-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Pazartesi transferim var hayirlisiyla Rabbim herkese yardim etsin.5. Olucak ve son olucak insaallahMerhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
Amin hepimiz gorelim o pozitifleriHayirlisiyla canim bu gaz olayindan dolayi cok umutlu degilim ama insallah bakalim seninde hayirlisiyla seninde pozitif olur insallah
Ayy hadi insallah canimm guzel guzel haberleri verelim sirasiyla dondurulmus muPazartesi transferim var hayirlisiyla Rabbim herkese yardim etsin.5. Olucak ve son olucak insaallah
Evet canim adet olup gidicem transfer icin insallah butun sureci bitirdim histereskopi bile oldum ama kismetInsallah canim hayirlisi bakalim. Insan tedirginde olmuyo deil, bi kendimi manevi hazir hissedip baslayamadim. Bu aya insallah.. Sen sadece transfermi bekliosun su an?
Insaallah canim.insaallah evet dondurulmus.gecen temmuz beklenmedik bi sekilde dogal gebelik yasadim benimle kalmadi bebegim ama insaalah busefer benimle olcakAyy hadi insallah canimm guzel guzel haberleri verelim sirasiyla dondurulmus mu
Sanırım vücudu hazırladıkları için dondurulmuş embriyo olcak sizinki. Histeroskopiyi ne icin oldunuzEvet canim adet olup gidicem transfer icin insallah butun sureci bitirdim histereskopi bile oldum ama kismet
bilmiyorumki canim ustelik idrar yaparkende cok agrim oluyorAmin hepimiz gorelim o pozitifleribekledigindenmi gazin olustu senin. Sen ikinmamaya calis, kendini de sicak tut oda gider insallah. Bisi olmaz Allahin izniyle gazdan
Ocak adetim le bende tüp bebeğe başlıyorum kızlar. Hayırlı ve güzel sonuçlar alırız inşallah, Allah emeklerimizin sabrımızın karşılığını boş bırakmasın
Evet canim yumurta cok toplaninca ohss ye yakalanmamak icin 1 ay sonra transfer dedi doktor rahim filminde biraz basıklik cikti onun icin ciZik atilip genisletildi bide ameliyat sirasinda polip gorundu onu aldi doktor bi tasla iki kus anlayacagin zaten polip olup olmadigini bilmiyordum ameliyatta ogrenildi kamerayla girildigi icinSanırım vücudu hazırladıkları için dondurulmuş embriyo olcak sizinki. Histeroskopiyi ne icin oldunuz
Yaaa cok uzuldumInsaallah canim.insaallah evet dondurulmus.gecen temmuz beklenmedik bi sekilde dogal gebelik yasadim benimle kalmadi bebegim ama insaalah busefer benimle olcak
Gecer bi an once insallah, ztn yeterince zor bde boyle şeyleri düşünmek odaklanmak yorar insani. Stres yapma olumsuzu dusunmebilmiyorumki canim ustelik idrar yaparkende cok agrim oluyor
Cok iyi olmus, gercekten bi tasla iki kus. Bu cizik atmanin cok faydasi oldugunu duymustum. Ben gecen sene butun tahlillerimi yaptirmistim ofis histeroskopiye kadar, resim cekildik raporlari hazirladik adet olup gitmeyi bekliodum nasip olmadi. Bi seneyi gecti. Hormon testleri haric tekrar istemezler insallah direk hazir dosyamla gidicem bakalmEvet canim yumurta cok toplaninca ohss ye yakalanmamak icin 1 ay sonra transfer dedi doktor rahim filminde biraz basıklik cikti onun icin ciZik atilip genisletildi bide ameliyat sirasinda polip gorundu onu aldi doktor bi tasla iki kus anlayacagin zaten polip olup olmadigini bilmiyordum ameliyatta ogrenildi kamerayla girildigi icin
anladım canım hadi bakalım bismillah dedik.Canim onu doktorun belirler yumurta toplamadan sonra bide vucut su toplamasin diye bazen de donduruluyor diger aylarda oluyor transfer
nasip belki hersey cok guzel olucak sen nerdensın canımZaten herkes oyle dedo bari hastayi hazirlayin demeselerdi diyorlar yaptigi iste odasinda telefonla konusmak
Valla herkes oyle diyor canim guzel sonuc alanlarda var cizik atilinca ama bakalim ilk denemem ne olacak benimdeCok iyi olmus, gercekten bi tasla iki kus. Bu cizik atmanin cok faydasi oldugunu duymustum. Ben gecen sene butun tahlillerimi yaptirmistim ofis histeroskopiye kadar, resim cekildik raporlari hazirladik adet olup gitmeyi bekliodum nasip olmadi. Bi seneyi gecti. Hormon testleri haric tekrar istemezler insallah direk hazir dosyamla gidicem bakalm
Aminnn insallah canimm ne zaman adet olacaksin ayni zamanda mi olucaz acaba
Canim erzincandayim hayirlisi nasipte varsa tutunurlar canimnasip belki hersey cok guzel olucak sen nerdensın canım
Haklisin canim stress yapmamam gerek sansa ocak tatili tum dizilere ara verildi bakalim zaman nasil gecerGecer bi an once insallah, ztn yeterince zor bde boyle şeyleri düşünmek odaklanmak yorar insani. Stres yapma olumsuzu dusunme
Canım benim de dün transfer günüm dü hatırlıyorsan umarım bebişlerimiz bizimledir birşey sorucam transfer bittikten sonra sıvı geldimi senden ya ben den neden geldiki idrara çok sıkışıktım acava hafif onu mu kaçırdım yoksa rahimi yıkıyorlar ya acaba o mu geri geldi ki diyorum çok kafamı kurcalıyorZaten herkes oyle dedo bari hastayi hazirlayin demeselerdi diyorlar yaptigi iste odasinda telefonla konusmak
canim bende cok gaz oldu dolayisiyla ikiniyorsun. Birde bende idrar yaparken canim cok yaniyor diger turlu islaklik hic hissetmedim ama bize alt bezi takiyorlardiCanım benim de dün transfer günüm dü hatırlıyorsan umarım bebişlerimiz bizimledir birşey sorucam transfer bittikten sonra sıvı geldimi senden ya ben den neden geldiki idrara çok sıkışıktım acava hafif onu mu kaçırdım yoksa rahimi yıkıyorlar ya acaba o mu geri geldi ki diyorum çok kafamı kurcalıyor