- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.581
Çatlak var mı ? Tarif ettiğin acı benim çatlaklarımda yaşadığım acı çünküKizlar gobek deligimin sag tarafi. Eti cok aciyor. Sanki bicakla etimi kesiyorlar gibi. Kasilma falan degil resmen vucudumun kendisi aciyor. Varmi aaranizda bunu yasayan fikri olan
Catlak var ama aciyan bolgede yokÇatlak var mı ? Tarif ettiğin acı benim çatlaklarımda yaşadığım acı çünkü
Aynen öyle beni darlamasın da isterse saat başı konuşsunhayır kocamı tanıyorum şirkette asla uzun konuşmaz ve önemli birşey yoksa da her gün her gün çoktan kızmaya başlamıştır annesine
Belki çatlayacaktır kaşınıyor mu orasıCatlak var ama aciyan bolgede yok
Merhaba :) öncelikle başımda emiyo mu tayfasını uzaklaştırdımMerhaba. Bende aynı biberonu kullanıyorum ve kızım emmeyi reddediyor. Nasıl geri döndürdünüz?
Ya artık karnımızın içindeki kaslarda geriliyor bence iyice büyüdüler ya ondan kas ağrısıdır geçen gün bendede oldu aynı tarif ettiğin gibiydi ama ben kas ağrısına yordumKizlar gobek deligimin sag tarafi. Eti cok aciyor. Sanki bicakla etimi kesiyorlar gibi. Kasilma falan degil resmen vucudumun kendisi aciyor. Varmi aaranizda bunu yasayan fikri olan
Yok kasima yok jilet kesigi gibi aci var gelip gidioBelki çatlayacaktır kaşınıyor mu orası
Ya bende kanguruya çok özeniyorum ama erkek çocukların da kullanmayın diyorlarBenim hazırlıklar bitti çok şükür herşeyimiz hazır bi miniğimiz eksik o da azcık daha dursun da öyle gelsinben arkadaşımın tavsiyesi üzerine kanguru aldım m pozisyon olmasına dikkat etmek gerekiyormuş bende bunu aldım bir bak istersen EGGBABY Ergonomik Kanguru Bebek Taşıma | Trendyol
Bende alacam pozisyon olmasi derken ne demrk istedin anlamadkm. Neye dikkat etmeliyizBenim hazırlıklar bitti çok şükür herşeyimiz hazır bi miniğimiz eksik o da azcık daha dursun da öyle gelsinben arkadaşımın tavsiyesi üzerine kanguru aldım m pozisyon olmasına dikkat etmek gerekiyormuş bende bunu aldım bir bak istersen EGGBABY Ergonomik Kanguru Bebek Taşıma | Trendyol
Bu arada yanlış yazmışım W pozisyon olması gerekiyormuş özelliklerin de yazması gerekiyormuş W pozisyon oturuşla alakalıymış fiziksel olarak en iyisi o oluyormuşBende alacam pozisyon olmasi derken ne demrk istedin anlamadkm. Neye dikkat etmeliyiz
Hiç bilmiyorum valla duymadım da canım bende heves edip aldım da bakalım kullanabilecekmiyizYa bende kanguruya çok özeniyorum ama erkek çocukların da kullanmayın diyorlar
Tuhh yaa uzuldum simdi rahatsiz olduklari icinmi yoksa zarari mi var orayaYa bende kanguruya çok özeniyorum ama erkek çocukların da kullanmayın diyorlar
Testislere zararlı diye duydum yürüteç içinde aynısını diyorlarTuhh yaa uzuldum simdi rahatsiz olduklari icinmi yoksa zarari mi var oraya
Yaa bende alsam mı almasam mı kararsızdım. Ama doğruluk payı olabilir, baskılıyor çünkü.Testislere zararlı diye duydum yürüteç içinde aynısını diyorlar
Mantıklı olabilir bizde eşimle dünden beri bakıyorduk birer tane alalım rahat olur diye ama şimdi aklım karıştı bak oğlan çocuğu için doğru olmayabilir kullanımıTestislere zararlı diye duydum yürüteç içinde aynısını diyorlar
Yaa bende alsam mı almasam mı kararsızdım. Ama doğruluk payı olabilir, baskılıyor çünkü.
Aynen kızlar bende çok hevesliydim de kime sorsam tavsiye etmediler. Bi kaç yerde de okumuştum kullanılmaması daha iyi olur diye. Bu yüzden de almadımMantıklı olabilir bizde eşimle dünden beri bakıyorduk birer tane alalım rahat olur diye ama şimdi aklım karıştı bak oğlan çocuğu için doğru olmayabilir kullanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?