• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin kesinlikle mesafeni koyman gerekli zaten yoksa yandın çok yakınında olduğu için. Benimkide kendi kızınca annesine herşeyi der ama ben bişey desem ben kötü olurum biliyorum. En güzeli hiç karışamamak zaten sonra sen kötü olursun.
O gün gittiğim son ders oldu bana zaten. Hadi canın istedi öyle bişey demek istedin, bari ben içerdeyken deme. Biliyor ben yüzlemem ters bişey demem. O yüzden yapıyor böyle.
aynen yol yakınken mesafeyi ayarlamak lazım.ben hep güler yüz gösterdim bi iki kezde eşimle kavgalarında onu savundum falan ama yok artık.dediğin gibi biz sustukça yüzlerine gelip bişey demedikçe bunlar başımıza çıkıyor

doğru söylüyorsun valla iyi değilim falan deyip ayağını kesmek lazım.zaten kendide sever tek takılmayı değişik bir kadın.gerçi perde ameliyatı olduğumda hastaneden çıktık eve geldik.eve çıkmadan kapılarını çaldık beni görünce bi duygusallaştı.dedim üzülme bak ben iyiyim falan dedim.eşimde biz eve çıkalımda hilâl de biraz yatsın dinlensin dedi.benimde bi iş yerine uğramam gerek dedi. eşim çıktı 15 dk sonra kapı çaldı kv geldi.uzanıyordum toparladım.oturdu oturdu 4 saat falan geçti saat 7 oldu.ben kalkayımda bi çay demleyim dedi.dur ben demlerim dedim.yarım ağız ya kızım yat sen falan çayı demledim tabak hazırladım servis yaptım.eşim geldi saat 10 da kalktı gitti.eşimde o gittikten sonra annemde bi değişik bırakmamışki dinlen sende dedi 🤷‍♀️
şaka mı ya.. kalkma sende canının Kıymetini bil biraz geldiyse yapmayı bilsin yapmıyorsa da gelmesin ağırlarım oluyor artık iyi değilim de yat gitsin sen hamilesin kimse birşey diyemez bahane bulamaz canım
Benim eşimde işi gereği çok çıkar şehirdışına. Annesiyle eskiden pek muhatap olmazmış gidip geldiğinden haberi bile olmazmış annesinin. Şimdi eşimi görüyor mesela sosyal medyada biliyor yolda olduğunu beni arıyor, oğlum gelince bana haber ver ben onun evde olduğunu duymadan uyuyamam diyor. 😂 30 sene nasıl uyudun..
Deli ederler insanı bunlar.
Kahkaha attım okuyunca sana aklınca iyi anneyim ben pozu kesiyor 😀 önceden benim kv hiç aramazdı oğlunu şimdi her gün arıyor bi de geliyor buraya bana söylüyor bugün konuştuk diye napim 🤦‍♀️ Bende annemle her gün konuşuyordum burda kalmadan önce annem gidip eşime hiç biz konuştuk demiyordu hayır neyi ispat etmeye çalışıyorsun konuş konuşma ben ilgilenmem ki öyle şeylerle 😀

Kızlar kanguru ya da sling alan, düşünen marka tavsiye edecek olan var mı? Bu arada herkes hazır mı hazırlıklar bitti mi benim bitmek üzere. Bugün geceliğim geldi lohusa sepetinden bayıldım harika rengi rahatlığı modeli :) pahalı biraz ama çok güzel gerçekten.

