2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım 🤲

Evet doğru biliyorsun canım ilk 10 gün 2 saatte bir sonra 3 saatte bir e çıkıyor risk azalıyor çünkü bu arada bebeklerim de çoğaldığı için sarılık bu gece hastanede kalacaklar çok çok üzgünüm ama kendimi tutmak zorundayım fototerapi görecekler bu gece sütüm kesilmemesi için ağlamıyorum akşam 8 gibi bıraktık yavrularımı süt sağdım verdim orda 11 buçukta tekrar gideceğim 2 buçukta ve sabaha karşı 5 buçukta sonra da Rabbim nasip ederse alıp geleceğim dua edin lütfen 🙏🏻

Öyle güzel ki kokuları öyle güzel ki ben de bu akşam hastane de bıraktım yavrularımı sarılıktan dolayı ciğerim parçalanıyor zannettim hayatım da hiç böyle bi üzgün Oldugum
Zamanı hatırlamıyorum Ne annem ne babam hastayken ameliyat olurken böyle yaşamadım ben evlat varya ah evlat.. sütüm kesilmesin yavrularıma şifa olsun diye ayakta durmakmış annelik..

3 saatte bir fototerapi de besleme yapıyorlarmış mama verelim dediler asla dedim asla ben 2.5 saatte bir gelirim taze taze burda sağar veririm
Hic uzulme. Cok sukurki sagliklilar. Her bebekte gorulen bisey sarilik. Uzulme demek kolay ama en azindan sukurki onemsiz birsey

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için 🙏🏻 Henüz taburcu olamadık doktorumuz edecekti ama geç gece teslim ederim iyice düşsün sarılıkları dedi sonrada istersen bu gece de kalsın ama yok yanımda istiyorum diyorsan taburcu edeyim dedi bende risk ne zaman kalkıyorsa ortadan o zaman teslim edin dedim bu gece de kalacaklar çünkü eve götürüp de yarın gene sarılık olcaksa hiç gerek yok aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. 3 saatte bir gidip yanlarına emziriyorum zaten eve gitmiyorum hastanede arabada bi şekilde vakit geçiriyoruz eşimle. Benden haberler bu kadar🙏🏻

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için 🙏🏻 Henüz taburcu olamadık doktorumuz edecekti ama geç gece teslim ederim iyice düşsün sarılıkları dedi sonrada istersen bu gece de kalsın ama yok yanımda istiyorum diyorsan taburcu edeyim dedi bende risk ne zaman kalkıyorsa ortadan o zaman teslim edin dedim bu gece de kalacaklar çünkü eve götürüp de yarın gene sarılık olcaksa hiç gerek yok aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. 3 saatte bir gidip yanlarına emziriyorum zaten eve gitmiyorum hastanede arabada bi şekilde vakit geçiriyoruz eşimle. Benden haberler bu kadar🙏🏻

Doğru karar vermişsin canım. 1 gün daha kalsınlar ama iyileşsinler. İnşallah bu gece son olur. ❤️

en doğrusunu yapmışsın canım ne zaman tam anlamıyla atlatirlarsa o şekilde kafan rahat alıp evinize dönersiniz.bu geceden sonra inşallah tamamen atlasmis olur minikler 🙏🥰

Kizlar bu arada kasigimda, vajinamin ustunde baski gibi bisey hissediyorum. Resmen kasiliyor gibi. Cocuk dogurmiyali epey zaman oldu sanci nasil biseydi onuda unuttum😁. Sizdede varmi bu durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X