- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.721
Sonda olayını arkadaşıma sormuştum uyuşukken takılıyor çıkarkende acımıyor dedi. 5-6 saat sonra kaldırıp yürütürler zaten. Rabbim hepimize kolaylıklar versin.İnşallah canım korkmaya başladım valla nasıl olacak ağrılar olacakmı kaç saat sonra hissedeceğim dedim 5-6 saat sonraymış uyuşturulduktan sonra sonda takılacakmış hepsini sordum
Yaa çok heyecanlı meleklerine kavuşmana az kaldıİnşallah canım korkmaya başladım valla nasıl olacak ağrılar olacakmı kaç saat sonra hissedeceğim dedim 5-6 saat sonraymış uyuşturulduktan sonra sonda takılacakmış hepsini sordum
Dönerken bende hiç hissetmemiştim canım mesela kızım şu ana kadar 3 kez döndü 3 ünü de hissetmedim.
evet verir artık Eylül sonu ya da Ekim bası yaparsın bence sen
Evet aynen öyleymiş 5-6 saat sonra sonda çıkıp yürüteceklermiş risk olarak da baş ağrısı dedi sadece çoğu kişi de görmüyoruz nadir de olsa şiddetli baş ağrısı ile karşılaşıyoruz dedi. Bunun içinde doğumdan çıkınca nescafe içmek gerekirmişSonda olayını arkadaşıma sormuştum uyuşukken takılıyor çıkarkende acımıyor dedi. 5-6 saat sonra kaldırıp yürütürler zaten. Rabbim hepimize kolaylıklar versin.
Bende de gelmişti renksiz doktorum gel demişti açıklık olabilir diye gitmiştim istersen gene bi git canım çünkü sen de açıklıkta var ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakma derimKızlar biraz önce benden kıvamlı şeffaf akıntı gibi bişey geldi ama akışkan değildi top şeklindeydi.. Yumurtlama akıntısı renginde ama kıvamı yoktu sildim geldi. Sizdede oluyor mu? Renksiz olduğu için korkmadım ama ne olduğunu da bilmiyorum..
Kızlar biraz önce benden kıvamlı şeffaf akıntı gibi bişey geldi ama akışkan değildi top şeklindeydi.. Yumurtlama akıntısı renginde ama kıvamı yoktu sildim geldi. Sizdede oluyor mu? Renksiz olduğu için korkmadım ama ne olduğunu da bilmiyorum..
Evet bende çok heyecanlandım bugün resmen bitti hamileliğim dedimYaa çok heyecanlı meleklerine kavuşmana az kaldıbana da 25 Eylül’e gün verdiler ama ben tekrar konuşup 28 olsun diyeceğim
Aynısını sabah eşime dedim içimde ki hareketlerini çok özleyeceğimEvet bende çok heyecanlandım bugün resmen bitti hamileliğim dedimiçerde ki o tekmeleri özlerim gibi gelmeye başladı son 2 haftamı iyi değerlendireyim bari
senin kaçhaftalık oluyor 28 Eylül de
Evetde donmus olsa katnimin alt tarafinda bir dolgunluk olmazmiydiİnşallah canım korkmaya başladım valla nasıl olacak ağrılar olacakmı kaç saat sonra hissedeceğim dedim 5-6 saat sonraymış uyuşturulduktan sonra sonda takılacakmış hepsini sordum
Dönerken bende hiç hissetmemiştim canım mesela kızım şu ana kadar 3 kez döndü 3 ünü de hissetmedim.
evet verir artık Eylül sonu ya da Ekim bası yaparsın bence sen
Evet bende özleyeceğim gerçekten düşündüm de bugünAynısını sabah eşime dedim içimde ki hareketlerini çok özleyeceğim28 Eylül’de 38+5 oluyor . Annem gelecek aslında bi kaç gün onu rahat rahat görmek istiyorum 1 yıldır göremedim sonra zaten Doğum bebek derken iş çok.
