- 14 Mart 2008
- 6.027
- 5.133
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.741
Etrafındakiler üzgünüm ama hiÇ birşey bilmiyorlarKafasi olsa sert olur dediler etrafimdakiler
Oooo çok iyi ceviz zamanı ekim başıkızlar benim kv de gelecekti yani hani eşimde arayıp gelme demişti,ortalık kötü otobüsle nereye geliyosun falan.gelmekten vazgeçti.hatta bugün konuştuk o zaman işlerimizi bitirir cevizleri toplar öyle geliriz dedikendi annemle babamda köyde onlarda ekim sonu gelecekler onlara da gelmeyin dedim. çünkü orda daha güvendeler.yani doğumda burda bi eşim birde kardeşlerim olacak. abim,ablam,kızkardeşim
Benimde oyle yaa. Ins donmustur
Gogsumun altinda hissediyorum. Ama bazen cok buyuk cikiyor orasi acaba poposuylami itiriyor diye dusunuyorum....Dönmüş olabilir canım. Tekmeleri nerden hissediyorsun? Benim doktor söylemeden öncede biliyordum mesela ayaklarının orda olduğunu.
Benim de 30. Haftadan beri baş aşağı ama alt karnım baya yumuşakKafasi olsa sert olur dediler etrafimdakiler
Benim de öyle oluyor bacaklarını dayamış olması bile yetiyor canım orayı şişirmek için bence dönmüşGogsumun altinda hissediyorum. Ama bazen cok buyuk cikiyor orasi acaba poposuylami itiriyor diye dusunuyorum....
aynen zaten gelseydi geri gidecekti cevizler için. kasım gibi geliriz dediOooo çok iyi ceviz zamanı ekim başıbiliyorum bizim de var da öyle yapsın o gelmesin.
Benimki de bugün geldi temizlik yapıyor şuan bakalım kafasına taş düştü galiba.
İstemiyroum anacım sağolsun tamam öf darladı her gün burda her gün birşeyler yapıyor istemiyorum yaaynen zaten gelseydi geri gidecekti cevizler için. kasım gibi geliriz dedibelki böyle daha rahat olurum. kızkardeşim ablamla daha rahat geçer ilk zamanlar valla bence seninki şu an sana yaranmaya çalışıyor senin ona karşı tavrının değiştiğini görünce yeni dank etti ona
Benimki de baş aşağı tek hissettiğim kafasının olduğu yerde ağrı oluyor o da doktorum çıkış denemeleri yaptığı için ağrı yapar dedi. Ama bence seninki de dönmüştür yaGogsumun altinda hissediyorum. Ama bazen cok buyuk cikiyor orasi acaba poposuylami itiriyor diye dusunuyorum....
Canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerine kavuşacağın tarih belli olmuşrabbim sağlıcakla kucağına alıp eve gelmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza vakti zamanı gelince ♥
Amin inşallah
Sagol cnmBenim de 30. Haftadan beri baş aşağı ama alt karnım baya yumuşak
Insaallah cnm yaBenim de öyle oluyor bacaklarını dayamış olması bile yetiyor canım orayı şişirmek için bence dönmüş
Ay insaallahBenimki de baş aşağı tek hissettiğim kafasının olduğu yerde ağrı oluyor o da doktorum çıkış denemeleri yaptığı için ağrı yapar dedi. Ama bence seninki de dönmüştür ya
kız boşver elleme yapsın o kendi kendini rahatlatsın sen gene tavrını koyİstemiyroum anacım sağolsun tamam öf darladı her gün burda her gün birşeyler yapıyor istemiyorum yaTabi sen kesin çok daha rahat edeceksin doğum bu sonuçta insan kendinden biReisi olurda rahat etmez mi
Bence de çok gÜzel olacak senin açından. Bacı en rahatı olur. Benim de memleketten annem ve kız kardeşim gelecek . Onlar gelecek olması bile beni psikolojikmen rahatlatıyorkız boşver elleme yapsın o kendi kendini rahatlatsın sen gene tavrını koyama tabi her gün her gün gelmese daha iyi olur yaa kendi annemi isterdim ama onlarda köyden gelecek belli bir süre hemen görüşmemek iyi olur diye görüşmek istemezdim.hem kızkardeşim tek kalıyor ,ablamda geliyor annemlere. bakıma ihtiyacım olursa annemlere geçerim mis gibi bakar bana bacılarım.onlar herşeye karışıp beni darlamazda
Tabi fırsattı bu benim için soğuk durma mesafe fırsatıkız boşver elleme yapsın o kendi kendini rahatlatsın sen gene tavrını koyama tabi her gün her gün gelmese daha iyi olur yaa kendi annemi isterdim ama onlarda köyden gelecek belli bir süre hemen görüşmemek iyi olur diye görüşmek istemezdim.hem kızkardeşim tek kalıyor ,ablamda geliyor annemlere. bakıma ihtiyacım olursa annemlere geçerim mis gibi bakar bana bacılarım.onlar herşeye karışıp beni darlamazda
Canım hayırlı doğumların olsun inşallah az kalmış benimde bir aksilik olmazsa 38+1 alıcak 25 eylül gibi bu hafta kesinleşicek belki 37 de olabilir dedi hayırlısı inşallahÖyle canım çok şükür bin şükür bu günleri görmek bile bana hayaldi. 15 Eylül de spinal anestezi ile doğum yapacağım
Kız napimtarih verdi 15 Eylül de doğuruyorum ☺