-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.041
Canım ben 10 kilo aldım yani bence yiyorum da doktor da yani az gibi diyince size sorayım dedimBebeğin kilosu haftasına göre gayet iyi bence .. daha da alacaktır ... ben toplam 5 kilo aldım ya da 6.. bebek kilo aldığı sürece sorun yok dedi doktorlar hep... etrafındakiler az yediğini söylesin sen umursama bence.
Canım zaten kramplar için her gün bir muz yiyorum kasarda yerim faydaliysa .niyeyse küçük doğarsa bakamam diye bir korku oluştuDoktorum birşey demedi canım ama benim duyduğum ve okuduğum muz , kaşar bebeklere kilo aldırıyor her gün sabah kahvaltıda mutlaka kaşar ve günde bir tane muz yiyorum. Sende tüket istersen faydası olur inşallah ama benc ede haftasına göre kilosu iyi
Bakarsın bakarsın korkma canım 2 kilo doğsa Bile yeter hiç tedirgin olma kaşar da çok aldırıyor dene bak bu haftaCanım zaten kramplar için her gün bir muz yiyorum kasarda yerim faydaliysa .niyeyse küçük doğarsa bakamam diye bir korku oluştu
Evet fiyatları çok iyi hemde baya iş görücek gibi duruyor tabi kedi için tam bir eğlence
Deneyeceğim canım teşekkür ederimBakarsın bakarsın korkma canım 2 kilo doğsa Bile yeter hiç tedirgin olma kaşar da çok aldırıyor dene bak bu hafta
Bugün kontrolüm vardı kızlar çok şükür bebekler iyi sancım da çıkmıyornasıl iş anlamadım ben son zamanlara geldik bende sancı falan yok Tekrar ikisi de baş aşağıda duruyor zaten yatamadığımdan anlamıştım döndüğünü kasıklarım da çok baskı olmuştu bi kaç gündür sezeryan günümüzü bekliyoruz bu esnada. 3 günde bir kontrole gidecekmişiz çarşamba tekrar çağırdı bakalım
Maşallah ne güzel annesi seni uzmeyecekler işte akıllıca duruyorlar günlerinde sagliklica gelsinler inşallah . valla benim tek olmasına rağmen kasıklarımda sürekli baskı siz ikisine iyi dayaniyorsunuz alt kemiklerim okadar ağrıyor kiBugün kontrolüm vardı kızlar çok şükür bebekler iyi sancım da çıkmıyornasıl iş anlamadım ben son zamanlara geldik bende sancı falan yok Tekrar ikisi de baş aşağıda duruyor zaten yatamadığımdan anlamıştım döndüğünü kasıklarım da çok baskı olmuştu bi kaç gündür sezeryan günümüzü bekliyoruz bu esnada. 3 günde bir kontrole gidecekmişiz çarşamba tekrar çağırdı bakalım
Bugün kontrolüm vardı kızlar çok şükür bebekler iyi sancım da çıkmıyornasıl iş anlamadım ben son zamanlara geldik bende sancı falan yok Tekrar ikisi de baş aşağıda duruyor zaten yatamadığımdan anlamıştım döndüğünü kasıklarım da çok baskı olmuştu bi kaç gündür sezeryan günümüzü bekliyoruz bu esnada. 3 günde bir kontrole gidecekmişiz çarşamba tekrar çağırdı bakalım
oh oh maşallah üçünüzedeBugün kontrolüm vardı kızlar çok şükür bebekler iyi sancım da çıkmıyornasıl iş anlamadım ben son zamanlara geldik bende sancı falan yok Tekrar ikisi de baş aşağıda duruyor zaten yatamadığımdan anlamıştım döndüğünü kasıklarım da çok baskı olmuştu bi kaç gündür sezeryan günümüzü bekliyoruz bu esnada. 3 günde bir kontrole gidecekmişiz çarşamba tekrar çağırdı bakalım
Cibinlik takmadım ama dönence takılır çibinlik olarak üzerine ince bir tülbent tarzı birşey veya cibinlik tüllerinden atılabilir bir resimde görmüştümPeki o beşiğe cibinlik veya dönence takılır mı? ya da sen taktın mı ?
