- 21 Haziran 2019
- 414
- 442
- 42
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Yok canım ya üşütmedim ama bilemedim psikolojik değil canım ya ha bire wcdeyim ve o bölgede yanma var hayırlısı dün akşama göre daha iyiyim belki inşallah yarına geçer..Kendini hamile hissediyor musun canım?Hadi gözün aydın canım birşey çıkmamış. Üşüttün mü acaba? Ya da biraz psikolojik mi? Bol suya devam
Kaç güne geçti canım ya umarım yarın geçer artik..Sen ne yaptın kaçıncı günün bugün?Canim bendede oldu o hemde cok ama bana sonta taktilar belki ondandir yada o aparatlar tahris etmistir transfer esnasinda taktiklari aynisini bende yasadim
Teşekkür ederim canım öyle yapıyorum su şişesi ile yapıştık artıkGeçmiş olsun canım evet bol bol su tüket ben hiç icmiyordum normalde ama şuan 2 lt yakın içiyorum
Canim ben 17 gun transfer oldum aslinda tam yumurtlama zamanimda benim dongum genelde 34 gun adetten 17 gun sonra yumurtluyorunTransfer olan canlarım sizin adet ile transfer gunu arasi kacinci gunde transfer yapildi yazarsaniz memnun olurum ♥
Canim ilk iki gun cok cektim heleki ilk idrarda oluyorum sandim. 3. Gunde devam etti ama az 4. Gun gecti tamKaç güne geçti canım ya umarım yarın geçer artik..Sen ne yaptın kaçıncı günün bugün?
Ay ya inşallah benim de geçer artık ne yapalım gülü seven dikenine katlanıyorCanim ilk iki gun cok cektim heleki ilk idrarda oluyorum sandim. 3. Gunde devam etti ama az 4. Gun gecti tam
Gecer canim senin kacinci gununduAy ya inşallah benim de geçer artık ne yapalım gülü seven dikenine katlanıyor
Aynen canim aksam bi bardak ictim artik her gun icecegim taze kendim sıkıyorumBenim 14. gün oldu transferim ama bu tamamen sana bağlı birşey. Rahminin durumuna göre dr. Karar veriyor tarihe. Tavsiyem nar suyu iç sabah akşam taze taze.
Hmm ben 28 gunde bir oluyorum o zaman 14 16gun olur benim transferCanim ben 17 gun transfer oldum aslinda tam yumurtlama zamanimda benim dongum genelde 34 gun adetten 17 gun sonra yumurtluyorun
Bende 30 günde bir adet oluyorum 18 gün yapıldı transferim dondurulmuş embriyoyduTransfer olan canlarım sizin adet ile transfer gunu arasi kacinci gunde transfer yapildi yazarsaniz memnun olurum
Ben varım canım hangi doktor?Merhaba kızlar ben de transfer için ilaçlara başladım.Samsun medikal parkta yaptıran var mi?
Acaba fitilden dolayı mı oldu yanma? Sürekli wcye gitme bende de var ama çok çok çok su içiyorum ondan. İnşallah bugün daha iyisindir. Kan testi yapılmadığından daha kendimi tam hamile gibi hissetmiyordum. Nasıl bir duygu onu da bilmiyorum ki hissedilir mi hissedilmez mi? İnşallah bebişlerim benimledirler.Yok canım ya üşütmedim ama bilemedim psikolojik değil canım ya ha bire wcdeyim ve o bölgede yanma var hayırlısı dün akşama göre daha iyiyim belki inşallah yarına geçer..Kendini hamile hissediyor musun canım?
Canım sabahları hafifliyor geceleri artıyor ben de anlamadım ki..Fitilden kaynaklı olabileceğini söyledi doktorum.Bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız hepimiz..İdrar testi yapacak mısın?Acaba fitilden dolayı mı oldu yanma? Sürekli wcye gitme bende de var ama çok çok çok su içiyorum ondan. İnşallah bugün daha iyisindir. Kan testi yapılmadığından daha kendimi tam hamile gibi hissetmiyordum. Nasıl bir duygu onu da bilmiyorum ki hissedilir mi hissedilmez mi? İnşallah bebişlerim benimledirler.
Yok ben direkt gününde kan testi yapmayı düşünüyorum. Sen yapacak mısın?Canım sabahları hafifliyor geceleri artıyor ben de anlamadım ki..Fitilden kaynaklı olabileceğini söyledi doktorum.Bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız hepimiz..İdrar testi yapacak mısın?