2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar benim kv de gelecekti yani hani eşimde arayıp gelme demişti,ortalık kötü otobüsle nereye geliyosun falan.gelmekten vazgeçti.hatta bugün konuştuk o zaman işlerimizi bitirir cevizleri toplar öyle geliriz dedi 😊🙈 kendi annemle babamda köyde onlarda ekim sonu gelecekler onlara da gelmeyin dedim. çünkü orda daha güvendeler.yani doğumda burda bi eşim birde kardeşlerim olacak. abim,ablam,kızkardeşim😂

kızlar benim kv de gelecekti yani hani eşimde arayıp gelme demişti,ortalık kötü otobüsle nereye geliyosun falan.gelmekten vazgeçti.hatta bugün konuştuk o zaman işlerimizi bitirir cevizleri toplar öyle geliriz dedi 😊🙈 kendi annemle babamda köyde onlarda ekim sonu gelecekler onlara da gelmeyin dedim. çünkü orda daha güvendeler.yani doğumda burda bi eşim birde kardeşlerim olacak. abim,ablam,kızkardeşim😂
Oooo çok iyi ceviz zamanı ekim başı 😂 biliyorum bizim de var da öyle yapsın o gelmesin.
Benimki de bugün geldi temizlik yapıyor şuan bakalım kafasına taş düştü galiba.

Oooo çok iyi ceviz zamanı ekim başı 😂 biliyorum bizim de var da öyle yapsın o gelmesin.
Benimki de bugün geldi temizlik yapıyor şuan bakalım kafasına taş düştü galiba.
aynen zaten gelseydi geri gidecekti cevizler için. kasım gibi geliriz dedi 😊 belki böyle daha rahat olurum. kızkardeşim ablamla daha rahat geçer ilk zamanlar 😉 valla bence seninki şu an sana yaranmaya çalışıyor 😀 senin ona karşı tavrının değiştiğini görünce yeni dank etti ona 😊

aynen zaten gelseydi geri gidecekti cevizler için. kasım gibi geliriz dedi 😊 belki böyle daha rahat olurum. kızkardeşim ablamla daha rahat geçer ilk zamanlar 😉 valla bence seninki şu an sana yaranmaya çalışıyor 😀 senin ona karşı tavrının değiştiğini görünce yeni dank etti ona 😊
İstemiyroum anacım sağolsun tamam öf darladı her gün burda her gün birşeyler yapıyor istemiyorum ya 😅 Tabi sen kesin çok daha rahat edeceksin doğum bu sonuçta insan kendinden biReisi olurda rahat etmez mi

Gogsumun altinda hissediyorum. Ama bazen cok buyuk cikiyor orasi acaba poposuylami itiriyor diye dusunuyorum....
Benimki de baş aşağı tek hissettiğim kafasının olduğu yerde ağrı oluyor o da doktorum çıkış denemeleri yaptığı için ağrı yapar dedi. Ama bence seninki de dönmüştür ya

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerine kavuşacağın tarih belli olmuş 🥰 rabbim sağlıcakla kucağına alıp eve gelmeyi nasip etsin inşallah 🤲 darısı başımıza vakti zamanı gelince ♥️

İstemiyroum anacım sağolsun tamam öf darladı her gün burda her gün birşeyler yapıyor istemiyorum ya 😅 Tabi sen kesin çok daha rahat edeceksin doğum bu sonuçta insan kendinden biReisi olurda rahat etmez mi
kız boşver elleme yapsın o kendi kendini rahatlatsın sen gene tavrını koy😉ama tabi her gün her gün gelmese daha iyi olur 😊yaa kendi annemi isterdim ama onlarda köyden gelecek belli bir süre hemen görüşmemek iyi olur diye görüşmek istemezdim.hem kızkardeşim tek kalıyor ,ablamda geliyor annemlere. bakıma ihtiyacım olursa annemlere geçerim mis gibi bakar bana bacılarım.onlar herşeye karışıp beni darlamazda😉

kız boşver elleme yapsın o kendi kendini rahatlatsın sen gene tavrını koy😉ama tabi her gün her gün gelmese daha iyi olur 😊yaa kendi annemi isterdim ama onlarda köyden gelecek belli bir süre hemen görüşmemek iyi olur diye görüşmek istemezdim.hem kızkardeşim tek kalıyor ,ablamda geliyor annemlere. bakıma ihtiyacım olursa annemlere geçerim mis gibi bakar bana bacılarım.onlar herşeye karışıp beni darlamazda😉
Bence de çok gÜzel olacak senin açından. Bacı en rahatı olur. Benim de memleketten annem ve kız kardeşim gelecek . Onlar gelecek olması bile beni psikolojikmen rahatlatıyor

Tabi fırsattı bu benim için soğuk durma mesafe fırsatı 😀 değerlendiriyorım inan.
kendi annen kardeşin gibisi olmaz mis Gibi oldu senin Çok sevindim valla. Ben de hastane de annemle kalacağım iki gün ya kimse olmayacak ohh çocuklarım ben annem mis 🥰

Öyle canım çok şükür bin şükür bu günleri görmek bile bana hayaldi. 15 Eylül de spinal anestezi ile doğum yapacağım 🤦‍♀️

Kız napim 😂 tarih verdi 15 Eylül de doğuruyorum ☺
Canım hayırlı doğumların olsun inşallah az kalmış benimde bir aksilik olmazsa 38+1 alıcak 25 eylül gibi bu hafta kesinleşicek belki 37 de olabilir dedi hayırlısı inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X