Cibinlik takmadım ama dönence takılır çibinlik olarak üzerine ince bir tülbent tarzı birşey veya cibinlik tüllerinden atılabilir bir resimde görmüştüm
Maşallah kuzucuklara annesi uslu uslu günlerini bekliyorlar hayırlısınla eline almayıda nasip etsin rabbimBugün kontrolüm vardı kızlar çok şükür bebekler iyi sancım da çıkmıyornasıl iş anlamadım ben son zamanlara geldik bende sancı falan yok Tekrar ikisi de baş aşağıda duruyor zaten yatamadığımdan anlamıştım döndüğünü kasıklarım da çok baskı olmuştu bi kaç gündür sezeryan günümüzü bekliyoruz bu esnada. 3 günde bir kontrole gidecekmişiz çarşamba tekrar çağırdı bakalım
Haklısın üstünde ince bir şey olsa çok daha iyi dönence bende almadım daha ama o beşiklerin cibinlikli olanıda varmış şipariş verdikten sonra gördümEvet mantıklı.. Dönence takıldıktan sonra da cibinlik tülü yapılabilir. Ben de acaba cibinlik şart mı diye düşünüyorum. Benim tek kaygım biraz ortam tozlu vs olabilir bir de daha huzurlu uyur daha korunaklı olur diye düşünüyorum. Şu an almadım hatta dönence de almadım.. Bakalım ne zaman alırım bunları.
Çok şükür evet canım hepimizin bebekleri sağlıkla VakTinde gelsin inşallahOh çok şükür canım mucizeler devam ediyor desene. Çok sevindim hadi bakalım sağlıkla vakitlerini bekliyor bebişler
evet çok şükür canım doktor da bende şaşkınız ama doktorum hala acil gelebilirsin bu hafta temkinli ol dedi.Valla dayanamıyorum artık ağlıyorum geceleri uyuyamamaktan uyumayı bir kenara bıraktım yatsamda yetecekMaşallah ne güzel annesi seni uzmeyecekler işte akıllıca duruyorlar günlerinde sagliklica gelsinler inşallah . valla benim tek olmasına rağmen kasıklarımda sürekli baskı siz ikisine iyi dayaniyorsunuz alt kemiklerim okadar ağrıyor ki
evet canım dayandılar çok şükür son 10 günMaşallah canım. Bak demiştik sana dayanırlar daha doğmazlar diye.
Demek ki canımoh oh maşallah üçünüzedeson haftalarımızda annemizi üzmeyelim iyi geçinelim dediler demek ki
Maşallah canım rabbim hepimize nasip etsin inşallahMaşallah kuzucuklara annesi uslu uslu günlerini bekliyorlar hayırlısınla eline almayıda nasip etsin rabbim
Ya bal kuzular zamanlarını bekliyorlar artıkBugün kontrolüm vardı kızlar çok şükür bebekler iyi sancım da çıkmıyornasıl iş anlamadım ben son zamanlara geldik bende sancı falan yok Tekrar ikisi de baş aşağıda duruyor zaten yatamadığımdan anlamıştım döndüğünü kasıklarım da çok baskı olmuştu bi kaç gündür sezeryan günümüzü bekliyoruz bu esnada. 3 günde bir kontrole gidecekmişiz çarşamba tekrar çağırdı bakalım
Ben hamileliğin başından beri hep alakasız saçma hiç aklıma gelmeyecek rüyalar görüyorumKızlar saçma sapan rüyalar görüyor musunuz? Ben çok saçma, yersiz, alakasız rüyalar görüyorum.. Hormonlardan galiba diye düşünüyorum..
Maşallah canım ben de hastaneden geldim 2700 olmuş benimki deKızlar bende kontrolden geldim nstye girdim bi ara 90 falan çıktı sancım doktor yalancı sancı Dedi önemsemedi. Bebişte 2700 olmuş kafasını da iyice aşağıya gömmüş artık dönmez dedi herhangi bir eksiklik olmadığı sürece normal doğum görünüyor.
Evet bekliyorlar artıkYa bal kuzular zamanlarını bekliyorlar artıkhep güzel haberler alalım inşaallah ❤