- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.641
geçer geçer bişeycik olmazBiZde kontrole gittiğimizde Doğum danışmanı varmış o karşıladı odayı gezdirdi kağıdı verdi indirim yapmışlar doğum ücretinde onu söyledi :) neler yapılacağını vs anlattı ordan biliyorum☺ Ayy başlasana ağırlaşınca nasıl yapacaksın
Hakkı canım bende birşey demiyorum sarılıyorum falan hıı evet Tabi geçiyo böyle diyoYok yapmasın doğumdan sonra ben çok özledim temizlik yapmayı falan ayakta dolanmayı çocuklara baksın ben bi doya doya kendim yapayım
Ay ne biliyim şu ay geçsin alırım diye diye eylül geldi valla ben de anlamadımBiZde kontrole gittiğimizde Doğum danışmanı varmış o karşıladı odayı gezdirdi kağıdı verdi indirim yapmışlar doğum ücretinde onu söyledi :) neler yapılacağını vs anlattı ordan biliyorum☺ Ayy başlasana ağırlaşınca nasıl yapacaksın
Hakkı canım bende birşey demiyorum sarılıyorum falan hıı evet Tabi geçiyo böyle diyoYok yapmasın doğumdan sonra ben çok özledim temizlik yapmayı falan ayakta dolanmayı çocuklara baksın ben bi doya doya kendim yapayım
Evet ya üstünden yapıyorlar değil migeçer geçer bişeycik olmaztabi senin durumunda ayrı sürekli yattığın için temizliği özlemen normal canım valla ben özlemedim ne yalan söyleyim.sadece benim gibi çok dip köşe temizlemiyor oralar gözüme çok batıyor.o görmüyor tabi oraları,ona göre on numara temizlik bir tek o görünmeyen yerleri temizlemek için can atıyorum
Valla geldi doğuma ne kaldı şunun şurasındaAy ne biliyim şu ay geçsin alırım diye diye eylül geldi valla ben de anlamadımönümüzdeki hafta tamamlarım muhtemelen hemen yıkanır ütülenir oh bitti
İkinci çocuğun geliyor olmasının rahatlığı galibaAy ne biliyim şu ay geçsin alırım diye diye eylül geldi valla ben de anlamadımönümüzdeki hafta tamamlarım muhtemelen hemen yıkanır ütülenir oh bitti
Kızlar ben dayanamadım bi de 30 adet akide şekeri yaptırdım 5 Li
Magnet
Çikolata
Şeker
Oldu yeter galiba hiç yaptırmıcam deyip her yeri süs yapmam
bende söylenince bana kızıyorlar.buldunda bunuyorsun evinin neyi var zaten.kimse gelip gitmiyor yeter ne olacak deyip susturuyorlarEvet ya üstünden yapıyorlar değil miben böyle söyleniyorum annemDe kıZıyor sende adamdan kadın gibi iş bekliyorsun diye neyse ki yardımcı bayan gelmişti bana onlar baya dip köşe yaptılar da içim rahat
Valla geldi doğuma ne kaldı şunun şurasındason zamanlar da zor olur ya bi de yıkama ütüleme baya oyalıyor
amaaann içinde kalacağına böylesi daha iyi.bence de iyi yapmışsınKızlar ben dayanamadım bi de 30 adet akide şekeri yaptırdım 5 Li
Magnet
Çikolata
Şeker
hiç demi bence deBence iyi yaptın her zaman mı doğuruyoruz
Ay bana da kızıyorlar temzilik hastası falan ilan ediliyorumbende söylenince bana kızıyorlar.buldunda bunuyorsun evinin neyi var zaten.kimse gelip gitmiyor yeter ne olacak deyip susturuyorlar
Evet demi içimde kalmasın dedim bende canım bizde annemle daha dün sipariş vermiştik kıyafet bugün başka gördük onları da verdikamaaann içinde kalacağına böylesi daha iyi.bence de iyi yapmışsınbende daha kıyafet almam deyip gene aldım halada alasım var hep derlerdi çocuk olunca hiç kendin aklına gelmiyorsun,hep ona almak istiyorsun diye.valla öyle oldu
Cok iyi yapmissin ☺Kızlar ben dayanamadım bi de 30 adet akide şekeri yaptırdım 5 Li
Magnet
Çikolata
Şeker
hahahahhiç demi bence deiçimde kalmasın çocuklarıma feda olsun
Ay bana da kızıyorlar temzilik hastası falan ilan ediliyorumama gelmiyor diye de orta yere yapıp oturacak halimiz yok diyorum bende
Evet demi içimde kalmasın dedim bende canım bizde annemle daha dün sipariş vermiştik kıyafet bugün başka gördük onları da verdikkendime bir iğne almadım aylardır valla
Demi bence de yaşasın analıkCok iyi yapmissin ☺
