- 14 Mart 2008
- 6.027
- 5.133
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.221
Geçmiş olsun umarım yoktur birşeyDogru diyosun pandemide en onemlisi o.
Vakalar cogaldi buradada. Esimin isyerinde kovid cikti karantinada adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun umarım yoktur birşeyDogru diyosun pandemide en onemlisi o.
Vakalar cogaldi buradada. Esimin isyerinde kovid cikti karantinada adam
Bende öyle düşünüyorum ama gaz çok yapıyor yazmışlar sen memnunmuşsun kızında çok yapıyor mu gerçekten ?Sukur o yonden sansliyim. Bende aptamil verecem sutum gelmezse. Ilk kizimda onu kulandim.
Sagol cnm. Insaallah. Test yaptirdi bakalimGeçmiş olsun umarım yoktur birşey
Vallah cnm ben gaz sorunu hic yasamadim. Birde Biberon avent kulandim gaz yapma riski en aza indiriyor.Bende öyle düşünüyorum ama gaz çok yapıyor yazmışlar sen memnunmuşsun kızında çok yapıyor mu gerçekten ?
Aynen kesmeyen yok :))) ben de kesmiştim yazlıkta yaptığımda ama eve dönünce daha geniş alanım vaktim vardı kesmedim bu sefer.
Aynı şeyleri yaşıyoruz Bu sefer telaş yapıyorum dediğin gibi görmeye çalışıyorum kestiğim yeri göremeyince ter basıyor falan offf ne yapacağız bilmiyorum ya şu doğum geçseydi hayırlısıyla İki seçenek var ya görür görmez alacağız son gün ya da eşimiz
Ankara baya kötü durumdaymış evet gerçi heryer öyle ama orası Daha bir çoğunlukta sanırım çok dikkat etmemiz lazım
Hayırlı sonuçlar inşallah canımSagol cnm. Insaallah. Test yaptirdi bakalim
İnşallah biz de yaşamayızVallah cnm ben gaz sorunu hic yasamadim. Birde Biberon avent kulandim gaz yapma riski en aza indiriyor.
Aynen öyle olsun kış geliyor zaten canım boşver kimseyle görüşmemek en iyisiValla deniycem yarın tekrar. Zor bi gün olacak.
Eşimle hiç öyle bi an yaşamak istemiyorum kendimi kese kese yapıcam.
Kötü cidden burası. Ağır hastada fazlaymış. Kimseyi kabul etmeden evde oturarak geçiricez bu zamanları napalım..
Hiç duymadım canım neden oluyor ki anestezi ordan yapılmıyor sonuçtaKizlar sezeryan olanlarda geçmeyen bir uyuşukluk olurmus karin bolgesinde.
Hamilelerle yazisiyorum 7 kiside 5ii evet var gecmiyor dedi uyuşukluktan icin. Sizinde varmi bilginiz
Bende anlamadim. Herkes ole dedi ama ben cok rahatsiz oluyorum uyusuklugu hic svmem goruntu atayimfa bakbiHiç duymadım canım neden oluyor ki anestezi ordan yapılmıyor sonuçta
Korkmadim desem yalan olurHiç duymadım canım neden oluyor ki anestezi ordan yapılmıyor sonuçta
Hadi ya bende şuan tedirgin oldum bak bende sevmem hiç düşünsene kaşıyorsun dokunuyorsun his yok çok kötü bir durum umarım olmaz öyle birşey yaBende anlamadim. Herkes ole dedi ama ben cok rahatsiz oluyorum uyusuklugu hic svmem goruntu atayimfa bakbi
Allah korusun. Benim icin uyusukluk sizidan beter. Kotu bir his. Insaallah ikiside olmazHadi ya bende şuan tedirgin oldum bak bende sevmem hiç düşünsene kaşıyorsun dokunuyorsun his yok çok kötü bir durum umarım olmaz öyle birşey ya
Bende şuan korktum sen dedikten sonra baktım çünkü forumlar da Aynı şeyler yazıyor çoğu kişi bu uyuşukluğu yaşamış ve devam etmiş kalıcı yani resmenKorkmadim desem yalan olur
İnşallah canım Kötü bence deAllah korusun. Benim icin uyusukluk sizidan beter. Kotu bir his. Insaallah ikiside olmaz
Gorumcen bahsetmedimi bundan meselaİnşallah canım Kötü bence de
Bende duymuştum canım, kimi geçmeyen baş ağrısı diyor, kimi sezeryan bölgesinde geçmeyen his kaybı diyor..Kizlar sezeryan olanlarda geçmeyen bir uyuşukluk olurmus karin bolgesinde.
