- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.701
@canimmkendimm ceren sanırım senin için yazmış bu mesajıBence de lohusa sepeti çok iyi ben çok memnun kaldım. Medium istemiştim tam üzerime göre oldu sadece manken uzun boylu olduğu için dizde durmadı diz altı oldu
Bi bakayım canım.Bence de lohusa sepeti çok iyi ben çok memnun kaldım. Medium istemiştim tam üzerime göre oldu sadece manken uzun boylu olduğu için dizde durmadı diz altı oldu
canım nişan dedikleri şey nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle bir şey olabilirmi kiKizlar bugun iki kez sildikce kahverengi leke geldi. Sizce nedir bu
Doktorum bana nişan daha mukuslu hafif kanlı gelir demişti minik bir et parçası tarzında olurmuş. Belki de nişan gelicektir bilemedim bendecanım nişan dedikleri şey nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle bir şey olabilirmi ki
Alla allaKizlar bugun iki kez sildikce kahverengi leke geldi. Sizce nedir bu
doğrudur canım ben bilmiyorum hiç.sadece hafif kanlı gelir falan diye duymuştum.bide doğumdan 1 hafta öncede gelebilirmiş doğumun olacağı günde gelebiliyormuşDoktorum bana nişan daha mukuslu hafif kanlı gelir demişti minik bir et parçası tarzında olurmuş. Belki de nişan gelicektir bilemedim bende
hadi güzel haberlerle gel canım inşallahKontrole geldim kızlar inşallah hayırlı haberle dönerim size.
nst deyim şuan 50 üzeri sancım çıktıgerçi normal herhalde artık bu haftalarda bakalım doktorun yanına gideceğim birazdan
Yok cnm sanmiyorum cok silikti rengi. Sumuksu kanli oluyor nisancanım nişan dedikleri şey nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle bir şey olabilirmi ki
Kiz daha ne surat asiyonKontrole geldim kızlar inşallah hayırlı haberle dönerim size.
nst deyim şuan 50 üzeri sancım çıktıgerçi normal herhalde artık bu haftalarda bakalım doktorun yanına gideceğim birazdan
Bidaha gelirse gideyimmAlla allanişan evet renkli kanlı falan gelirmiş ama daha böyle akıntıyla birlikte sümüksü bir akıntı içerisinde olurmus canım sen imkan varsa git istersen doktora açılma var mı ona bakarlar çünkü leke vs son zamanlar da çok önemli doğum başlangıcı açısından
Öyle canım çok şükür bin şükür bu günleri görmek bile bana hayaldi. 15 Eylül de spinal anestezi ile doğum yapacağımhadi güzel haberlerle gel canım inşallahstres yapma sakın.herşey yolunda sonuçta.bak 32 haftayı görelim derken 35 haftayı devireceksin maşallah
Kız napimKiz daha ne surat asiyonmasaallahin var
Ayy ne guzelll az kaldiiii.Öyle canım çok şükür bin şükür bu günleri görmek bile bana hayaldi. 15 Eylül de spinal anestezi ile doğum yapacağım
Kız napimtarih verdi 15 Eylül de doğuruyorum ☺
Canım doktora git istersen. Nişanda olabilir artık.Kizlar bugun iki kez sildikce kahverengi leke geldi. Sizce nedir bu
Kontrole geldim kızlar inşallah hayırlı haberle dönerim size.
Öyle canım çok şükür bin şükür bu günleri görmek bile bana hayaldi. 15 Eylül de spinal anestezi ile doğum yapacağım
Kız napimtarih verdi 15 Eylül de doğuruyorum ☺
Evet az kaldı ve sardı korkulaarrrrrrAyy ne guzelll az kaldiiii.
Sağol canım. 37+1 de almış olacak plesantam yavaş yavaş yaşlanmaya başlamış beslemezse sorun yaşayabiliriz riske atamam dedi aslında 22 Eylül demişti başta tarih değiştirdik 15 Eylül yaptık anesteziyle görüştüm ameliyat için kanlarımı verdim.Aa ben şok.Benim oğlan ne zaman gelecek acaba. Hayırlı olsun şimdiden canım.
Evet az kaldı ve sardı korkulaarrrrrr
Sağol canım. 37+1 de almış olacak plesantam yavaş yavaş yaşlanmaya başlamış beslemezse sorun yaşayabiliriz riske atamam dedi aslında 22 Eylül demişti başta tarih değiştirdik 15 Eylül yaptık anesteziyle görüştüm ameliyat için kanlarımı verdim.
Cocugun döndugunu hissetmiyorum bende. Bidahakine banada tarih verir kesinEvet az kaldı ve sardı korkulaarrrrrr
Sağol canım. 37+1 de almış olacak plesantam yavaş yavaş yaşlanmaya başlamış beslemezse sorun yaşayabiliriz riske atamam dedi aslında 22 Eylül demişti başta tarih değiştirdik 15 Eylül yaptık anesteziyle görüştüm ameliyat için kanlarımı verdim.
İnşallah canım korkmaya başladım valla nasıl olacak ağrılar olacakmı kaç saat sonra hissedeceğim dedim 5-6 saat sonraymış uyuşturulduktan sonra sonda takılacakmış hepsini sordumRiske atmamak lazım tabiki canım. Kolay geçsin çabucak toparlan inşallah.
Dönerken bende hiç hissetmemiştim canım mesela kızım şu ana kadar 3 kez döndü 3 ünü de hissetmedim.Cocugun döndugunu hissetmiyorum bende. Bidahakine banada tarih verir kesin