- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.601
Bu arada kizlar az once kasigima agri girdi gecti. Sizce bumu kasilma
Evet canım benim 4. GünDen sonra Etki etmeye başlamıştı hemen etmiyor maalesef ama etkisi başladığı zaman da bazen olabiliyor korkma haftamızdan kaynaklı. Günde bir mi içiyorsunkelebekmkelebek cnm dünden beri ilacı içiyorum ama hala taş gibi karnım biraz geçer gibi olup bir daha başlıyor normal mi acaba bir kaç güne anca mı etki eder ki ilaç
Aynı acıyı yaşıyorum ben ama çatlaklarım çok fazla olduğu bölge de oluyor belki çatlayacaktır ondandırYok kasima yok jilet kesigi gibi aci var gelip gidio
Yok canım o kasılma değil belki sancıdır ama kasılma karnın taş gibi semsert olması demek o anda herhangi bir acı ağrı olmuyor sadece sertlik oluyorBu arada kizlar az once kasigima agri girdi gecti. Sizce bumu kasilma
Bu sanci nie oldu aceppEvet canım benim 4. GünDen sonra Etki etmeye başlamıştı hemen etmiyor maalesef ama etkisi başladığı zaman da bazen olabiliyor korkma haftamızdan kaynaklı. Günde bir mi içiyorsun
Aynı acıyı yaşıyorum ben ama çatlaklarım çok fazla olduğu bölge de oluyor belki çatlayacaktır ondandır
Yok canım o kasılma değil belki sancıdır ama kasılma karnın taş gibi semsert olması demek o anda herhangi bir acı ağrı olmuyor sadece sertlik oluyor
Korkma benim her yerim ayrı sancıyorBu sanci nie oldu aceppkorktm ben ya
Keske donmus olsa ama hic sanmiyorum alt karnim yumusak duruyorKorkma benim her yerim ayrı sancıyordönerken otururken kalkarken bazen durup dururken sancı girip çıkıyor çok normal kaç haftalık olduk artık. Sırtım karnım kasıklarım belim basım her yerimde değişik sancılar var
Belki başı aşağı döndüyse o zaman sancı çok oluyor benim oğlanın kafası çok aşağıda ya mesela devamlı kasık ağrım var hiç geçmeyen
Benim de yumuşak ki ikisinin kafası oradayken de yumuşaktı sertlikle dönmesinin ne alakası varKeske donmus olsa ama hic sanmiyorum alt karnim yumusak duruyor
Günde 3 tane içiyorum canımEvet canım benim 4. GünDen sonra Etki etmeye başlamıştı hemen etmiyor maalesef ama etkisi başladığı zaman da bazen olabiliyor korkma haftamızdan kaynaklı. Günde bir mi içiyorsun
Aynı acıyı yaşıyorum ben ama çatlaklarım çok fazla olduğu bölge de oluyor belki çatlayacaktır ondandır
Yok canım o kasılma değil belki sancıdır ama kasılma karnın taş gibi semsert olması demek o anda herhangi bir acı ağrı olmuyor sadece sertlik oluyor
Bizim fındık kız olduğu sorun yokAynen kızlar bende çok hevesliydim de kime sorsam tavsiye etmediler. Bi kaç yerde de okumuştum kullanılmaması daha iyi olur diye. Bu yüzden de almadım
Bende 3 le başlamıştım bir kaçGünde 3 tane içiyorum canım
Ben normal ped koydum canım çantama ama hastane lohusa pedi verecekmiş ona güvendimkızlar doğum sonrası için lohusa pedi,depend külot ya da normal bir ped mı düşünüyorsunuz.ne alacağımı bilemedim.hangisi kullanışlı olur ki
benimki şimdilik normal doğum görünüyor üç kontroldür baş geliş diyorlar ama sonrasında ne olur bilmiyorum tabi.hastane şu ortası pamuklu sargı bezlerinden verir heralde devlet hastanesi olduğu içinBen normal ped koydum canım çantama ama hastane lohusa pedi verecekmiş ona güvendimgerçi sezeryan da çok lazım olmuyor kanama çok olmadığından ama normal doğum yaparsan duyduğum kadarıyla depend hastanede çok kullanışlı oluyormus