Hayır olmazdı benim oğlum ortalama 7 haftadır kafası aşağıda ve sert değil dolgun değil karnımın altıEvetde donmus olsa katnimin alt tarafinda bir dolgunluk olmazmiydi
Insaallah donmustur cnm. Benim.yumusak larnimin alti amaEvet bende özleyeceğim gerçekten düşündüm de bugünEn güzeli vakit geçir tabi. Hem daha iyi bi kaç gğn daha durmuş olur canım
Hayır olmazdı benim oğlum ortalama 7 haftadır kafası aşağıda ve sert değil dolgun değil karnımın altı
ayyy canım benim sağlıkla kucağına al inşallah yavrularınıÖyle canım çok şükür bin şükür bu günleri görmek bile bana hayaldi. 15 Eylül de spinal anestezi ile doğum yapacağım
Kız napimtarih verdi 15 Eylül de doğuruyorum ☺
Evet aynen öyleymiş 5-6 saat sonra sonda çıkıp yürüteceklermiş risk olarak da baş ağrısı dedi sadece çoğu kişi de görmüyoruz nadir de olsa şiddetli baş ağrısı ile karşılaşıyoruz dedi. Bunun içinde doğumdan çıkınca nescafe içmek gerekirmiş
Bende de gelmişti renksiz doktorum gel demişti açıklık olabilir diye gitmiştim istersen gene bi git canım çünkü sen de açıklıkta var ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakma derim
Bende oluyor canım ara ara renksiz ve kokusuz olduğu için bende korkmadım
Evetde donmus olsa katnimin alt tarafinda bir dolgunluk olmazmiydi
canım benim bebeğimde 3 konroldür baş aşağı ama benim karnımın alt tarafida yumuşak.aksine üst taraflar daha sertEvetde donmus olsa katnimin alt tarafinda bir dolgunluk olmazmiydi
İnşallah canım sağ Salim evimize gelirizayyy canım benim sağlıkla kucağına al inşallah yavrularınıçok şükür yavaş yavaş hepimiz sona yaklaştık ❤sen artık gün saymaya başlayacaksın heyecanlı bekleyiş başlıyor desene
Acil de tehlikeli evet ama sen yine tedbirli ol canım nişan illa renkli gelmiyor çünkü değildir öyle olsa ağrın vs de olurdu ama olsun gene de tekrarı olmasın inşallahAcile gitmem lazım, acilde covid kliniğinin yanı ve felaket kalabalık oluyor. Takip edicem, tekrarlarsa gideyim ama şu an makinada çamaşır var oğlanın kıyafetleri yıkanıyor zaten. O acile geçen gittim deli oldum. Bekliycem tekrarlamaz inşallah.
Tekrar gelecek mi diye baktım gelmedi. Aslında akıntı normal ama insan endişe ediyor bi an görünce.
Canım benim oğlan haftalardır baş aşağı duruyo, karnımın alt tarafı çok yumuşak ayaklarının olduğu yer üst tarafta göğüs altımda orası sert.
Benimde yumuşak hatta en yumuşak yer orası ikisinin kafası Oradayken bile yumuşaktı sen düşün sert olması gerektiğini kim söyledi ki sanaInsaallah donmustur cnm. Benim.yumusak larnimin alti ama
İnşallah canım. Kaç kez kontrol ettim yok tekrarı olmadı çok şükür.Acil de tehlikeli evet ama sen yine tedbirli ol canım nişan illa renkli gelmiyor çünkü değildir öyle olsa ağrın vs de olurdu ama olsun gene de tekrarı olmasın inşallah
Çok şükür canımİnşallah canım. Kaç kez kontrol ettim yok tekrarı olmadı çok şükür.
Kafasi olsa sert olur dediler etrafimdakilerBenimde yumuşak hatta en yumuşak yer orası ikisinin kafası Oradayken bile yumuşaktı sen düşün sert olması gerektiğini kim söyledi ki sanaboşuna üzülüyorsun belki de dönmüştür ben 8 ay boyunca karnımın altını hiç sert görmedim hatta Çatlaklarım orada başta çoktu öyle yumuşak ki karnımın altı çatlaklarımın sarklamarı başlamış neredeyse yani hayatımda bu kadar yumuşak olmamıştı karnımn orası
Ay insaallah benimde donmustur ya hayirlisiylacanım benim bebeğimde 3 konroldür baş aşağı ama benim karnımın alt tarafida yumuşak.aksine üst taraflar daha sert
Benimde oyle yaa. Ins donmusturAcile gitmem lazım, acilde covid kliniğinin yanı ve felaket kalabalık oluyor. Takip edicem, tekrarlarsa gideyim ama şu an makinada çamaşır var oğlanın kıyafetleri yıkanıyor zaten. O acile geçen gittim deli oldum. Bekliycem tekrarlamaz inşallah.
Tekrar gelecek mi diye baktım gelmedi. Aslında akıntı normal ama insan endişe ediyor bi an görünce.
Canım benim oğlan haftalardır baş aşağı duruyo, karnımın alt tarafı çok yumuşak ayaklarının olduğu yer üst tarafta göğüs altımda orası sert.