• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canımm geçmiş olsun çok şükür sancı değilmiş ya 🙏🏻 Yaramaz oğlan 🤭 önemli olan serviks uzunluğu çok şükür oda iyiyse korkma zatn belki de enfeksiyon olabilir ondan dolayı ağrın vardır canım. Açılma muayenesi vajinal elle mi yapıldı sana da 🤦‍♀️ İyi birşey değil o ya ben çok rahatsız olmuştum yapılırken:) Ama mecburlar işte bu haftalarda böyle şikayetle gidince hemen onun yapıyorlar

Ohh mis gibi olur. Zaten ailemiz olmasa hiç birşey halledemeyiz ki bu halde 🤩inşallah canım önemli olan sağlıkla gelmeleri 🙏🏻 Ama ben virüs bitmese de gezeceğim 😂 eşimle öyle konuştuk 40 I çıktığı gibi hatta yarı kırkından sonra güvendiğimiz arkadaşlarımız var bebekleri olan çok dikkat eden onlara gideriz falan diye 🤭 duramayacak gibiyim ben virüsü beklersem seneye kadar daha durmam lazım o zaman da psikoloji den zaten yatırırlar beni hastaneye 😂
benimde 2 arkadaşım var samimi olduğum.ara ara toplanırdık kaynatırdık onları özledim valla.en son 1 aylık hamileydim görüştüğümüzde.bende onlarda eminim,2şer tane çocukları var ikisininde.belki onlar bana gelir 🤗 sana bişey diyemiyorum çünkü sen hastane dışında bir yere gidemedin ki sende haklısın 😉😊

benimde 2 arkadaşım var samimi olduğum.ara ara toplanırdık kaynatırdık onları özledim valla.en son 1 aylık hamileydim görüştüğümüzde.bende onlarda eminim,2şer tane çocukları var ikisininde.belki onlar bana gelir 🤗 sana bişey diyemiyorum çünkü sen hastane dışında bir yere gidemedin ki sende haklısın 😉😊
Görüş görüş canım çocukları varsa onlar da dikkatlidir güvendiğimiz arkadaşlarımla ben görüşeceğim evet tek gördüğüm yer hastane oldu gerçekten insan yüzü göremez oldum 😀annem eşim dışında

Canımm geçmiş olsun çok şükür sancı değilmiş ya 🙏🏻 Yaramaz oğlan 🤭 önemli olan serviks uzunluğu çok şükür oda iyiyse korkma zatn belki de enfeksiyon olabilir ondan dolayı ağrın vardır canım. Açılma muayenesi vajinal elle mi yapıldı sana da 🤦‍♀️ İyi birşey değil o ya ben çok rahatsız olmuştum yapılırken:) Ama mecburlar işte bu haftalarda böyle şikayetle gidince hemen onun yapıyorlar
canım çok geçmiş olsun.sancın ve açılman yokmuş çok şükür🙏 inşallah idrar tahlilinde önemli bişey çıkmaz

Sonuç için gelince konuşuruz demişti doktor, 2 cm açılmam varmış. Dinleneceksin artık normal serviks iyi ama haftan yaklaşıyor dedi. Evet canım elle yaptı.. Çok rahatsız edici dediğin gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar gece 3ten beri çok kötüyüm. Uyku uyuyamadım, karnım kaskatı kesildi, bel ağrım üst bacak ağrım.. Öğlen duramadım acile geldim, nstye girdim sancı yok, sertleşen bölge sancı değilmiş oğlanın ayaklarıymış, serviks uzunluğu iyi çıktı, açılma varmı diye muayene oldum açılma yok. Hala ağrım var. İdrar tahlili yapıldı sonuç bekliyorum.. Ne oldu böyle anlamadım..
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın 😕 bizlere haber ver bi de bu açılma var mı diye bakmışlar ya o nasıl oluyor parmaklarıyla bakıyorlarmış sanırım biz tüp bebek falan olduk alttan muayeneye de alışkınız da hani onlardan daha kötü bişi mi bu çatı muayenesi yoksa kolay mı geçti ben biraz ondan korkuyorum da 🤦‍♀️

Sen yap bence hazırlıkları geç bile kaldın 😀Çanta bi köşede duruyor şimdi nasl rahat benim içim 🤩 fotoğraf çekimi yaptırmayacağım ben başlarda düşünmüştük eşimle sonra vazgeçtik Acıbadem bu konuda biraz yüksek fiyat istiyor ama telefonu içeri vereceğiz benimle birlikte girecek yani orda amatör Çekim olacak telefonla 😂
Ya ben ilkinde tutmuştum bunda kararsızım belki evde çekim yaptırırım ama telefon olayı acayip bi anı oluyo bizde fotoğrafçı olmasına rağmen telefonu da verdik çektiler ve fotoğraflardan çok o videolara bakıyoruz😍

