2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hilallll
E elttr

Bir de bir cerenimiz daha vardı. Onların ilk sayfada tarihleri yok. Bu arada benim 5. gün dondurulmuş ilk deneme pgtli embriyo

Hayır değil.. Sen merkezine güven. Onlar öyle dediyse bir bildikleri vardır rahat ol..

Canım bende bugün yıkadım hepsini hatta biraz önce astım.yarın yada bir sonraki gün ütüleyeceğim.kızlara katılıyorum başka bir yere gönderme.yavaş yavaş halletmeye çalış.önceliği ilk giyebileceği kıyafetlere ver,işte hastane çantasına ne koyacaksan onları ütüle önce çanta na bir yerleştir.geri kalanıda günlere yayarak yap.evet çok sıcak.bende ütü yaparken çok bunalıyorum,ayaklarım davul gibi ve o kadar ağrım var ki alt tarafımda ama birşekilde halletcem.Allah sanada kolaylık versin canım.

Çok çok güzel, çok sevindim: ) Evet bizde de embriyolara pgt yapılacak. Spermler az, iş yumurtalarımın kalitesine düşüyormuş.. İnşallah ilkinde tutar da ben de yakın yaştakilere umut veren mesajlar yazarım buralarda: )

Canım bir yere verme bence çok dikkat ediyoruz sonuçta herşeye içine sinmez öyle ben yapmadım Allah biliyor ya annem yaptı ama çok zor olduğunu gördüm. Annem kanepeye oturdu ütü masasını alçalttı o şekilde ütüledi o bile 3 günde yaptı mesela sende gün gün yap ama kendin yap derim.

bu arada herşeyi ama aklına gelen herşeyi hem yıkadım hem ütülendi. Şimdi ki derdim pusetler kılıflarını silsek diyorum anneme yarın Öbür gün onu yapacak Ya değilse içime sinmeyecek çünkü.

Bende bebek çantasını bile yıkadım astım, pusetin sökülen parçalarını söktüm yıkadım.

Bende bebek çantasını bile yıkadım astım, pusetin sökülen parçalarını söktüm yıkadım.
Bende öyle düşünüyorum ama sabit olan yerleri de var onları da sildireceğim anneme içime sinmeyecek yoksa bir tek o kaldı zaten yıkanmadık. Sonra da yataklarını nevresimlerini falan geçireceğiz artık hazır olmalı

Bende beşiğin uyku setini yıkadım iyice kurusun diye ayrı ayrı havalandırıyorum. Nevresimleri yıkanmadı beşiğine büyük geldi, baktım internettede büyük hep ölçüsü. Onu napcam hiç bilmiyorum.

Evet onu demiştin sen kenarlarına sıkıştırarak kullansan peki çok mu belli oluyor ? Ya da deseninin gitmemesi için kenarından biraz kesip ona uygun yapsan veya terziye yaptırsan

Öncelikle hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberinizi alırız ben antalya memorialde yaptırdım çokta memnun kaldım memorialin labarotuar ları çok kaliteli hemde gerçekten çok değerli hekimlerle çalışıyorlar rabbim yolunuzu açık etsin

Evet benim de sonraki işim puset ve puset kılıfları. Puseti aldık. Daha doğrusu ikinci el arkadaşım verdi. Ama kılıfları çıkıyor hepsini çıkartıp yıkayabilirsin dedi. Hatta sevi bebenin bel desteği var. O da var içinde. Ama hepsinin yıkanması kurutulması gerekiyor. Üzerine yine kılıf minder bir şey gerekir mi bilemiyorum. Ama iyi bir şey puset, güvenlikli. Hastane çantası ile aynı zamanda onun da hazır olması lazım. Sonuçta bebeği ona koyup getircez.

Bizim daha beşik ortada yok. Gelecek de kurulacak. Pierre cardinden alınca sipariş usulü işte... Zaman alır dediler. Uyku seti de sıfır üretilecek yıkamana gerek yok dedi orda bizimle ilgilenen kadın. El değmeden oluyor dedi. Ama bilemiyorum bence yıkanmalı. Uyku seti yatak ve karyola geldiği zaman ben 36 haftayı bitirmiş olacağım. Nasıl olacak nasıl kurulacak yine toz olacak kirlenecek hiç bilmiyorum gerçekten... Kurulumdan sonra da iş olacak.

Evet puset güvenlikli gerçekten kesinlikle olması gereken birşey diye düşünüyorum bende hem arabada kullanılacak olması da çok işe yarar bir durum mesela benim için iki çocukla başka türlü nasıl gideceğim ki arabada ama puset oldu mu mis gibi.

benim bazıyerleri çıkmıyor kılıfların ama oraları da silip balkonda bekleteceğiz yataklarını da balkon da güneşte beklettim bugün yarın tekrar koyacağım bakalım

Peki puset kılıflarını hangi deterjan ile yıkayacaksın canım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…