- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.541
evet az kaldı çok şükür.zaman kısaldıkça günler geçmiyor bana ama olsunEvet sıcaklardan dolayı içiliyor dediğin gibi ama o da terlerken falan gidiyor onun için daha çok içmek gerekliymiş rahim kasılmasını önlemek için canım. Faydası oluyor gerçekten. Ohh hadi bakalım az kaldı o zaman bugün öğlen oldu sayma 2 gün sonra tam zamanlı annesin
Evet çok şükür canım Benimde korkularım azaldı artık 32 yi görsem diyordum 34+2 oldum Allah’a bin şükür
evet az kaldı çok şükür.zaman kısaldıkça günler geçmiyor bana ama olsungerçi dünden beri gene kv stresim var.dün aramış bir sesini duyayım dedim dedi iyi yapmışsın anne nasılsınız dedim.amannn ben bi aksilik olmazsa perşembe geliyorum dedi.hayırdır dedim,babanla boğuşup duruyoz, bıktım ben bu adamdan.artık çekemiyorum yeter.bu arada kendi 75 kayınbaba 80 yaşında.sanki kocası yeni yeni böyle.kayınbabada çok konuşur ama o bir söylerse kv üç söyler.adamın kulaklarıda az duyuyor diye söverde arkasından.bide eşime demeyim diye beni tembihliyor.bende dedim valla akşam.çünkü otobüsle gelecek.zaten vakaalar artmış durumda.gelecek bize girip çıkacak.bende istemiyorum.şurda 1,5 ayım kalmış ne kendimi ne bebeğimi ne de eşimi riske atmak istemiyorum.bunlar bide ana oğul sarılıp koklaşmadanda durmaz.bugün eşime diyecem eğer gelirse en az 1 hafta sarılmak öpmek yok diyeceğim.
gerçekten şaka gibiler ya.sen markete bile çıkma ama ben gezeyim tozayım gelince de direk benim yanıma gelin.oldu canım o zaman benim kendimi korumamın ne anlamı kaldı.benimkide yalan sesimi duymak için aramışmış.çünkü hep akşamları arar.ne zamanki eşime direk diyemeyeceği bişey olsa yada benim söylememi istediği bişey olsa ben işteyken arıyor.bide dün demezmi gelecem basıp çanakkale ye gidecem oda ne halt yerse yesin diyo.görümcem normalde gelecekti kadın covitten dolayı vazgeçti buda kalkıyor oraya gidiyor.diyecektim gez gez iyi olur15 gün sana yaklaşmasın canım otobüs yolculuğu sonuçta.. Ne olacağı belli olmaz. Kısa mesafe olunca insan dikkat eder ama yol uzun olunca bi süre sonra bıkkınlık gelir. Benimkide bugün aradı TV izlerken açmadım sonra işlerim vardı onları hallettim aradım. Sizin orda vaka çok artmış sen artık markete bile çıkma diyor, kendi alışverişte.. 2 hafta sonra filan gelecekmiş, geldiğim gün gelinde sizi göreyim diyor. Geldiği gün arabada birsürü öte beri getirecek. Maksadı bizi görmek değil eşime onları taşıtmak bilmiyorum sanki ben. Yoldan gelmiş olacak ben gidip napayım orda ev aylardır kapalı toz içindedir, indir bindir birsürü eşyası vardır. Eşime söyliycem onlar gelsin biraz zaman geçsin gideriz diycem.
Evet bana da geçmiyor hayallerini kuruyorum sürekli evde beşikte şöyle yatırırım böyle olur diye :)evet az kaldı çok şükür.zaman kısaldıkça günler geçmiyor bana ama olsungerçi dünden beri gene kv stresim var.dün aramış bir sesini duyayım dedim dedi iyi yapmışsın anne nasılsınız dedim.amannn ben bi aksilik olmazsa perşembe geliyorum dedi.hayırdır dedim,babanla boğuşup duruyoz, bıktım ben bu adamdan.artık çekemiyorum yeter.bu arada kendi 75 kayınbaba 80 yaşında.sanki kocası yeni yeni böyle.kayınbabada çok konuşur ama o bir söylerse kv üç söyler.adamın kulaklarıda az duyuyor diye söverde arkasından.bide eşime demeyim diye beni tembihliyor.bende dedim valla akşam.çünkü otobüsle gelecek.zaten vakaalar artmış durumda.gelecek bize girip çıkacak.bende istemiyorum.şurda 1,5 ayım kalmış ne kendimi ne bebeğimi ne de eşimi riske atmak istemiyorum.bunlar bide ana oğul sarılıp koklaşmadanda durmaz.bugün eşime diyecem eğer gelirse en az 1 hafta sarılmak öpmek yok diyeceğim.