Sonuç için gelince konuşuruz demişti doktor, 2 cm açılmam varmış. Dinleneceksin artık normal serviks iyi ama haftan yaklaşıyor dedi. Evet canım elle yaptı.. Çok rahatsız edici dediğin gibi.
Canım açılman varsa dikkat etmen lazım Artık durum biraz ciddi gibi rahim boyun iyi olsa da açılma önemli diye biliyorum. Uzan dinlen iş yapma bir yere gitme oğluşun sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🙏🏻
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın 😕 bizlere haber ver bi de bu açılma var mı diye bakmışlar ya o nasıl oluyor parmaklarıyla bakıyorlarmış sanırım biz tüp bebek falan olduk alttan muayeneye de alışkınız da hani onlardan daha kötü bişi mi bu çatı muayenesi yoksa kolay mı geçti ben biraz ondan korkuyorum da 🤦‍♀️
Canım çatı muayenesi de bu açıklık dedikleri de aynı şekilde bakılıyor doğum çatalına yatıyorsun iki parmakla kontrol ediliyor çok irite ediyor insanı 😔
Ya ben ilkinde tutmuştum bunda kararsızım belki evde çekim yaptırırım ama telefon olayı acayip bi anı oluyo bizde fotoğrafçı olmasına rağmen telefonu da verdik çektiler ve fotoğraflardan çok o videolara bakıyoruz😍
Evde çekim de çok mantıklı aslında olabilir bu yakın arkadaşımın profesyonel makinası var kendi çekimlerini yapmıştı eşiyle ona yaptırabilirim 🤭

Ay canım benim çok dikkat et korkma stres olma 2 cm açılma önemli allah korusun ne kadar dururlarsa o kadar iyi bizim için bol bol dinlen oğluşuna zamanında kavuş inşallah 🥰

Sağol canım. Eve geldim ağrım biraz azaldı gibi ama hala var. Rahatsız edici evet ama çokta kötü bişey değil canım daha zorlarını yaptırdık emin ol.

Canım açılman varsa dikkat etmen lazım Artık durum biraz ciddi gibi rahim boyun iyi olsa da açılma önemli diye biliyorum. Uzan dinlen iş yapma bir yere gitme oğluşun sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🙏🏻

Bebek önden gittiği için artık 2 cm açıklığa normal diyoruz dedi, ama dinlenmen lazım dedi işte. Rahim uzunluğun çok iyi şu an zaten rahim boyu böyleyken doğum olmaz suyunda iyi endişe etme, dinlen bi sıkıntı olursa acile gel ama sıkıntı olmazsa haftaya kontrole gelirsin dedi işte. İnşallah hepsi sağlıkla zamanında gelsinler.

Ay canım benim çok dikkat et korkma stres olma 2 cm açılma önemli allah korusun ne kadar dururlarsa o kadar iyi bizim için bol bol dinlen oğluşuna zamanında kavuş inşallah 🥰

Zaten bu rahim boyunda doğum olmaz deyince içim rahatladı biraz, önden de gittiği için bu haftada 2 cm açılma normal dedi. Ağrın olabilir artık doğum yaklaşıyor çünkü dedi. İnşallah sağlıkla ve zamanında gelsin miniklerimiz. 🤲

Parmakla bakıyorlar canım evet ama ben niyeyse çok rahattım çok az canım acıdı ama öyle çevremdekilerin abarttığı kadar kötü değilmiş ya da dediğin gibi acaba tüp bebek tedavisinde gördüğümüz şeylerden sonra hafif geldi herhalde 😂

Parmakla bakıyorlar canım evet ama ben niyeyse çok rahattım çok az canım acıdı ama öyle çevremdekilerin abarttığı kadar kötü değilmiş ya da dediğin gibi acaba tüp bebek tedavisinde gördüğümüz şeylerden sonra hafif geldi herhalde 😂

Sadece rahatsız edici geldi bana, çok ağrılı bi işlem değilmiş.