Gelmiş oturmuş yanında. 😀 Sana destek için yardım için gelmiş, sırf gelmedi demesinler işte. Bende histeroskopi olduğumda benim kv beni aramadı bile, sabah erken gittim, öğleden sonra çıktım hastaneden müşade altında tuttular 4e kadar. Haberi vardı, unutmuş. Şimdi iki güne bir arayıp darlıyo, o zaman 1 hafta sonra aramıştı, naptın diye. Dedim histeroskopi yapıldı, aaa kendi telaşıma daldım seni unuttum diyor. Olsun dedim iyiyim zaten dedim, zaten küçük bişeydir yoksa aynı gün çıkarmazlar dedi evet dedim küçük bi operasyondu. Aman ben daha zorlarını atlattım dedi hemen. Kendiside bi rahatsızlıktan dolayı biyopsi yaptırdı iki kez, ikisinede beni çağırdı yanına. 🤷🏼‍♀️
valla hiç gelmese daha iyiydi.yani evin alt katta git çayınıda evde iç.ben o halimle kalktım çayı bittikçe doldurdum.eşim gelince o yardım etti dur hayatım sen niye kalkıyorsun dur ben doldururum falan dedi o yaptı.bilmiyoki o gelene kadar zaten ben yaptım 😊 hee bide o var iyi canım önemli değil önemli bişey olsa çıkarmazlardı.ne olması lazım illa günlerce yatalım kesip biçsinler bizi o zaman mı önemli büyük bişey olacak.kendiyle kıyaslamasıda ayrı bir saçmalık.neyin kıyasını yapıyorsun.benimkide bana göre çok zor ne olacak.

şaka mı ya.. kalkma sende canının Kıymetini bil biraz geldiyse yapmayı bilsin yapmıyorsa da gelmesin ağırlarım oluyor artık iyi değilim de yat gitsin sen hamilesin kimse birşey diyemez bahane bulamaz canım

Kahkaha attım okuyunca sana aklınca iyi anneyim ben pozu kesiyor 😀 önceden benim kv hiç aramazdı oğlunu şimdi her gün arıyor bi de geliyor buraya bana söylüyor bugün konuştuk diye napim 🤦‍♀️ Bende annemle her gün konuşuyordum burda kalmadan önce annem gidip eşime hiç biz konuştuk demiyordu hayır neyi ispat etmeye çalışıyorsun konuş konuşma ben ilgilenmem ki öyle şeylerle 😀
şaka gibiler ama hepside gerçek bu kayınvalidelerin 🙈😀 yalan değil valla ağrım çok oluyor işe zor gelip gidiyorum ben.bu ortamda da evime sık girip çıkarsa eşimde yalap şap öpüşüp durursa anasıyla gerekirse onunlada kötü olurum kalkar kardeşimin yanına gider orda kalırım.annemlerde yok köydeler zaten.son aylara gelmişiz bebeğimi riske atamam

şaka gibiler ama hepside gerçek bu kayınvalidelerin 🙈😀 yalan değil valla ağrım çok oluyor işe zor gelip gidiyorum ben.bu ortamda da evime sık girip çıkarsa eşimde yalap şap öpüşüp durursa anasıyla gerekirse onunlada kötü olurum kalkar kardeşimin yanına gider orda kalırım.annemlerde yok köydeler zaten.son aylara gelmişiz bebeğimi riske atamam
Tabi ki de çok önemli şuan herşey bizim için ne işi var ya gelmesin işe yarayacak gibi gelmesinin bir anlamı yok eşinde uzak durmalı sonuçta sen uzak dursan da o yakınlaşınca birşey farketmiyor ay çok düşüncesizler ya sinir oluyorum.

Kızlar kanguru ya da sling alan, düşünen marka tavsiye edecek olan var mı? Bu arada herkes hazır mı hazırlıklar bitti mi benim bitmek üzere. Bugün geceliğim geldi lohusa sepetinden bayıldım harika rengi rahatlığı modeli :) pahalı biraz ama çok güzel gerçekten.
ben ilk başlarda düşünüyordum ama vazgeçtim sonradan.hazırlığımız bi odası kaldı onun dışında herşeyimi aldım.tırnak makasına kadar.en son şampuanını falan aldım.bitane banyo havlusu alcam o kaldı.bide bunları yıkayıp ütülemek ve çanta hazırlaması kaldı 😉 güle güle giy geçerliğini canım🤗

Tabi ki de çok önemli şuan herşey bizim için ne işi var ya gelmesin işe yarayacak gibi gelmesinin bir anlamı yok eşinde uzak durmalı sonuçta sen uzak dursan da o yakınlaşınca birşey farketmiyor ay çok düşüncesizler ya sinir oluyorum.
eşimle bu akşam konuşcam zaten.annenle mesafeyi koru diyeceğim.benim ne kadar korktuğumu dikkat ettiğimi görüyor sonuçta