Evet öyleymiş canım o zaman bütün minikler son bir gayret dahaZaten 36dan sonra doğduklarında erken doğum bile sayılmıyor.
eşimde bir değişik normalde kızar sinirlenir böyle bir durumda.çok sakin karşıladı tamam ben yarın arar bi konuşurum dedi.birde otobüsle gelmesi işin HES diye bir izin kodu alması gerekiyor.ondanda haberi yok kv nin.öyle kafasına göre çıkıp geliyor.şimdi gelecek bende haftaya evdeyim.alt katımda ya arar durur,kahvaltı yapalım der,eşim anasına kıymaz akşam yemeğe bize gel der.çaya çağırır.kaynanayı geç eşimle kötü olcam kesinEvet bana da geçmiyor hayallerini kuruyorum sürekli evde beşikte şöyle yatırırım böyle olur diye :)
Valla canım kv ne çektiğimiz ben anlamadım hamile kalsak bi dert kalmasak bi dert. Gelmesin mümkünse gelcekse de 14 gün başka bir yerde kalsın vakalar bu kadar artmışken Allah korusun ne zorluklarla bugünlere geldik biz. Eşine söyle kesinlikle annesiyle o konuşsun bırak sen kötü olma
Evet öyleymiş canım o zaman bütün minikler son bir gayret daha
gerçekten şaka gibiler ya.sen markete bile çıkma ama ben gezeyim tozayım gelince de direk benim yanıma gelin.oldu canım o zaman benim kendimi korumamın ne anlamı kaldı.benimkide yalan sesimi duymak için aramışmış.çünkü hep akşamları arar.ne zamanki eşime direk diyemeyeceği bişey olsa yada benim söylememi istediği bişey olsa ben işteyken arıyor.bide dün demezmi gelecem basıp çanakkale ye gidecem oda ne halt yerse yesin diyo.görümcem normalde gelecekti kadın covitten dolayı vazgeçti buda kalkıyor oraya gidiyor.diyecektim gez gez iyi olur
eşimde bir değişik normalde kızar sinirlenir böyle bir durumda.çok sakin karşıladı tamam ben yarın arar bi konuşurum dedi.birde otobüsle gelmesi işin HES diye bir izin kodu alması gerekiyor.ondanda haberi yok kv nin.öyle kafasına göre çıkıp geliyor.şimdi gelecek bende haftaya evdeyim.alt katımda ya arar durur,kahvaltı yapalım der,eşim anasına kıymaz akşam yemeğe bize gel der.çaya çağırır.kaynanayı geç eşimle kötü olcam kesin
önce sen bi kendin dikkat ette sonra bana akıl ver.banda biri öyle emir verir gibi dese bende gitmemde yapmamda.yapacağın varsa bile yapmazsın ki.ha bak benimki sağolsun o konuda benden bişey beklemez.sen çalışıyorsun kendi evine ancak yetiyorsun der.bende yalan yok.geçen seneye kadar gelecekleri belli olunca inip bi süpürür toz alırdım.yaşlılar diye kıyamazdım.ama bu sene yapmam.ben kendi evimi bile süpüremiyorum.senin kv sen yokken ne yapıyormuş kim temizliyormuş evini.sana mı güveniyor şimdi.ne ekerse onu biçer kusura bakmasın.Gezsin gezsin. Ordan oraya şehir değiştirip dursun.. Hiç düşünce yok bunlarda. Bana emir verir babanla yanyana gelme diye, kendi yoldan gelecek bana yanıma gel diyor. Her sene yardıma gel derdi bide, hatta bi sene eşime diyor ki ben gelmeden siz gidin evi temizleyin hizmetçisi var sanki.. Gitmemiştim tabiki bende. Sonra kendi geldikten sonra çağırmaya başladı, kendi bana hiç bi yardımda bulunmaz ama yardım bekler. Birde gidip kardeşine anlatmış gelipte bi evimi temizlemiyo, insan gelir temizliği yapar siz yoldan geldiniz yorgunsunuz diye yemek pişirir koyar demiş.
