- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #15.781
Valla hiç kusura bakmasın ne kadar ekmek o kadar köfte. Geldi mi yardımı dokundu mu ben hala diyorm belki çok gaddarım ama temizlikçi tuttum ev yerinden oynadı gelmedi küslük çıkardı o ara bütün işler bitti her gün burda temiz eve bende her gün gelirim. İş yapmadı hiç birisi onun için boş boş gelip de torun sahibiyim demesin kimse senin kv içinde geçerli temizlenmiş eve herkes gelir bende gelirim ne olacak sana işin bitmiş herşey hazır kardeşin de bakmış daha ne
Hayirli olsun tedavin cok sevindimMerhabalar kızlar. Ocakta sizlerle birlikte tedaviye başlamıştım ama negatif olmuştu. Bu hafta yine tedaviye başladık. Bugün yumurta toplandı. 12 yumurta inşallah embriyo olur. Bu grupta sadece Ocak ayında tedavi görenler mi devam ediyor ?
Sağ ol canımmHayirli olsun tedavin cok sevindim
Rabbim insaallah yuzunu guldurur. Evet cnm arada soru soranlar oluyor. Ama biz yaziyoruz genelde hep
Senin kv ztn kvlikten cikmis. Onu bir komsu olarak gorEv boyandı, odalar değişti, mobilyalar gelecek onlar temizlenip içleri yerleştirilecek, kıyafetler temizlendi yarın ütülenecek. Camları eşim sildi, dolapları kardeşim sildi. Hastanede kardeşim kalacak evde kardeşim kalacak. Seninki yine yağmasada gürlüyor derler ya o hesap. Benimki bi gitti aylar önce, her iş bitti doğum geldi çattı torun sevmeye geliyor. Lafa gelince torunum için canımı veririm diyor. Sadece maddi olarak bişeyler yaptı, onuda kendi istedi biz talep etmedik. Maddi durumu iyi dişinden tırnağından artırıp yapmadı onuda sonuçta. Para vermekle olmuyor öyle zaten.
BÖyle hazır torun verse gelinim bende her gün sever sever otururum iş yok güç yok bir şeye faydası yok bi gelmesi gitmesi yok daha iş bekleyecek benden Ne değişik kadın yahu. Onun yaptığını sokaktan geçen de yapar sana zaten gelip çocuk sevmeye ne var iş varken nerdeydi iş varken.. biz her hafta gidip evlerini temizlerken iyiydi yaa konu biz olunca nasıl herkes el etek çekiyor işte ben de buna sinir oluyorumEv boyandı, odalar değişti, mobilyalar gelecek onlar temizlenip içleri yerleştirilecek, kıyafetler temizlendi yarın ütülenecek. Camları eşim sildi, dolapları kardeşim sildi. Hastanede kardeşim kalacak evde kardeşim kalacak. Seninki yine yağmasada gürlüyor derler ya o hesap. Benimki bi gitti aylar önce, her iş bitti doğum geldi çattı torun sevmeye geliyor. Lafa gelince torunum için canımı veririm diyor. Sadece maddi olarak bişeyler yaptı, onuda kendi istedi biz talep etmedik. Maddi durumu iyi dişinden tırnağından artırıp yapmadı onuda sonuçta. Para vermekle olmuyor öyle zaten.
Senin kv ztn kvlikten cikmis. Onu bir komsu olarak gor
BÖyle hazır torun verse gelinim bende her gün sever sever otururum iş yok güç yok bir şeye faydası yok bi gelmesi gitmesi yok daha iş bekleyecek benden Ne değişik kadın yahu. Onun yaptığını sokaktan geçen de yapar sana zaten gelip çocuk sevmeye ne var iş varken nerdeydi iş varken.. biz her hafta gidip evlerini temizlerken iyiydi yaa konu biz olunca nasıl herkes el etek çekiyor işte ben de buna sinir oluyorum
Ay eksik kalsın dediğin gibi uğraşacağına hiç olmasın daha iyi . Bişey yaptım işe yaradım sanardır kendi kendineAma sorsan varya en mükemmel kv. Derki bana ne kadar şanslısın benim gibi bi kv'den olduğu için.
Ay o düşük yaptığım bebeğimde güya bana gelip balık yapmıştı, 1 saat ocak temizledim yağ olmadık yer kalmamıştı.Gölge etmesin başka ihsan istemem.