Hamilelerle yazisiyorum 7 kiside 5ii evet var gecmiyor dedi uyuşukluktan icin. Sizinde varmi bilginiz
Teşekkür ederim canım. Aynen ufak tefek şeyler ama eksik olunca kafaya takılıyor. Zaten haftamız yaklaşıyor benim oğlanda önden gidiyor, her an herşey olabilir.Ooo mis gibi herşey tamam olmuş şimdi ufak tefekler ama eksik işte. Güzel günlerde kullanın canım
Su ısıtıcısı, kahve ve kupa hariç herşeyi koydum. Eşim baktı ki sığdıramıyorum, orta boy valize yerleştirelim mayolarınıda al oradan tatile geçeriz diye dalga geçip orta boy valizi çıkardı. 20 tane bez , 5 tane alt açma örtüsü, 2 takım, yedek iç zıbınlar, kendime 2 takım gecelik, rolon, tarak, toka, krem, şampuan, kuru şampuan, iç çamaşırı, diş macunu, diş fırçası, ped, havlu, rimel, ruj koydum. Pişik kremi, süt saklama poşeti, sağma makinası, emzik biberon, bebeğe kendime çorap, kendime şal, eldiven, 3 battaniye koydum. Doğum şeklini öğrenirsem ve sezeryan olursa bantlar varmış ertesi gün duş almayı sağlayan onlardan alıcam. Sezeryanda 2 gün kalırsam duş alırım çünkü mutlaka. Kirli poşeti koydum birde lazım olacak orada, minik poşetlerde koydum bezleri atmak için.
Sağma makinesi hangi marka bir söyler misin canım? Bana arkadaşım verecek daha da gelmedi o yüzden onu koyamadım. Henüz makyaj malzemesi de koymadım doğuma kadar kullanabilirim elimin altında. 5 tane alt açma örtüsü bence iki gün için fazla. Her seferinde batmıyormuş ben iki tane koydum mesela tek kullanımlık.
Kendime iç çamaşır çorap koydum.
Bebek için iki tane tulumlu takım. Bir tane 5'li hastane çıkışı, ayrıca iki tane önden bağlamalı zıbın, iki tane kısa kollu, iki tane de kolsuz zıbın koydum. Bu kadar çok zıbın koyma sebebim hepsinin boyları farklı. O an hangisi rahat olur bilemediğim için zıbın fazla koydum. Ayrıca 2-3 şapka, 2-3 çift eldiven koydum bebek için, 3 çift de çorap koydum.
2 müslin bez, 2 müslin omuz bezi, 2 mendil, 2 penye battaniye koydum ki hastanede de bir takım verecekler battaniye dahil.. Onun harici çıkarırken lazım olur diye bir kalın battaniye koyacağım. Kendim için bir takım pijama, iki gecelik, iç çamaşır, depend koydum bol bol. Bebek bezi de baya koydum. Bebek için bir adet biberon koydum. Ne emzik ne mama almadım. Hastanede mama veriliyor gerektiğinde. Emzik ise ilk zamanlarda önerilmiyor zaten...
Aventin göğüs kalkanı ve pedlerinden aldım. Bir de gümüş kapak koyuyorum ne olur ne olmaz diye..
Bebek bezi atmak için rossmanndan aldığım poşetler vardı onlardan koydum. Kendim için özel kullandığım keçi sütlü sabunum var ondan koydum. Sudokrem koydum organik bebek yağı koydum bebek için.. Yine bebek için alt temizleme pamuğu bir paket koydum. Göğüs kremimi koydum.
Lohusa tacımı terliğimi ve bebeğin tacını henüz koymadım bavulun kenarında duruyor, ezilmesin diye giderken hemen atabilirim. Bir tane de sabahlık koyacağım (biraz süslü ama işlevsel de) geldiğinde henüz gelmedi... Çok kalın bir şey götürmeyi düşünmüyorum belki bir hırka götürürüm bir de havanın durumuna göre hastaneden çıkarken ne giyeceğime karar vereceğim onun için onu daha koymadım.
Bir de lohusa terliği dışında normal plastik terlik var evde kullandığım onu koyacağım çok rahat bir şey. Belki sıkmayan evde giydiğim ince bir pijama daha koyarım belki nasılsa çok ziyaretçimiz olmayacak.. Süslü giysiler sadece fotoğraf çekimi için ve süslü şeyler içinde rahat edeceğimi düşünmüyorum ben şahsen :)))
Kapı süsünü de yine foto çekimi için götüreceğim. Çikolatasına karar verince onu da foto çekimi için belki hoş durur diye götürebilirim...
Bu arada bir küçük boy valiz bir anne bebek sırt çantası bunları için yetti...
Sizce eksiğim var mı? Belki kupa ve kahve eksik onu da sonra atarım sanırım. Diş fırçasını macununu da sonra atabilirim çok da mühim olmayacak canımızla uğraşırken diş fırçalamak bence.... :)