• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar gobek deligimin sag tarafi. Eti cok aciyor. Sanki bicakla etimi kesiyorlar gibi. Kasilma falan degil resmen vucudumun kendisi aciyor. Varmi aaranizda bunu yasayan fikri olan 😔
Çatlak var mı ? Tarif ettiğin acı benim çatlaklarımda yaşadığım acı çünkü

Aynen öyle beni darlamasın da isterse saat başı konuşsun 😀 hayır kocamı tanıyorum şirkette asla uzun konuşmaz ve önemli birşey yoksa da her gün her gün çoktan kızmaya başlamıştır annesine 😂

😀 Hiç ses etme bırak aramaya devam etsin.

Merhaba. Bende aynı biberonu kullanıyorum ve kızım emmeyi reddediyor. Nasıl geri döndürdünüz?😔
Merhaba :) öncelikle başımda emiyo mu tayfasını uzaklaştırdım 🙈 philips aventim göğüs ucu kalkanınk önermişti bana doğum hemşiremiz onunla emmeye başladı önce, ama kesinlikle çıplak memeden emmiyodu sadece o aparatla 😕 biraz zaman geçince emzirmenin ortasında o aparatı çıkarıp devam etmeye başladım. Öyle öyle memeye geri döndü. Gerçekten sabır isteyen bi iş moralinizi yüksek tutun 🌸

Kizlar gobek deligimin sag tarafi. Eti cok aciyor. Sanki bicakla etimi kesiyorlar gibi. Kasilma falan degil resmen vucudumun kendisi aciyor. Varmi aaranizda bunu yasayan fikri olan 😔
Ya artık karnımızın içindeki kaslarda geriliyor bence iyice büyüdüler ya ondan kas ağrısıdır geçen gün bendede oldu aynı tarif ettiğin gibiydi ama ben kas ağrısına yordum

Bende alacam pozisyon olmasi derken ne demrk istedin anlamadkm. Neye dikkat etmeliyiz
Bu arada yanlış yazmışım W pozisyon olması gerekiyormuş özelliklerin de yazması gerekiyormuş W pozisyon oturuşla alakalıymış fiziksel olarak en iyisi o oluyormuş

Yaa bende alsam mı almasam mı kararsızdım. Ama doğruluk payı olabilir, baskılıyor çünkü.
Mantıklı olabilir bizde eşimle dünden beri bakıyorduk birer tane alalım rahat olur diye ama şimdi aklım karıştı bak oğlan çocuğu için doğru olmayabilir kullanımı
Aynen kızlar bende çok hevesliydim de kime sorsam tavsiye etmediler. Bi kaç yerde de okumuştum kullanılmaması daha iyi olur diye. Bu yüzden de almadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back