- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Yok canim benimde adetle baslandi ama oksapar kullandim yumurta toplamadan sonrasen transferden sonra da mı iğne oluyorsun ? ben adetle birlikte iğne verdiler bana da ..
Bence yanlis dusunuyorsun canim ama tabikide senin kararinKızım milletin 4.5 günü çıkmış idrarda. ..artık ümidim yok.belirtim de yok..
Allah gönlüne göre versin ne diyeyim isteyen herkese nasip etsinben 28 yaşındayım. Aslında 2 tane hiç fena olmaz. Suan vitamin kullanıyorum. Adet olmamı beklıorm adetin 2. günü iğneye başlatacak.
Canım hemen modunu düşürme herkeste idrarda çıkıyor diye bir şey yok kiKızlar ben de ayrilcam artık baksanıza bu basliktan. Yine kısmet değilmiş yine değilmiş. ..7.gün bu sabah idrar yaptım yine yok yine yoookkk ...çok Üzgünüm. Uyuyup herşeyi unutmak istiyorum. ..
Sevindim canım senin adına hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzCanlarım bu defa gercekten adet oldum yarin gidecegim doktora randevu aldim
İnsallah canim ya bakalim benim sonucum ne olacakSevindim canım senin adına hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet canim malesef hep alttan bakiyorlarKizlarr transfer icin gidiyoruz ya adetle onda da mi vajinal yoldan muayene olunuyor yoksa karindan ultrasyonla mi
Hmm neyse olsun bakalim herseye deger guzel sonucEvet canim malesef hep alttan bakiyorlar
Amin cümlemize inşallahAllah gönlüne göre versin ne diyeyim isteyen herkese nasip etsin
Geçmiş olsun canım evet bol bol su tüket ben hiç icmiyordum normalde ama şuan 2 lt yakın içiyorumBen de doktora gittim idrar kültürüne bakıldı çok şükür temiz ama neden hala idrar yaparken yanma oluyor?Bol bol su içeyim bari
Aynen canim sonuc hayirlisi ile pozitif olsun gerisi bosHmm neyse olsun bakalim herseye deger guzel sonuc
Hayirli ugurlu olsunn oldumu transferin bugunİnsallah canim ya bakalim benim sonucum ne olacak
Yok canim yarin transfer icin baslicam ilaclara gidecegin doktora ben transfer icin adet bekliyordumHayirli ugurlu olsunn oldumu transferin bugun
Canim bendede oldu o hemde cok ama bana sonta taktilar belki ondandir yada o aparatlar tahris etmistir transfer esnasinda taktiklari aynisini bende yasadimBen de doktora gittim idrar kültürüne bakıldı çok şükür temiz ama neden hala idrar yaparken yanma oluyor?Bol bol su içeyim bari
Benim 14. gün oldu transferim ama bu tamamen sana bağlı birşey. Rahminin durumuna göre dr. Karar veriyor tarihe. Tavsiyem nar suyu iç sabah akşam taze taze.Transfer olan canlarım sizin adet ile transfer gunu arasi kacinci gunde transfer yapildi yazarsaniz memnun olurum ♥
Hadi gözün aydın canım birşey çıkmamış. Üşüttün mü acaba? Ya da biraz psikolojik mi? Bol suya devamBen de doktora gittim idrar kültürüne bakıldı çok şükür temiz ama neden hala idrar yaparken yanma oluyor?Bol bol su içeyim bari