önce sen bi kendin dikkat ette sonra bana akıl ver.banda biri öyle emir verir gibi dese bende gitmemde yapmamda.yapacağın varsa bile yapmazsın ki.ha bak benimki sağolsun o konuda benden bişey beklemez.sen çalışıyorsun kendi evine ancak yetiyorsun der.bende yalan yok.geçen seneye kadar gelecekleri belli olunca inip bi süpürür toz alırdım.yaşlılar diye kıyamazdım.ama bu sene yapmam.ben kendi evimi bile süpüremiyorum.senin kv sen yokken ne yapıyormuş kim temizliyormuş evini.sana mı güveniyor şimdi.ne ekerse onu biçer kusura bakmasın.
aynı şekilde canım.bende eşime daha bir kere annesi konusunda bişey dememişimdir. çokta hoşuma gitmeyen durumlarda oldu hiç dillendirmedim. en basiti bi akşam evdeyim eşimde biraz gecikmişti.gelmeden aradı bişey lazımmı diye.kapattık kv aradı.ne yapıyorsun dedi napayım evdeyim oturuyorum dedim.oturuyorum derken,yok mu seninki dedi.bugün geç çıktı işten biraz önce konuştuk 10 dk gelir oda dedim. tamam slm söyle falan desi kapattık.eşim geldi,dedim annen aradı selamı var dedim. biz konuştuk ki annemle dedi.ne zaman dedim.ben seni aramadan önce o beni aramıştı.dışardayım eve geçiyorum dedim dedi. yani oğlunun evde olmadığını biliyor ve banada bilmiyormuş gibi konuşuyor.bunu mesela demedim hiç eşimeZaten bunlar yüzünden eşlerimizle kötü olcaz. Ben eşimle aram bozulmasın diye ses çıkarmıyorum mesela hiç. Yoksa çoktan attı bende şalterler.
aynen benimki 75 yaşında ama yaşına göre de iyidir maşallah.ama ben gelip bide evle uğraşmasın diye yapıyordum.kadının derdine bak gelinim olacak evi temizleyecek diye düşünüyorBirde öyle yakın olsak benimki herşeyi benden beklerdi. Seninki yaşlıymış, benimki gayet genç ve dinç. Kendine çok iyi bakar zaten. Üstelik maddi olarakta iyi durumda, kadın tutup yaptırabilir. Taa biz nişanlıyken oh gelinim olacak artık temizliğimi ben gelmeden yaparsınız temiz eve gelirim diye seviniyordu, ben hiç oralı olmadım.
aynı şekilde canım.bende eşime daha bir kere annesi konusunda bişey dememişimdir. çokta hoşuma gitmeyen durumlarda oldu hiç dillendirmedim. en basiti bi akşam evdeyim eşimde biraz gecikmişti.gelmeden aradı bişey lazımmı diye.kapattık kv aradı.ne yapıyorsun dedi napayım evdeyim oturuyorum dedim.oturuyorum derken,yok mu seninki dedi.bugün geç çıktı işten biraz önce konuştuk 10 dk gelir oda dedim. tamam slm söyle falan desi kapattık.eşim geldi,dedim annen aradı selamı var dedim. biz konuştuk ki annemle dedi.ne zaman dedim.ben seni aramadan önce o beni aramıştı.dışardayım eve geçiyorum dedim dedi. yani oğlunun evde olmadığını biliyor ve banada bilmiyormuş gibi konuşuyor.bunu mesela demedim hiç eşime
aynen benimki 75 yaşında ama yaşına göre de iyidir maşallah.ama ben gelip bide evle uğraşmasın diye yapıyordum.kadının derdine bak gelinim olacak evi temizleyecek diye düşünüyorgelini olmadan önce ne yapıyormuşki,afedersin evin ortasına yapıp oturuyormuymuş.elin ayağın tutuyor geldiğin gün yapmada ertesi gün kalk temizle evini yani.valla bazen diyorum benmi abartıyorum diyede yok yani.
