çok pahalı da değil.

Valla beni endişelendiren son 5 6 gündür gündüzleri çok az hareket etmesi. Büyüdü ve yeri daraldı biliyorum ama yinede endişeleniyorum. Gittiğim hastaneye göre normal, ama gidip fikir almış olurum en azından. Risk oluşturacak bi durum varsada ona göre davranırız. Perşembe günü hem özele hem takipli olduğum hastaneye gidicem. Bakalım kim ne diyor bi karşılaştırma yapmış olalım.

En güzel yorgunluklar canım eviniz mis gibi oldu cennet kokuyor. Çok şükür sağlıkla evinizdesiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X