- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.821
Merhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
@Pelosh01 14 Ocak
@Martenitsa 14 Ocak / 2. deneme / İzmir Tınaztepe / Erdal Aktan / 5. gün embriyosu
@Kelebek04 15 Ocak / 2 adet 4. gün embriyosu
@mahirinannesi88 15 Ocak
@Yagmur3582 17 Ocak / 2. deneme / İzmir İrenbe /A.Ö. Erdoğdu / 2 adet 3. gün embriyosu
@Little Butterflies 18 Ocak
@esrayılmz03 18 Ocak
@Translokasyon1521 18 Ocak / / 5. gün dondurulmuş / pgt
@Almiraa 18 Ocak
@windrose123 20 Ocak /İzmir İrenbe / 5. gün embriyosu / pgt
@nisandeniz 20 Ocak
@mivfjourney 20 Ocak
@MatMag 20 Ocak
@canimmkendimm 20 Ocak
CeReN_with E CeReN_with E 21 Ocak
@Germinal 22Ocak
@dLr001 23 Ocak
@Mavichimen 24 Ocak
@denizmar 24 Ocak
@Samrali 24 Ocak /Samsun Medikal
B Birumutbekleyen B Birumutbekleyen 27 Ocak
@zeynep8734 29 Ocak / Brüksel tüp bebek / dondurulmuş 2. ilk başarılı
kelebekmkelebek 21 Ocak 5.gun embriyo 3.deneme
@teolog8579 23 Ocak 5.gun embriyo 1.deneme
@duygukaktus 16.Ocak 3.gün embriyo(2 adet) 1.deneme
@Mirayseval 29 Ocak 5.gun embriyo
@denizmar 1.deneme 3.gün embriyo(2Adet) Maslak Acıbadem Bülent Traş
4 te hastane de olmam gerektiği söylendi şu falan içecekmişim sanırım emriyologlarla görüşecekmişim ne zâman çağırılırım bilmiyorum ama size birşey sorucam benim adetime 6 , 7 gün kaldı sizce geç değil mi çünkü benim her ay olduğu gibi adetbelirtilerim başladı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Canım bende bugün yıkadım hepsini hatta biraz önce astım.yarın yada bir sonraki gün ütüleyeceğim.kızlara katılıyorum başka bir yere gönderme.yavaş yavaş halletmeye çalış.önceliği ilk giyebileceği kıyafetlere ver,işte hastane çantasına ne koyacaksan onları ütüle önce çanta na bir yerleştir.geri kalanıda günlere yayarak yap.evet çok sıcak.bende ütü yaparken çok bunalıyorum,ayaklarım davul gibi ve o kadar ağrım var ki alt tarafımda ama birşekilde halletcem.Allah sanada kolaylık versin canım.Kızlar bebeğin sadece hastaneye gidecek giysilerini mi ütülediniz yoksa hepsini mi? Ben de pazen battaniyeler örtüler giysiler vs epeyce bir var. Ben de onları burada bir ütücüye verip ütületmek istiyorum. Bir kısmını kendim ütüledim ama şu an çok sıcak ve güvendiğim bir karı-kocanın işlettiği bir işletme var. Kuru temizleme terzi ve ütü işi de yapıyorlar. Ütüleriz dediler. Ama içim yine de rahat değil ne kadar güvenebilirim. Hiç böyle bir şey yapan duydunuz mu? Yoksa herkes kendisi mi ütüledi. Bir kısmını yaptım aslında çok da zor değil ama.. Bilemiyorum artık iyice halsizleştim. MEsela battaniye puset örtüsü gibi şeyler de var. Kararsız kaldım ne yapayım sizce bir yardımcım da yok.
Çok çok güzel, çok sevindim: ) Evet bizde de embriyolara pgt yapılacak. Spermler az, iş yumurtalarımın kalitesine düşüyormuş.. İnşallah ilkinde tutar da ben de yakın yaştakilere umut veren mesajlar yazarım buralarda: )Canım ben 39 yaşındayım. Embriyoya genetik tanı yaptırdım böylece 2'li 3'lü amniyo sıvısı testi gibi testlere gerek kalmadan en sağlıklı embriyo seçildi. Memorialde değil ama Ankara'da özel bir yerde yaptırdım.
Canım bir yere verme bence çok dikkat ediyoruz sonuçta herşeye içine sinmez öyle ben yapmadım Allah biliyor ya annem yaptı ama çok zor olduğunu gördüm. Annem kanepeye oturdu ütü masasını alçalttı o şekilde ütüledi o bile 3 günde yaptı mesela sende gün gün yap ama kendin yap derim.Kızlar bebeğin sadece hastaneye gidecek giysilerini mi ütülediniz yoksa hepsini mi? Ben de pazen battaniyeler örtüler giysiler vs epeyce bir var. Ben de onları burada bir ütücüye verip ütületmek istiyorum. Bir kısmını kendim ütüledim ama şu an çok sıcak ve güvendiğim bir karı-kocanın işlettiği bir işletme var. Kuru temizleme terzi ve ütü işi de yapıyorlar. Ütüleriz dediler. Ama içim yine de rahat değil ne kadar güvenebilirim. Hiç böyle bir şey yapan duydunuz mu? Yoksa herkes kendisi mi ütüledi. Bir kısmını yaptım aslında çok da zor değil ama.. Bilemiyorum artık iyice halsizleştim. MEsela battaniye puset örtüsü gibi şeyler de var. Kararsız kaldım ne yapayım sizce bir yardımcım da yok.
İnşallah canım. 2.gün 11 embriyo devam ediyormuş. Bakalım kaçı dondurulacakEvet seni hatırlıyorum. İnşallah bu sefer olacak. Hiç ümidini yitirme.. Burada Ocak ayında yaptıranlar var evet.