Valla doğru diyosun, arkadaşın o durumda baş ettiyse biz hayli hayli hallederiz. Sezeryan doğum yapan arkadaşlarımla konuşuyorum hepside ilk 1 hafta zor oluyo sonra toparlanırsın diyolar. Neler atlattık onunda üstesinden geliriz.Ay eksik kalsın dediğin gibi uğraşacağına hiç olmasın daha iyi . Bişey yaptım işe yaradım sanardır kendi kendine
Boşver amannnn gelmesin valla benim bi arkadaşım gurbette kv ile konuşmuyor görümce yok eltisi de başka şehir de annesi çok yaşlı yanına gidemedi ikiz doğum yaptı 2 aylık oldu kendi basına baktı büyütüyor üstelik doğumdan 2 hafta önce apandisit ameliyatı oldu. O yaptı kalktıysa altından biz hayli hayli kalkarız
Aynen öyle geçer gider evet ilk bir hafta zorlanıyormuş sezeryan olanlar genelde. En fazla Ağrı olur onda da korkulacak birşey olmaz içimizde çocuklar olmayacak çünkü umursamam benValla doğru diyosun, arkadaşın o durumda baş ettiyse biz hayli hayli hallederiz. Sezeryan doğum yapan arkadaşlarımla konuşuyorum hepside ilk 1 hafta zor oluyo sonra toparlanırsın diyolar. Neler atlattık onunda üstesinden geliriz.
Aynen öyle geçer gider evet ilk bir hafta zorlanıyormuş sezeryan olanlar genelde. En fazla Ağrı olur onda da korkulacak birşey olmaz içimizde çocuklar olmayacak çünkü umursamam ben
Bende öyle düşünüyorum valla canım önemli olan onlardı acı değildi ki bizim için Ağrı olunca sorduğumuz şey birşey olmuşmudur oldu hep. Ağrıya dayanırız çocuklar beşiğinde olsun bakar dururuz onlara geçerNe ağrılar çektik canım. Şimdi en büyük korkumuz çocuklar zaten, onlara bişey olur diye korkuyoruz. Onlar gözümüzün önünde olduktan sonra katlanılır diğer acılara.
Ne ağrılar çektik canım. Şimdi en büyük korkumuz çocuklar zaten, onlara bişey olur diye korkuyoruz. Onlar gözümüzün önünde olduktan sonra katlanılır diğer acılara.
Kızlar yazdıklarınızı okudukça kendime güvenim artıyorBende öyle düşünüyorum valla canım önemli olan onlardı acı değildi ki bizim için Ağrı olunca sorduğumuz şey birşey olmuşmudur oldu hep. Ağrıya dayanırız çocuklar beşiğinde olsun bakar dururuz onlara geçer
Öyle tabi şu geçirdiğimiz 8 ay da neler yaşadık her birimiz bi korkuyla en az bir kere de olsa acile gittik Hepimizin ağrısı acısı oldu ama tek korkumuz onlara birşey olur muydu kimse demedi ki ağrımı ne keser ne yapabilirim demEdi herkes bişey olmuşmudur dediKızlar yazdıklarınızı okudukça kendime güvenim artıyor❤. Ya üstesinden gelirsin nelerin üstesinden gelmedik ki diyorum
Bende öyle düşünüyorum valla canım önemli olan onlardı acı değildi ki bizim için Ağrı olunca sorduğumuz şey birşey olmuşmudur oldu hep. Ağrıya dayanırız çocuklar beşiğinde olsun bakar dururuz onlara geçer
Hallederiz canım zaten. İnsanız tabi can tatlı nasıl olacak diye endişe duyuyoruz ama biz dirayetliyiz. Neler atlattık doğumda geçer.Kızlar yazdıklarınızı okudukça kendime güvenim artıyor❤. Ya üstesinden gelirsin nelerin üstesinden gelmedik ki diyorum
Evet son bir acı diyoruz :)Biz bu bebeklerin olma ihtimali için ne ağrılar çektik. Kavuşma anıda olucak son bi ağrı acı napalım.
Hallederiz canım zaten. İnsanız tabi can tatlı nasıl olacak diye endişe duyuyoruz ama biz dirayetliyiz. Neler atlattık doğumda geçer.
Emzirebilirsin tabi neden emzirmeyesin o nerden çıktı ama birisi vermeli yani hastanede başında kalacak insan dinç olmalı senden alıp sana vermeli sürekli bebeğiBen acıdan cok acaba cocugu kucagima alip emzirebilirmiyim diye dusunuyorum sezeryanle hic fikrim bilgim yok
Yurt dışında epidural mi yapılıyo normal sezaryen mi? Ben epiduralliydim çok rahat hareket ettim hiç hissetmedim acı sonradanBen acıdan cok acaba cocugu kucagima alip emzirebilirmiyim diye dusunuyorum sezeryanle hic fikrim bilgim yok
Ben yaptırıcam canım kızıma yaptırmıştım aynı yerden benzer olsun istiyorum :) mori_design sayfanın adı bi bak istersen :)Evet son bir acı diyoruz :)
Kızlar ben kapı süsü yaptıracağım ama var mı aranızda yaptıran tavsiye edebileceğiniz bir sayfa falan
Verdim sipariş canım pileksi verdim şöyle birşey :)Ben yaptırıcam canım kızıma yaptırmıştım aynı yerden benzer olsun istiyorum :) mori_design sayfanın adı bi bak istersen :)