Bizim gibi düşünmüyorlar işte canım onlara göre ne var ki evde.. ben büyük temizlik yapılacağında kadınları çağırdığım zaman hemen halıları verdim yıkamaya halılar temizdi diyorhahahahaynı cümleyi bende eşime kurdum inan.aman hayatım kim gelip gidiyor evde bişey yok dedi.iyi kimse gelmiyor diye ortaya yapıp oturalim mı demiştim
aynen valla bende en son hamile taytı ve tşört aldım kendime.oda belki 4 aylık falandım galiba.ama o kadar güzel kıyafetler varki insan dayanamıyor.biliyoruz çok giymeyecekler belki ama genede alası geliyor insanın.ben taa ilk bayramını hesaplayıp o zaman giyeceği kıyafeti bile alıyordum dasonra kendime bi yuh artık dur dedim.o zamana kadar kaç kıyafet beğenirim Allah bilir
Merhabalar ,ben de ilk defa tüp bebek tedavisine baslayacam.Cok korkuyorum,endişeliyim..burda güzel şeyleri okudukça çok umutlaniyorum.Cok güzel bir destek ortamı olmuş,umarım ben de birilerine destek olup ,bircogunuzun desteğini alırım
valla bende banada işi başlayınca halıları yollayacağım sonrada kardeşim ablam falan gelecek perdelerdi,cam pencereydi halledecekler sağolsunlar.yoksa içime sinmez boş badana. hele bi sağlıkla gelsinler şu iller hastalıkta o zamana kadar inşallah biter yada azalırda gönlümüzce gezerizDemi bence de yaşasın analık
Bizim gibi düşünmüyorlar işte canım onlara göre ne var ki evde.. ben büyük temizlik yapılacağında kadınları çağırdığım zaman hemen halıları verdim yıkamaya halılar temizdi diyor8 aydır yattığıma göre demek ki en az bi 10 ay önce gönderdik Nasl temiz olabilir
Aynen bende en son hamile taytı 3 de tişört almıştımdoğumdan sonra kendime almam gerekebilir ama malum kilodan ne giyeceğimi
Bilemem40 ları çıktıktan sonra sürekli gezeceğim bu günlerin acısını çıkaracağım çünkü bende 6 aylık alıyorum artık ya da 9 aylık yenidoğan almayı bıraktım olanlar yeter herkes çok çabuk büyüyor diyor ☺
Canımm geçmiş olsun çok şükür sancı değilmiş yaKızlar gece 3ten beri çok kötüyüm. Uyku uyuyamadım, karnım kaskatı kesildi, bel ağrım üst bacak ağrım.. Öğlen duramadım acile geldim, nstye girdim sancı yok, sertleşen bölge sancı değilmiş oğlanın ayaklarıymış, serviks uzunluğu iyi çıktı, açılma varmı diye muayene oldum açılma yok. Hala ağrım var. İdrar tahlili yapıldı sonuç bekliyorum.. Ne oldu böyle anlamadım..
Ohh mis gibi olur. Zaten ailemiz olmasa hiç birşey halledemeyiz ki bu haldevalla bende banada işi başlayınca halıları yollayacağım sonrada kardeşim ablam falan gelecek perdelerdi,cam pencereydi halledecekler sağolsunlar.yoksa içime sinmez boş badana. hele bi sağlıkla gelsinler şu iller hastalıkta o zamana kadar inşallah biter yada azalırda gönlümüzce gezeriz
Benim bi ay kaldı planlanan sezaryen gününe ama hiç sanmıyorum o kadar bekliceğiniEvet ya üstünden yapıyorlar değil miben böyle söyleniyorum annemDe kıZıyor sende adamdan kadın gibi iş bekliyorsun diye neyse ki yardımcı bayan gelmişti bana onlar baya dip köşe yaptılar da içim rahat
Valla geldi doğuma ne kaldı şunun şurasındason zamanlar da zor olur ya bi de yıkama ütüleme baya oyalıyor
Ahahaha galiba öyleİkinci çocuğun geliyor olmasının rahatlığı galiba
canım çok geçmiş olsun.sancın ve açılman yokmuş çok şükürKızlar gece 3ten beri çok kötüyüm. Uyku uyuyamadım, karnım kaskatı kesildi, bel ağrım üst bacak ağrım.. Öğlen duramadım acile geldim, nstye girdim sancı yok, sertleşen bölge sancı değilmiş oğlanın ayaklarıymış, serviks uzunluğu iyi çıktı, açılma varmı diye muayene oldum açılma yok. Hala ağrım var. İdrar tahlili yapıldı sonuç bekliyorum.. Ne oldu böyle anlamadım..
Sen yap bence hazırlıkları geç bile kaldınBenim bi ay kaldı planlanan sezaryen gününe ama hiç sanmıyorum o kadar bekliceğiniönümüzdeki hafta umarım biter hepsi sen fotoğraf çekimi düşünüyo musun canım
Ahahaha galiba öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?