2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bugun iki kez sildikce kahverengi leke geldi. Sizce nedir bu
Alla alla nişan evet renkli kanlı falan gelirmiş ama daha böyle akıntıyla birlikte sümüksü bir akıntı içerisinde olurmus canım sen imkan varsa git istersen doktora açılma var mı ona bakarlar çünkü leke vs son zamanlar da çok önemli doğum başlangıcı açısından

Doktorum bana nişan daha mukuslu hafif kanlı gelir demişti minik bir et parçası tarzında olurmuş. Belki de nişan gelicektir bilemedim bende
doğrudur canım ben bilmiyorum hiç.sadece hafif kanlı gelir falan diye duymuştum.bide doğumdan 1 hafta öncede gelebilirmiş doğumun olacağı günde gelebiliyormuş

Kontrole geldim kızlar inşallah hayırlı haberle dönerim size.
nst deyim şuan 50 üzeri sancım çıktı gerçi normal herhalde artık bu haftalarda bakalım doktorun yanına gideceğim birazdan

nst deyim şuan 50 üzeri sancım çıktı gerçi normal herhalde artık bu haftalarda bakalım doktorun yanına gideceğim birazdan
hadi güzel haberlerle gel canım inşallah stres yapma sakın.herşey yolunda sonuçta.bak 32 haftayı görelim derken 35 haftayı devireceksin maşallah

Bidaha gelirse gideyimm

hadi güzel haberlerle gel canım inşallah stres yapma sakın.herşey yolunda sonuçta.bak 32 haftayı görelim derken 35 haftayı devireceksin maşallah
Öyle canım çok şükür bin şükür bu günleri görmek bile bana hayaldi. 15 Eylül de spinal anestezi ile doğum yapacağım
Kiz daha ne surat asiyon masaallahin var
Kız napim tarih verdi 15 Eylül de doğuruyorum

Kizlar bugun iki kez sildikce kahverengi leke geldi. Sizce nedir bu
Canım doktora git istersen. Nişanda olabilir artık.

İnsallah herşey yolundadır canım. Artık korkulacak bi haftada değiliz zaten.

Öyle canım çok şükür bin şükür bu günleri görmek bile bana hayaldi. 15 Eylül de spinal anestezi ile doğum yapacağım

Kız napim tarih verdi 15 Eylül de doğuruyorum ☺

Aa ben şok. Benim oğlan ne zaman gelecek acaba. Hayırlı olsun şimdiden canım.

Ayy ne guzelll az kaldiiii.
Evet az kaldı ve sardı korkulaarrrrrr
Aa ben şok. Benim oğlan ne zaman gelecek acaba. Hayırlı olsun şimdiden canım.
Sağol canım. 37+1 de almış olacak plesantam yavaş yavaş yaşlanmaya başlamış beslemezse sorun yaşayabiliriz riske atamam dedi aslında 22 Eylül demişti başta tarih değiştirdik 15 Eylül yaptık anesteziyle görüştüm ameliyat için kanlarımı verdim.

Riske atmamak lazım tabiki canım. Kolay geçsin çabucak toparlan inşallah.

Cocugun döndugunu hissetmiyorum bende. Bidahakine banada tarih verir kesin

Riske atmamak lazım tabiki canım. Kolay geçsin çabucak toparlan inşallah.
İnşallah canım korkmaya başladım valla nasıl olacak ağrılar olacakmı kaç saat sonra hissedeceğim dedim 5-6 saat sonraymış uyuşturulduktan sonra sonda takılacakmış hepsini sordum
Cocugun döndugunu hissetmiyorum bende. Bidahakine banada tarih verir kesin
Dönerken bende hiç hissetmemiştim canım mesela kızım şu ana kadar 3 kez döndü 3 ünü de hissetmedim.
evet verir artık Eylül sonu ya da Ekim bası yaparsın bence sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…