• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen valla benimde histereskopide canım çok yanmıştı ama hiç gıkım çıkmamıştı,dayanmıştım.şimdi olsa o acıyı bildiğim için korkarım belki.bide transferde idrara sıkışık oluyorsun ya.Allahım ömrü hayatımda o kadar sıkışmadım.hocam kasıklarım patlayacak,siz işlem yaparken tutamamaktan korkuyorum diyorum.hoca,hiç bişey olmayacak bak emin ellerdesin iki yumurta transfer ediyoruz bebeklerini düşün diyo,ben ıhlaya tıslaya düşünemiyorum valla demiştim 😀 ve gerçekten çok şükür ki şimdi doğumları yaklaştı ve biz bunları konuşuyoruz 🙏🙏
Çok şükür valla canım. Geçen gün gece yarısı kalktım evin içinde ağlıcaktım nerdeyse bacak ağrısından uyuyamadım bi yandan söyleniyordum ki durdum dedim isyan etmiyorum allahım sadece biraz yoruldum 😂bu arada Doğum sancısını da beyin kaydetmezmiş hatırlamazmışız nasıl bir sancı çektiğimizi ki sonraki doğumlar da korku olmasın diye 😌

Tek kullanımlık spekulum bana da takılmıştı. Sulu ultrason yapmıştı doktorum şimdi sen diyince hatırladım unutmuşum bile bak onu 😂 transfer öncesi bebeğin rahat tutunabilmesi için koyulacak yere uyarı vermişti uzun bir çubukla bi sağa bi sola doğru ayy adet sancısının kat kat fazlasıydı biraz kanama Bile olmuştu. Ahh şaka gibi vallaha neler yaşadık ya şimdi düşününce valla açılmanın kontrolü hiç bişi geldi gözüme 😌 çok şükür bugünlerimize
Canım mesela ağrı değil ki açılma muayenesinde ağrı olmuyor zaten :) yani ben hiç hissetmedim ama o parmaklarıyla yapılan muayene insanı irite ediyor. Hani spekulum olsa keşke ya da ultrason onlar gene iyi ama bu yakın temas ve parmak ne biliyim 🤩🤦‍♀️

Canım mesela ağrı değil ki açılma muayenesinde ağrı olmuyor zaten :) yani ben hiç hissetmedim ama o parmaklarıyla yapılan muayene insanı irite ediyor. Hani spekulum olsa keşke ya da ultrason onlar gene iyi ama bu yakın temas ve parmak ne biliyim 🤩🤦‍♀️
Ağrı olmadı bende de zaten cnm tuhaf bir his tarif edemiyorum 😂 aman sanki ilk bana mı yapıyorlar diye düşünüp saldım valla ben kendimi 😂

Ağrı olmadı bende de zaten cnm tuhaf bir his tarif edemiyorum 😂 aman sanki ilk bana mı yapıyorlar diye düşünüp saldım valla ben kendimi 😂
Çok doğru 😂 ben yapamadım ya aslında kasmam kendimi dediğiniz gibi tüp bebekten dolayı alttan muayeneye o kadar alışkınız ki.. ama parmaklarına jel sürüp gelince falan doktor bi değişik oldum gülesim de geldi o anda 😀

Evet bende bi korkuyla gittim de ebe de çok iyiydi rahatlat kendini de travma olmasın sana dedi ama çok şükür korkmadım kendi kendime dedim bu rahatlıkla gidersem normal doğururum ben 😂

Banada elle muayene edicem kasma kendini dedi, kasacak halim mi kalmış benim. 😂

canım çok geçmiş olsun.kendine dikkat et.elinden geldiğince yorma kendini.biraz daha durur inşallah minik erkek 🙏 sen çantanı falan hazırlamışmıydın ?

Bugün başlıyorum canım. Herşeyi yıkayıp çantayı hazırlıycam, eksik yok zaten.

Canım sen hazırla gerçekten ne olur ne olmaz ben 2 gün arayla gidiyordum rahim ağzı boyum o 2 gün de 10 mm düşmüştü.

Çok yorma kendini cnm birinden yardım alsan keşke ufacık şeyler ama insanı yoruyor valla

Baya zaman alıyor küçücükler ya ☺ Çok zevkli ama etiket kes yıka kurut ütüle başlı başına iş valla 🤭

Bugün başlıycam bakalım. Bi eksik kendime gecelik kaldı. Onuda görüp almak istediğim için.

Çok yorma kendini cnm birinden yardım alsan keşke ufacık şeyler ama insanı yoruyor valla

Eşim bugün yanımda. Cumarteside kardeşim gelecek. Onlarla yapıcaz canım.

Bugün başlıycam bakalım. Bi eksik kendime gecelik kaldı. Onuda görüp almak istediğim için.

İyi bari cnm tek başına olmuyor valla kolay gelsin size ♥️

Kızıma oyuncak yaptırdım ben de teyzeleri sizlerle de paylaşmak istedim 🥰

Eklentiler

• 264C12BB-B01C-4B5D-B155-63F35D22155D.jpeg
    264C12BB-B01C-4B5D-B155-63F35D22155D.jpeg
    105,2 KB · Görüntüleme: 24

Geceliği bende görüp almak istemiştim evet ama nasip olmadı görüntülü annemle konuşurken aldı artık 😂
Eğer çıkamazsan lohusa sepetinde ki pijamalar çok güzel 🙏🏻

Allah kolaylık versin canım.valla dün sanki benim başıma gelmiş gibi senin adına telaş yaptım çantası hazırmiki acaba diye. artık hepimizinki hazır bir köşede durmalı.bende bu pazar başlayacağım çantaya.ne olur ne olmaz yapalım dursun.bu miniklerin sağı solu belli olmaz 😉

Ayni gun baslioruzz ☺
Dun kaynanam sagolsun tum esyalarini getirdi

İyi bari cnm tek başına olmuyor valla kolay gelsin size ♥
Teşekkür ederim canım. ❤️

Geceliği bende görüp almak istemiştim evet ama nasip olmadı görüntülü annemle konuşurken aldı artık 😂
Eğer çıkamazsan lohusa sepetinde ki pijamalar çok güzel 🙏🏻

Pazar günü çıkıp bakmaya niyetim var çıkmazsak bakayım canım. ❤️

Allah kolaylık versin canım.valla dün sanki benim başıma gelmiş gibi senin adına telaş yaptım çantası hazırmiki acaba diye. artık hepimizinki hazır bir köşede durmalı.bende bu pazar başlayacağım çantaya.ne olur ne olmaz yapalım dursun.bu miniklerin sağı solu belli olmaz 😉

Teşekkür ederim canım. Aynen öyle sağı solu belli olmaz bi anda bişey olsa panik yaparız. Sende hazırla tabi.

Cok gecmis olsun cnm
Ayni gun baslioruzz ☺
Dun kaynanam sagolsun tum esyalarini getirdi
Teşekkür ederim canım. Kolay gelsin sanada. ❤️

Bence de lohusa sepeti çok iyi ben çok memnun kaldım. Medium istemiştim tam üzerime göre oldu sadece manken uzun boylu olduğu için dizde durmadı diz altı oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back