- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Canim silik gorunuyor bence git kan ver insallah hic tup bebege kalmadan hamile kalirsinArkadaslar tup bebek yaptirmadım ama sormak istedim size. Olmazsa para biriktiriyoruz zaten tup bebek icin. Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce
Hosgeldin canim hadi hayirli olsun simdiden diyelim sanadaZamli derken ne kadar bi artis olmus ki kizlar, bnde ocak adetimde tupe basliyorum. Konuyu takipteyim. Insallah olumlu sonuclar alirsiniz, aliriz
he anladım canım peki bir soru daha transfer hemen olan var bide dondurulmus olarak yapılıyor kimilerine nedenOda hucrelere bolunmesi gelismesi canim 5inci gun embriyosu olup tutmayan var 3uncu gun olup tutan var aslinda nasip kismet ama tabikide 5inci gun embriyosu daha iyi
Hosbulduk canimHosgeldin canim hadi hayirli olsun simdiden diyelim sanadacok fazla fiyat oynamaz ya 500 oynar belki nerde yaptiracaksin
hayırlı olsun canım aminnn inşallah güzel sonuçlanırOcak adetim le bende tüp bebeğe başlıyorum kızlar. Hayırlı ve güzel sonuçlar alırız inşallah, Allah emeklerimizin sabrımızın karşılığını boş bırakmasın
aaaaa ne alaka nasıl yani peki transfer yapılırken anestezili mi oldun.Kizlar transferi oldum yanliz gazim var sorunlu gecti dua edin bana doktor gelmedi sonra sonta taktilar doktoru beklerken
Hayir canim beni masaya aldilar doktor gelmedi tam bir saat orda oyle bekledim hemsire dedi hasta cok sikisti olmaz sonta takti sonra 10 15 dakika sonra geldi transfer yapti ama bende cok gaz var suan yiyeceklermi yapti bilemiyorum doktora soracaktim maden suyu icebilirmiyim diye transferden sonra esim bakti bulamadiaaaaa ne alaka nasıl yani peki transfer yapılırken anestezili mi oldun.
Ne acayip ya doktor gelmeden neden başlatmışlar ki ozaman. Aptallık diz boyuHayir canim beni masaya aldilar doktor gelmedi tam bir saat orda oyle bekledim hemsire dedi hasta cok sikisti olmaz sonta takti sonra 10 15 dakika sonra geldi transfer yapti ama bende cok gaz var suan yiyeceklermi yapti bilemiyorum doktora soracaktim maden suyu icebilirmiyim diye transferden sonra esim bakti bulamadi
Ben 3 bine yakin harcadim canim ilaclara ya belki sen daha az kullanirsin az maliyetli olurHosbulduk canim
Ankaradayim devlet hastanesinde olucam. O hastanede arkadasim yaptirdi 7 bin kusur harcadı. Ilaclar kişiye gore degisiomus sanırım. O cok fazla ilac kullandigim için çok tuttu dedi. Ama bilmiorum sizde zamli fiyat diince hazirlikli olayim istedim
Aminnn insallah canimm ne zaman adet olacaksin ayni zamanda mi olucaz acabaOcak adetim le bende tüp bebeğe başlıyorum kızlar. Hayırlı ve güzel sonuçlar alırız inşallah, Allah emeklerimizin sabrımızın karşılığını boş bırakmasın
Ne sacma is canim ya doktor gelmeden hic hasta alinir mi doktorun hazir olmasi gerek asil ordaKizlar transferi oldum yanliz gazim var sorunlu gecti dua edin bana doktor gelmedi sonra sonta taktilar doktoru beklerken
Canim onu doktorun belirler yumurta toplamadan sonra bide vucut su toplamasin diye bazen de donduruluyor diger aylarda oluyor transferhe anladım canım peki bir soru daha transfer hemen olan var bide dondurulmus olarak yapılıyor kimilerine neden
Canim benim sansim iste sonrasinda karnim gaz doldu baya zorlandim hayirlisiyla insallah tutar ama bogazimda gidiklaniyor tam bir saat o halde orda durdum hemsireler bile uzuldu halimeNe sacma is canim ya doktor gelmeden hic hasta alinir mi doktorun hazir olmasi gerek asil orda
Zaten herkes oyle dedo bari hastayi hazirlayin demeselerdi diyorlar yaptigi iste odasinda telefonla konusmakNe acayip ya doktor gelmeden neden başlatmışlar ki ozaman. Aptallık diz boyu
Insallah canim hayirlisi bakalim. Insan tedirginde olmuyo deil, bi kendimi manevi hazir hissedip baslayamadim. Bu aya insallah.. Sen sadece transfermi bekliosun su an?Ben 3 bine yakin harcadim canim ilaclara ya belki sen daha az kullanirsin az maliyetli olur
Çok geçmiş olsun canim kotu olmus cidden. Insallah bebegin sana tutunurda unutursun bu gunuZaten herkes oyle dedo bari hastayi hazirlayin demeselerdi diyorlar yaptigi iste odasinda telefonla konusmak
Hayirlisiyla canim bu gaz olayindan dolayi cok umutlu degilim ama insallah bakalim seninde hayirlisiyla seninde pozitif olur insallahÇok geçmiş olsun canim kotu olmus cidden. Insallah bebegin sana tutunurda unutursun bu gunu
Gaz olayindan neden umidinizi kaybediyorsunuz ki, saglikli embriyo ve sartlar elverisliyse oyle gazdan tüyden etkilenmez. Icinizi karartmayin. Ben o kadar kotumoldum.ko 15 dk zor dayandim ayaga kalkip tuvalete gitmemek icin o zaman bile bir sey olmaz dedilerHayirlisiyla canim bu gaz olayindan dolayi cok umutlu degilim ama insallah bakalim seninde hayirlisiyla seninde pozitif olur insallah