Benimki poz kesmede çok başarılıdır zaten. Ay konuşursa konuşsun sanane ki.. Nispet mi yapıyor hergün konuşuruz aramız iyi imajı mı çiziyor. 😀

valla hiç gelmese daha iyiydi.yani evin alt katta git çayınıda evde iç.ben o halimle kalktım çayı bittikçe doldurdum.eşim gelince o yardım etti dur hayatım sen niye kalkıyorsun dur ben doldururum falan dedi o yaptı.bilmiyoki o gelene kadar zaten ben yaptım 😊 hee bide o var iyi canım önemli değil önemli bişey olsa çıkarmazlardı.ne olması lazım illa günlerce yatalım kesip biçsinler bizi o zaman mı önemli büyük bişey olacak.kendiyle kıyaslamasıda ayrı bir saçmalık.neyin kıyasını yapıyorsun.benimkide bana göre çok zor ne olacak.

Yuh artık ya. Düşünce sıfır valla. Sana servis yaptırmış bide.. İnsan utanır.. Benimkine göre ona yapılan herşey çok zor, bana yapılan herşey basit, kolay. 🤦🏼‍♀️

Benimki poz kesmede çok başarılıdır zaten. Ay konuşursa konuşsun sanane ki.. Nispet mi yapıyor hergün konuşuruz aramız iyi imajı mı çiziyor. 😀

Yuh artık ya. Düşünce sıfır valla. Sana servis yaptırmış bide.. İnsan utanır.. Benimkine göre ona yapılan herşey çok zor, bana yapılan herşey basit, kolay. 🤦🏼‍♀️
doğru diyorsun bizim çektiğimiz yaşadığımız herşey çok basit.bizimki can değil çünkü...bu arada eşim konuşmuş annesiyle gelme demiş 🙈 bu ortamda nereye geliyorsun bide otobüsle demiş.kesin bana ayar olmuştur oğluna dedim diye 😀 kv ye karşı ilk kötü gelin sınavımı verdim 😂

doğru diyorsun bizim çektiğimiz yaşadığımız herşey çok basit.bizimki can değil çünkü...bu arada eşim konuşmuş annesiyle gelme demiş 🙈 bu ortamda nereye geliyorsun bide otobüsle demiş.kesin bana ayar olmuştur oğluna dedim diye 😀 kv ye karşı ilk kötü gelin sınavımı verdim 😂

İyi demiş, şu ortamda ne işi var otobüsle yolculuk yapılacak zaman mı şimdi.. Valla asıl olaylar doğumdan sonra başlayacak bence. 😂

eşimle bu akşam konuşcam zaten.annenle mesafeyi koru diyeceğim.benim ne kadar korktuğumu dikkat ettiğimi görüyor sonuçta
Aynen canım güzellikle konuş eşinin de suçu yok ne desin gelme diyemez ama mesafesine dikkat etmeli.

Heralde öyle yapıyor 😅hayır ben böyle şeylere takılmam yani tanıyamamış beni her gğn gelip bugün öğlen konuştuk az önce gelmeden aradım konuştuk ya napim 🤦‍♀️

Benim hazırlıklar bitti çok şükür herşeyimiz hazır bi miniğimiz eksik o da azcık daha dursun da öyle gelsin 🥰 ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine kanguru aldım m pozisyon olmasına dikkat etmek gerekiyormuş bende bunu aldım bir bak istersen EGGBABY Ergonomik Kanguru Bebek Taşıma | Trendyol

Heralde öyle yapıyor 😅hayır ben böyle şeylere takılmam yani tanıyamamış beni her gğn gelip bugün öğlen konuştuk az önce gelmeden aradım konuştuk ya napim 🤦‍♀️

Bende hiç takılmam. İsterse günde 3 kez konuşsun banane ki. Beni darlamasın yeter. 😂

Bende hiç takılmam. İsterse günde 3 kez konuşsun banane ki. Beni darlamasın yeter. 😂
Aynen öyle beni darlamasın da isterse saat başı konuşsun 😀 hayır kocamı tanıyorum şirkette asla uzun konuşmaz ve önemli birşey yoksa da her gün her gün çoktan kızmaya başlamıştır annesine 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back