Canım bir yere verme bence çok dikkat ediyoruz sonuçta herşeye içine sinmez öyle ben yapmadım Allah biliyor ya annem yaptı ama çok zor olduğunu gördüm. Annem kanepeye oturdu ütü masasını alçalttı o şekilde ütüledi o bile 3 günde yaptı mesela sende gün gün yap ama kendin yap derim.
bu arada herşeyi ama aklına gelen herşeyi hem yıkadım hem ütülendi. Şimdi ki derdim pusetlerkılıflarını silsek diyorum anneme yarın Öbür gün onu yapacak Ya değilse içime sinmeyecek çünkü.
Bende öyle düşünüyorum ama sabit olan yerleri de var onları da sildireceğim anneme içime sinmeyecek yoksa bir tek o kaldı zaten yıkanmadık. Sonra da yataklarını nevresimlerini falan geçireceğiz artık hazır olmalıBende bebek çantasını bile yıkadım astım, pusetin sökülen parçalarını söktüm yıkadım.
Bende öyle düşünüyorum ama sabit olan yerleri de var onları da sildireceğim anneme içime sinmeyecek yoksa bir tek o kaldı zaten yıkanmadık. Sonra da yataklarını nevresimlerini falan geçireceğiz artık hazır olmalı
Evet onu demiştin sen kenarlarına sıkıştırarak kullansan peki çok mu belli oluyor ? Ya da deseninin gitmemesi için kenarından biraz kesip ona uygun yapsan veya terziye yaptırsanBende beşiğin uyku setini yıkadım iyice kurusun diye ayrı ayrı havalandırıyorum. Nevresimleri yıkanmadı beşiğine büyük geldi, baktım internettede büyük hep ölçüsü. Onu napcam hiç bilmiyorum.
Öncelikle hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberinizi alırız ben antalya memorialde yaptırdım çokta memnun kaldım memorialin labarotuar ları çok kaliteli hemde gerçekten çok değerli hekimlerle çalışıyorlar rabbim yolunuzu açık etsinKızlar, baştan okumaya başladım daha 79. sayfadayım: ) Ne güzel bir sürü pozitif var, ço tebrik ederim. Pozitif alamayanlara da çok selam sevgi, bu iş hemen olmayabiliyor anladığım kadarıyla, ama olacak: ) Acaba Memorial Şişli'de tedavi gören var mı aranızda? Ben de yakında başlayacağım da, Memorial'dan deneyimi olanlar ses etse ne güzel olur.. Ha bir de 40 yaşında olan, eşinde çok sperm olanlar var mı acaba bu başlıkta: ) Sevgiler herkese..
Canım bir yere verme bence çok dikkat ediyoruz sonuçta herşeye içine sinmez öyle ben yapmadım Allah biliyor ya annem yaptı ama çok zor olduğunu gördüm. Annem kanepeye oturdu ütü masasını alçalttı o şekilde ütüledi o bile 3 günde yaptı mesela sende gün gün yap ama kendin yap derim.
bu arada herşeyi ama aklına gelen herşeyi hem yıkadım hem ütülendi. Şimdi ki derdim pusetlerkılıflarını silsek diyorum anneme yarın Öbür gün onu yapacak Ya değilse içime sinmeyecek çünkü.
Bende beşiğin uyku setini yıkadım iyice kurusun diye ayrı ayrı havalandırıyorum. Nevresimleri yıkanmadı beşiğine büyük geldi, baktım internettede büyük hep ölçüsü. Onu napcam hiç bilmiyorum.
Evet puset güvenlikli gerçekten kesinlikle olması gereken birşey diye düşünüyorum bende hem arabada kullanılacak olması da çok işe yarar bir durum mesela benim için iki çocukla başka türlü nasıl gideceğim ki arabada ama puset oldu mu mis gibi.Evet benim de sonraki işim puset ve puset kılıfları. Puseti aldık. Daha doğrusu ikinci el arkadaşım verdi. Ama kılıfları çıkıyor hepsini çıkartıp yıkayabilirsin dedi. Hatta sevi bebenin bel desteği var. O da var içinde. Ama hepsinin yıkanması kurutulması gerekiyor. Üzerine yine kılıf minder bir şey gerekir mi bilemiyorum. Ama iyi bir şey puset, güvenlikli. Hastane çantası ile aynı zamanda onun da hazır olması lazım. Sonuçta bebeği ona koyup getircez.
Peki puset kılıflarını hangi deterjan ile yıkayacaksın canım?Evet puset güvenlikli gerçekten kesinlikle olması gereken birşey diye düşünüyorum bende hem arabada kullanılacak olması da çok işe yarar bir durum mesela benim için iki çocukla başka türlü nasıl gideceğim ki arabada ama puset oldu mu mis gibi.
benim bazıyerleri çıkmıyor kılıfların ama oraları da silip balkonda bekleteceğiz yataklarını da balkon da güneşte beklettim bugün yarın tekrar koyacağım bakalım
Kıyafetlerini yıkadığım deterjanla yıkayacağım onunla da silerim.Peki puset kılıflarını hangi deterjan ile yıkayacaksın canım?
Amin, çok teşekkürler :)Öncelikle hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberinizi alırız ben antalya memorialde yaptırdım çokta memnun kaldım memorialin labarotuar ları çok kaliteli hemde gerçekten çok değerli hekimlerle çalışıyorlar rabbim yolunuzu açık etsin
Tamm canım bende öyle yapayımKıyafetlerini yıkadığım deterjanla yıkayacağım onunla da silerim.
Ben uni baby sensetive sarı kapak olanı kullanıyorum parfümsüz hiç kokusuz.
Rica ederim canım ne demekTamm canım bende öyle yapayımTeşekkür ederim