Canım bana hastanede mesane pedi takmışları canpedin baya memnundum eve gidince de ondan aldım aklında bulunsun :)kızlar doğum sonrası için lohusa pedi,depend külot ya da normal bir ped mı düşünüyorsunuz.ne alacağımı bilemedim.hangisi kullanışlı olur ki
Sezaryende de çok kanama oluyo canım baya lazım oluyo haberin olsun :) normal pedle olmaz yani ilk günlerBen normal ped koydum canım çantama ama hastane lohusa pedi verecekmiş ona güvendimgerçi sezeryan da çok lazım olmuyor kanama çok olmadığından ama normal doğum yaparsan duyduğum kadarıyla depend hastanede çok kullanışlı oluyormus
Bence zaten sığman mucizebenimki şimdilik normal doğum görünüyor üç kontroldür baş geliş diyorlar ama sonrasında ne olur bilmiyorum tabi.hastane şu ortası pamuklu sargı bezlerinden verir heralde devlet hastanesi olduğu içino zaman bir paket depend alayım,bide uzun gece pedlerinden.bir kaç tanede normal külot koyayım hangisini kullanırsam artık bu gidişle bebek bakım çantasına sığmayacağım galiba orta boy valize doğru gidiyorum sanki
valla o kişiye göredeğişiyor bence Görümcem ameliyathaneden çıkıp eve geldiğinde de sonrasında da sadece normal ped koydu o da dolmadı bile :) sanırım senin kanaman çok oluyor canım.Canım bana hastanede mesane pedi takmışları canpedin baya memnundum eve gidince de ondan aldım aklında bulunsun :)
Sezaryende de çok kanama oluyo canım baya lazım oluyo haberin olsun :) normal pedle olmaz yani ilk günler
tedaviniz hayırlı olsun,inşallah güzel haberlerle sonuçlanırMerhabalar ,ben de ilk defa tüp bebek tedavisine baslayacam.Cok korkuyorum,endişeliyim..burda güzel şeyleri okudukça çok umutlaniyorum.Cok güzel bir destek ortamı olmuş,umarım ben de birilerine destek olup ,bircogunuzun desteğini alırım
bugün onada baktım aslında.yada hiç depend külotla gece pediyle uğraşmayıp bir paket ondan mı alsam.evde tüp bebekten önce kalan normal pedlerimde var.azalınca kanama onlarla da devam ederim.bu konuda kafam çok karışık ama mesane pedide iş görür gibiCanım bana hastanede mesane pedi takmışları canpedin baya memnundum eve gidince de ondan aldım aklında bulunsun :)
Sezaryende de çok kanama oluyo canım baya lazım oluyo haberin olsun :) normal pedle olmaz yani ilk günler
Bence zaten sığman mucizeorta boy valize koy ki rahat olsun canım
valla o kişiye göredeğişiyor bence Görümcem ameliyathaneden çıkıp eve geldiğinde de sonrasında da sadece normal ped koydu o da dolmadı bile :) sanırım senin kanaman çok oluyor canım.
canım biliyorsun pandeminin ilk çıktığı dönemlerde çoğu hastanede tüp bebek tedavileri durduruldu ama tedavisi başlamış olanlarınkine devam edildi.sadece yeni tedaviye başlanmadı.eğer senin tedavin başlamış olursa devam ederler bence sonlandırmazlar.başlamadan önce hastanenizle konuşup bilgi alın.öyle bir durumda ne yapacaklarını öğrenip öyle başlayın tedaviye derimTup bebege baslmyi dsnuyorm ama korona artarsa tedavi durur degil mi? Baslmk hata mi szce?
Tamam dogru soraym tesekkur ederim..sz de saglikla kucagnza alip buyutun insallah..canım biliyorsun pandeminin ilk çıktığı dönemlerde çoğu hastanede tüp bebek tedavileri durduruldu ama tedavisi başlamış olanlarınkine devam edildi.sadece yeni tedaviye başlanmadı.eğer senin tedavin başlamış olursa devam ederler bence sonlandırmazlar.başlamadan önce hastanenizle konuşup bilgi alın.öyle bir durumda ne yapacaklarını öğrenip öyle başlayın tedaviye derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?