- 21 Haziran 2019
- 414
- 442
- 42
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Benim de 5.gun embriyosu ay çok heyecanlı inşallah güzel haberler alırsınBilmiyorum ki canım benim de cumartesi kondu dr cumartesi gel dedi kara kasima gözüme bakmaz sanırım die düşünüyorum ama ne için çağırdı onuda bilmiyorum bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama 5. Gün embriyosu 7. Gün belli olur yazmışlardı
İnşallah hayırlı haberler ver bize yarın çok dua edicem senin içinBilmiyorum ki canım benim de cumartesi kondu dr cumartesi gel dedi kara kasima gözüme bakmaz sanırım die düşünüyorum ama ne için çağırdı onuda bilmiyorum bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama 5. Gün embriyosu 7. Gün belli olur yazmışlardı
İnşallah canımBenim de 5.gun embriyosu ay çok heyecanlı inşallah güzel haberler alırsın
6 ocakta transferim oldu dün adet günümdu belirti için çok erken sanki daha 5 günAma zaten gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynı diyorlar canlar..Benim de kaç gündür elim yüreğimde korka korka gidiyorum wcye
Benim de iki gün önce adet günümdü öyle ağrılar çektim ki ...adet gününün olması da etken olabilirmiş hemşire öyle dedi..Hala korkuyorum bazen iki üç gün atardı çünkü..Hayırlısı bakalım artık her şey güzel olsun6 ocakta transferim oldu dün adet günümdu belirti için çok erken sanki daha 5 gün
Hepimiz birbirimize dualar edelim. Kendimize ederken birbirimizi de katalım dualarımıza. Gerçekten çok korkuyorumBenim de iki gün önce adet günümdü öyle ağrılar çektim ki ...adet gününün olması da etken olabilirmiş hemşire öyle dedi..Hala korkuyorum bazen iki üç gün atardı çünkü..Hayırlısı bakalım artık her şey güzel olsun
Canım korktugumda sonra da diyorum ki kendime ben bana düşeni yaptım her şey Senden Rabb'im diyorum ve rahatlıyorum..Allahu alem yarın ne olacağını kimse bilemez her şey gönlümüzce olsun inşallah dua edelim iyi gecelerGepi
Hepimiz birbirimize dualar edelim. Kendimize ederken birbirimizi de katalım dualarımıza. Gerçekten çok korkuyorum
Ben uzun zamandır tedavi görüyorum onunla.gecen yaz tup bebege başladık transfer edeceği zaman istmosel rahimin sezeryandan dolayı iyiesmedigini bu yüzden ameliyat olmam gerektiğini söyledi ameliyattan önce sağ tüpümün de tıkali olduğunu fark etti.cikolata kistim de vardi onu da aldı.ama istmosel rahimdeki akintim geçmedi ama transfer sürecine başladık artık Allah'a bıraktım çok tedirginim ama yapabileceğim bir şey yok.Benimki de o..Memnun kaldım ben hele transferden sonra geldi elimi tuttu öğütler verdi gitti
Canim ben kan vericem pazartesi esim dun kan verelim dedi fakat varsa eger artisi pazar kan veremeyecegim icin yok dedim
Sen yaptinmi test cnm
Benim korkularim var cnm ..Sen yaptinmi test cnm
O ağrılar ilaçlardanda olabilir canım içimizi ferah tutalım olumlu düşünelim olumlu olsunBenim bel ve bacak ağrım başladi adet olacağım zaman olurdu böyle ağrılar
Evet bazılarında engelliyor ilaçlar benim engellememisti aşılama dada tüpbebektede olumlu olmak istiyorum ama korkuyorum çok rabbim den hayırlısı ben elimden geleni yapıyorum can veren allah nasipte varsa olur inşallahHimm anladım canım umarım tutmuştur ve biz başka bir başlıkta bebeklerimizle ilgili yazişırız..Bazen transferden sonra 7-8 gün sonra adet günü oluyor ya aslında onun için sormuştum ilaçlar engeller mi diye
Dualarim seninle inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin sana hepimizeDualarınızı bekliyorum
İnşallah bebeğim bana tutundugu içindirO ağrılar ilaçlardanda olabilir canım içimizi ferah tutalım olumlu düşünelim olumlu olsun
Her şey güzel olur inşallah..Benim ilk denemem bazı noktalarda yapacağımız şey sınırlı olabiliyor maalesef..Peki bu şekilde tutabilir miymiş bir şey dedi mi hoca canım?Ben uzun zamandır tedavi görüyorum onunla.gecen yaz tup bebege başladık transfer edeceği zaman istmosel rahimin sezeryandan dolayı iyiesmedigini bu yüzden ameliyat olmam gerektiğini söyledi ameliyattan önce sağ tüpümün de tıkali olduğunu fark etti.cikolata kistim de vardi onu da aldı.ama istmosel rahimdeki akintim geçmedi ama transfer sürecine başladık artık Allah'a bıraktım çok tedirginim ama yapabileceğim bir şey yok.
Bende kullandığım jel den dolayı değişik renkli akıntı oluyorKizlar acik kahve lekelenme oldumu sizde 5gunnoldu transfer olali
Ben bu sefer jel kullanmiyorum igne ve hap iciyorum. Regl olucam diye korkuyorumBende kullandığım jel den dolayı değişik renkli akıntı oluyor