Bebek önden gittiği için artık 2 cm açıklığa normal diyoruz dedi, ama dinlenmen lazım dedi işte. Rahim uzunluğun çok iyi şu an zaten rahim boyu böyleyken doğum olmaz suyunda iyi endişe etme, dinlen bi sıkıntı olursa acile gel ama sıkıntı olmazsa haftaya kontrole gelirsin dedi işte. İnşallah hepsi sağlıkla zamanında gelsinler.
Aman öyle olsun canım🙏🏻 Çok şükür. İnşallah 🥰🙏🏻

Sadece rahatsız edici geldi bana, çok ağrılı bi işlem değilmiş.
Evet bende bi korkuyla gittim de ebe de çok iyiydi rahatlat kendini de travma olmasın sana dedi ama çok şükür korkmadım kendi kendime dedim bu rahatlıkla gidersem normal doğururum ben 😂

canım çok geçmiş olsun.kendine dikkat et.elinden geldiğince yorma kendini.biraz daha durur inşallah minik erkek 🙏 sen çantanı falan hazırlamışmıydın ?

banada kanamam olduğu zaman alttan muayene yapmıştı doktor elle ama bende hiç rahatsız olmadım.benim canımda acımadı.5 kere aşılama yaptırdım hepsinde alttan ultrasonla yumurta kontorlü ,sonra tüp bebek tedavisinde gene aynı şey.rahim filmi histereskopi falan derken artık rahatsız olacak durumum kalmadı 😂🙈

banada kanamam olduğu zaman alttan muayene yapmıştı doktor elle ama bende hiç rahatsız olmadım.benim canımda acımadı.5 kere aşılama yaptırdım hepsinde alttan ultrasonla yumurta kontorlü ,sonra tüp bebek tedavisinde gene aynı şey.rahim filmi histereskopi falan derken artık rahatsız olacak durumum kalmadı 😂🙈
Valla biz çatır çatır doğururuz bak görürsün 😂

Valla biz çatır çatır doğururuz bak görürsün 😂
hadi inşallah yaaa 🙏😀 benim üçüncü aşılamada aşılama yapılırken spekulum takılıyor ya onu takacak.saniyesinde taktı.sen doğum yaptın mı dedi.hayır dedim.çok rahatsın da o yüzden sordum dedi.dedim benim 3.aşılama.alıştım diyosun dedi😂 çünkü aşılamada plastik tek kullanımlık spekulum kullanıyorlardı.kaç tane kızın onu kırdığını biliyorum kendilerini kastıkları için.inşallah aynı rahatlık doğumdada olur 😊

hadi inşallah yaaa 🙏😀 benim üçüncü aşılamada aşılama yapılırken spekulum takılıyor ya onu takacak.saniyesinde taktı.sen doğum yaptın mı dedi.hayır dedim.çok rahatsın da o yüzden sordum dedi.dedim benim 3.aşılama.alıştım diyosun dedi😂 çünkü aşılamada plastik tek kullanımlık spekulum kullanıyorlardı.kaç tane kızın onu kırdığını biliyorum kendilerini kastıkları için.inşallah aynı rahatlık doğumdada olur 😊
Tek kullanımlık spekulum bana da takılmıştı. Sulu ultrason yapmıştı doktorum şimdi sen diyince hatırladım unutmuşum bile bak onu 😂 transfer öncesi bebeğin rahat tutunabilmesi için koyulacak yere uyarı vermişti uzun bir çubukla bi sağa bi sola doğru ayy adet sancısının kat kat fazlasıydı biraz kanama Bile olmuştu. Ahh şaka gibi vallaha neler yaşadık ya şimdi düşününce valla açılmanın kontrolü hiç bişi geldi gözüme 😌 çok şükür bugünlerimize

Tek kullanımlık spekulum bana da takılmıştı. Sulu ultrason yapmıştı doktorum şimdi sen diyince hatırladım unutmuşum bile bak onu 😂 transfer öncesi bebeğin rahat tutunabilmesi için koyulacak 0000yere uyarı vermişti uzun bir çubukla bi sağa bi sola doğru ayy adet sancısının kat kat fazlasıydı biraz kanama Bile olmuştu. Ahh şaka gibi vallaha neler yaşadık ya şimdi düşününce valla açılmanın kontrolü hiç bişi geldi gözüme 😌 çok şükür bugünlerimize
aynen valla benimde histereskopide canım çok yanmıştı ama hiç gıkım çıkmamıştı,dayanmıştım.şimdi olsa o acıyı bildiğim için korkarım belki.bide transferde idrara sıkışık oluyorsun ya.Allahım ömrü hayatımda o kadar sıkışmadım.hocam kasıklarım patlayacak,siz işlem yaparken tutamamaktan korkuyorum diyorum.hoca,hiç bişey olmayacak bak emin ellerdesin iki yumurta transfer ediyoruz bebeklerini düşün diyo,ben ıhlaya tıslaya düşünemiyorum valla demiştim 😀 ve gerçekten çok şükür ki şimdi doğumları yaklaştı ve biz bunları konuşuyoruz 🙏🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back