Canım ağırlaştın artık bi gün uykusuz ol bi gün başın ağrısın yat yani :) yapamıyorum kalkamıyorum de yatakta görsün hatta geldiğindeeşimde bir değişik normalde kızar sinirlenir böyle bir durumda.çok sakin karşıladı tamam ben yarın arar bi konuşurum dedi.birde otobüsle gelmesi işin HES diye bir izin kodu alması gerekiyor.ondanda haberi yok kv nin.öyle kafasına göre çıkıp geliyor.şimdi gelecek bende haftaya evdeyim.alt katımda ya arar durur,kahvaltı yapalım der,eşim anasına kıymaz akşam yemeğe bize gel der.çaya çağırır.kaynanayı geç eşimle kötü olcam kesin
Şu durumu bende çok yaşadım. Mesela eşimin iş yemeği çok olur bölge sorumlularıyla genel de de fotoğraf atar sosyal medyaya arar akşam fotoğrafı gördüyse napıyorsunuz eşimden için işte napıyor geldi mi evde mi görmüşsün işte fotoğrafı ondan arıyorsun biliyorum ben hayır yemek var iş yemeği orda diyorum hııı öyle mi diyo sanki ilk kez duymuş.aynı şekilde canım.bende eşime daha bir kere annesi konusunda bişey dememişimdir. çokta hoşuma gitmeyen durumlarda oldu hiç dillendirmedim. en basiti bi akşam evdeyim eşimde biraz gecikmişti.gelmeden aradı bişey lazımmı diye.kapattık kv aradı.ne yapıyorsun dedi napayım evdeyim oturuyorum dedim.oturuyorum derken,yok mu seninki dedi.bugün geç çıktı işten biraz önce konuştuk 10 dk gelir oda dedim. tamam slm söyle falan desi kapattık.eşim geldi,dedim annen aradı selamı var dedim. biz konuştuk ki annemle dedi.ne zaman dedim.ben seni aramadan önce o beni aramıştı.dışardayım eve geçiyorum dedim dedi. yani oğlunun evde olmadığını biliyor ve banada bilmiyormuş gibi konuşuyor.bunu mesela demedim hiç eşime
yani banada öyle geldide neyin peşindeydi aklınca neyi kontrol etti anlamadım.bu hareketlerini gördükçe daha çok mesafe koymam gerekli diye düşünüyorum.benimkide annesine normalde çatır çatır bağırır kavga eder,eskiden sakinleştirirdim annesinin tarafında olurdum. baktım bunlar 5 sk sonra hiç bişey olmamış gibiler.ondan sonra bıraktım.yanımda kavga ederler susar dinlerimSeni mi deniyor aklınca.Benimkide çok sinirimi bozan şeyler yapmıştır, hep eşimin hatırı var dedim sustum, bi kere patlarsam arkası gelir yüzyüze bakıyoruz kötü olmayalım dedim sustum. Aman ben kötü olmayım dedim hep. Hamileliğimde iyice gördüm herşeyi. Eşimde görüyor bal gibi ama annemdir diye susuyor bence.
yok işte bu kadına ne yapsan yaranamazsın o yüzden en güzeli yapmamak.hani diyelimki onun dediği gibi olsun sen yeni gelmiş ol,her şeyi kendi yapmış olsun.insan ele karşı gene şikayetlenmez evet sağolsun geldi yardim etti falan der.milletin ağzına niye laf veriyorsun.O kendine gel git yap et diyeceği bi kukla istemiş aslında ama bende o göz yok kimse kusura bakmasın. Tutar birini yaptırır kendi yapamıyorsa, geçen sene yardıma gittim eşimle. Kapı çaldı gittim açtım komşuları gelmiş, seslendim anne misafirin var diye. Ben salona geri geçtim vitrini temizliyorum, onlar kapıda konuşuyorlar. Dert yanıyor yoruldum bittim diye, komşusuda olsun bak ne güzel gelinin gelmiş yardıma dedi. Yeni geldi daha ben yaptım herşeyi diyor kulağımla duydum. Bi daha çok bekler.
