- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Canim sana hangi ilaclari yazdi bende bugun basladim transfer icin ilaclaraMerhaba kızlar ben de transfer için ilaçlara başladım.Samsun medikal parkta yaptıran var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sana hangi ilaclari yazdi bende bugun basladim transfer icin ilaclaraMerhaba kızlar ben de transfer için ilaçlara başladım.Samsun medikal parkta yaptıran var mi?
Kan testimi yaptırdın canım hayırlısı allahtan üzülme demiyorum valla bana diyenede kızıyorum ama güçlü ol canım bağır çağır ağla istediğin kadar kendine zaman ayır hazır hissettiginde bidaha dene ben genelde kan testi bile veremeden adet oluyorum hep öyle öğreniyorum adet genelde ya normal döngünde yada 3 -4 gün geçirebilirAdet ne zaman oluruz şimdi tutmadi ya kızlar. ?
Hayırlı olsun canım bu mübarek gün başladın inşallah pozitifide görürsün ben iki tane içiyordum transferden sonra hala iki içiyorumKizlarr bugun muayene oldum esrofem ve oksapar yazdi yine haftaya kontrol var esrofemi gunde kac ictiniz siz
Seninde hayirli olsun canim cok sagol bana sabah 2 oglen 2 aksam 2 iceceksin dedi ondan sordumHay
Hayırlı olsun canım bu mübarek gün başladın inşallah pozitifide görürsün ben iki tane içiyordum transferden sonra hala iki içiyorum
Demek sonunda başladın ha ..İnşallah güzel haberlerini alırız arkadaşımCanim sana hangi ilaclari yazdi bende bugun basladim transfer icin ilaclara
Canım sen kan testi mi yaptırdın? Bugün 8.günün müydü?Adet ne zaman oluruz şimdi tutmadi ya kızlar. ?
Evet sonunda basladim oyle takinti haline getirmistim kiDemek sonunda başladın ha ..İnşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım
Zaten bu süreçte hepimiz takıntılı oldukEvet sonunda basladim oyle takinti haline getirmistim ki
Hayirli olsun canim simdiden kacinci gun embriyosuSelam herkese geç katıldım ben aranıza konuyu yeni gördüm. 6 ocakta transferim yapıldı beklemedeyim çok değişik duygular içindeyim
Tayfun alperBen varım canım hangi doktor?
Sizin hangi doktor?Tayfun alper
Estrofem coraspin folic bir de good day diye bi vitamin var onu aliyormCanim sana hangi ilaclari yazdi bende bugun basladim transfer icin ilaclara
Bana estrofemi akşam 2tane al dedi herkese farklı oluyor herhaldeCanim sana hangi ilaclari yazdi bende bugun basladim transfer icin ilaclara
Hoşgeldin canım bende 6 ocakta transfer oldum 5 gün embriyosuydu benimde ama ah o değişik duygular korkular çıkmıyor aklımdan benim bu ikinci canım senin kaçıncı denemenÇok teşekkür ederim canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda. 5. Gün embriyosu doktor tutma ihtimali biraz daha yüksek dedi. Ama yine de içimde değişik bir korku var
Benimde ikinci tedavim ama ilk transferim ilk tedavim devlette olmuştu ve döllenme olmamıştı. Şimdi de aksi ispat edilene kadar hamileyim diye kendimi olumlu düşüncelere zorluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Senin kalite için ne dedi doktorun ?Hoşgeldin canım bende 6 ocakta transfer oldum 5 gün embriyosuydu benimde ama ah o değişik duygular korkular çıkmıyor aklımdan benim bu ikinci canım senin kaçıncı denemen
Canim ben sabah bir akşam bir alıyorum başkada bişi vermedi jel var bitek oda transfer yaklaşınca basladim transferden sonrada iğne verdi progestan 5 gün onu vurduruyorum bugün oda sondu çok şükürSeninde hayirli olsun canim cok sagol bana sabah 2 oglen 2 aksam 2 iceceksin dedi ondan sordum
Benimde uludağ üniversitesinde canım ilk denemede 21 yumurta toplandi 11 döllendi en iyi 3 tane 5 gün embriyosu elde edildi ikisi donduruldu bitanesi taze transfer edildi negatif sonuç aldim iki ay ara verdik şimdi dondurulmuş olanlardan birtanesini transfer ettiler 5 gün embriyosuBenimde ikinci tedavim ama ilk transferim ilk tedavim devlette olmuştu ve döllenme olmamıştı. Şimdi de aksi ispat edilene kadar hamileyim diye kendimi olumlu düşüncelere zorluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Senin kaçıncı gün embriyosu?
Peki neden tutmadıgına dair bilgi verdiler mı? Kalite için bişey dediler mi? Benimde dondurulmuslarim var 5. Ve 6. Gün ama kalitesi düşük olanlarda var için de 5. Gün olanların hepsi birinci kalite olmuyormusBenimde uludağ üniversitesinde canım ilk denemede 21 yumurta toplandi 11 döllendi en iyi 3 tane 5 gün embriyosu elde edildi ikisi donduruldu bitanesi taze transfer edildi negatif sonuç aldim iki ay ara verdik şimdi dondurulmuş olanlardan birtanesini transfer ettiler 5 gün embriyosu