2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben 10 kilo aldım yani bence yiyorum da doktor da yani az gibi diyince size sorayım dedim

Canım zaten kramplar için her gün bir muz yiyorum kasarda yerim faydaliysa .niyeyse küçük doğarsa bakamam diye bir korku oluştu

Bugün kontrolüm vardı kızlar çok şükür bebekler iyi sancım da çıkmıyor nasıl iş anlamadım ben son zamanlara geldik bende sancı falan yok Tekrar ikisi de baş aşağıda duruyor zaten yatamadığımdan anlamıştım döndüğünü kasıklarım da çok baskı olmuştu bi kaç gündür sezeryan günümüzü bekliyoruz bu esnada. 3 günde bir kontrole gidecekmişiz çarşamba tekrar çağırdı bakalım

Oh çok şükür canım mucizeler devam ediyor desene. Çok sevindim hadi bakalım sağlıkla vakitlerini bekliyor bebişler

Maşallah ne güzel annesi seni uzmeyecekler işte akıllıca duruyorlar günlerinde sagliklica gelsinler inşallah . valla benim tek olmasına rağmen kasıklarımda sürekli baskı siz ikisine iyi dayaniyorsunuz alt kemiklerim okadar ağrıyor ki

Maşallah canım. Bak demiştik sana dayanırlar daha doğmazlar diye.

oh oh maşallah üçünüzede son haftalarımızda annemizi üzmeyelim iyi geçinelim dediler demek ki

Cibinlik takmadım ama dönence takılır çibinlik olarak üzerine ince bir tülbent tarzı birşey veya cibinlik tüllerinden atılabilir bir resimde görmüştüm

Evet mantıklı.. Dönence takıldıktan sonra da cibinlik tülü yapılabilir. Ben de acaba cibinlik şart mı diye düşünüyorum. Benim tek kaygım biraz ortam tozlu vs olabilir bir de daha huzurlu uyur daha korunaklı olur diye düşünüyorum. Şu an almadım hatta dönence de almadım.. Bakalım ne zaman alırım bunları.

Maşallah kuzucuklara annesi uslu uslu günlerini bekliyorlar hayırlısınla eline almayıda nasip etsin rabbim

Haklısın üstünde ince bir şey olsa çok daha iyi dönence bende almadım daha ama o beşiklerin cibinlikli olanıda varmış şipariş verdikten sonra gördüm

Oh çok şükür canım mucizeler devam ediyor desene. Çok sevindim hadi bakalım sağlıkla vakitlerini bekliyor bebişler
Çok şükür evet canım hepimizin bebekleri sağlıkla VakTinde gelsin inşallah
evet çok şükür canım doktor da bende şaşkınız ama doktorum hala acil gelebilirsin bu hafta temkinli ol dedi.Valla dayanamıyorum artık ağlıyorum geceleri uyuyamamaktan uyumayı bir kenara bıraktım yatsamda yetecek
Maşallah canım. Bak demiştik sana dayanırlar daha doğmazlar diye.
evet canım dayandılar çok şükür son 10 gün
oh oh maşallah üçünüzede son haftalarımızda annemizi üzmeyelim iyi geçinelim dediler demek ki
Demek ki canım amann uslu dursunlar teyzesi son günlerimiz alabildikleri
Kadar kilo alsınlar
Maşallah kuzucuklara annesi uslu uslu günlerini bekliyorlar hayırlısınla eline almayıda nasip etsin rabbim
Maşallah canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Kızlar saçma sapan rüyalar görüyor musunuz? Ben çok saçma, yersiz, alakasız rüyalar görüyorum.. Hormonlardan galiba diye düşünüyorum..

Ya bal kuzular zamanlarını bekliyorlar artık hep güzel haberler alalım inşaallah

Maşallah canım ben de hastaneden geldim 2700 olmuş benimki de 35 haftalık tam ben de nst ye grdim hiç çıkmadı sancı bende. Bakalım bana da 38. Haftada karar veririz şimdilik normal dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…