doğru söylüyorsun valla iyi değilim falan deyip ayağını kesmek lazım.zaten kendide sever tek takılmayı değişik bir kadın.gerçi perde ameliyatı olduğumda hastaneden çıktık eve geldik.eve çıkmadan kapılarını çaldık beni görünce bi duygusallaştı.dedim üzülme bak ben iyiyim falan dedim.eşimde biz eve çıkalımda hilâl de biraz yatsın dinlensin dedi.benimde bi iş yerine uğramam gerek dedi. eşim çıktı 15 dk sonra kapı çaldı kv geldi.uzanıyordum toparladım.oturdu oturdu 4 saat falan geçti saat 7 oldu.ben kalkayımda bi çay demleyim dedi.dur ben demlerim dedim.yarım ağız ya kızım yat sen falan çayı demledim tabak hazırladım servis yaptım.eşim geldi saat 10 da kalktı gitti.eşimde o gittikten sonra annemde bi değişik bırakmamışki dinlen sende dediCanım ağırlaştın artık bi gün uykusuz ol bi gün başın ağrısın yat yani :) yapamıyorum kalkamıyorum de yatakta görsün hatta geldiğinde
Şu durumu bende çok yaşadım. Mesela eşimin iş yemeği çok olur bölge sorumlularıyla genel de de fotoğraf atar sosyal medyaya arar akşam fotoğrafı gördüyse napıyorsunuz eşimden için işte napıyor geldi mi evde mi görmüşsün işte fotoğrafı ondan arıyorsun biliyorum ben hayır yemek var iş yemeği orda diyorum hııı öyle mi diyo sanki ilk kez duymuş.
ya da hastaneye gidiyoruz acil birşey oluyor şu dönemlerde mesela eşim konuşuyor yanımda duyuyorum yani tamam anne şöyle oldu böyle oldu kapatıyor beni arıyor napıyorsunuz diyoÇiftetelli açtık oynuyoruz
yani banada öyle geldide neyin peşindeydi aklınca neyi kontrol etti anlamadım.bu hareketlerini gördükçe daha çok mesafe koymam gerekli diye düşünüyorum.benimkide annesine normalde çatır çatır bağırır kavga eder,eskiden sakinleştirirdim annesinin tarafında olurdum. baktım bunlar 5 sk sonra hiç bişey olmamış gibiler.ondan sonra bıraktım.yanımda kavga ederler susar dinlerim
yok işte bu kadına ne yapsan yaranamazsın o yüzden en güzeli yapmamak.hani diyelimki onun dediği gibi olsun sen yeni gelmiş ol,her şeyi kendi yapmış olsun.insan ele karşı gene şikayetlenmez evet sağolsun geldi yardim etti falan der.milletin ağzına niye laf veriyorsun.
Şu durumu bende çok yaşadım. Mesela eşimin iş yemeği çok olur bölge sorumlularıyla genel de de fotoğraf atar sosyal medyaya arar akşam fotoğrafı gördüyse napıyorsunuz eşimden için işte napıyor geldi mi evde mi görmüşsün işte fotoğrafı ondan arıyorsun biliyorum ben hayır yemek var iş yemeği orda diyorum hııı öyle mi diyo sanki ilk kez duymuş.
ya da hastaneye gidiyoruz acil birşey oluyor şu dönemlerde mesela eşim konuşuyor yanımda duyuyorum yani tamam anne şöyle oldu böyle oldu kapatıyor beni arıyor napıyorsunuz diyoÇiftetelli açtık oynuyoruz
doğru söylüyorsun valla iyi değilim falan deyip ayağını kesmek lazım.zaten kendide sever tek takılmayı değişik bir kadın.gerçi perde ameliyatı olduğumda hastaneden çıktık eve geldik.eve çıkmadan kapılarını çaldık beni görünce bi duygusallaştı.dedim üzülme bak ben iyiyim falan dedim.eşimde biz eve çıkalımda hilâl de biraz yatsın dinlensin dedi.benimde bi iş yerine uğramam gerek dedi. eşim çıktı 15 dk sonra kapı çaldı kv geldi.uzanıyordum toparladım.oturdu oturdu 4 saat falan geçti saat 7 oldu.ben kalkayımda bi çay demleyim dedi.dur ben demlerim dedim.yarım ağız ya kızım yat sen falan çayı demledim tabak hazırladım servis yaptım.eşim geldi saat 10 da kalktı gitti.eşimde o gittikten sonra annemde bi değişik bırakmamışki dinlen sende dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?