- Konu Sahibi Birumutbekleyen
transfer sonrası ikinci günüm. güzel sonuçlar alalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 31 aralıkda doktora gittik kist gördü 1 yumurtamda tabi bi kaç yumurtam daha vardı :) Kist için dupsthon verdi. Bide ınofolic combi verdi. Onu da kullanıorm yarın ilaçlarım bitiyor haftaya yada 20 si gibi adet olunca gidicem.Ahh benim kader arkadasim ne zaman tarihin
Sordular ben istedim.Zaten yaşım da uygun olduğu için sorun çıkmadı2 tane olmasını siz mi ıstediniz doktorunuz mu sordu :)
Darisi senin adet olmana insallah canim bende kist yoktu ama evim uzakta oldugu icin kullandim dogum kontrol zamanli adet olup baslamak icincanım 31 aralıkda doktora gittik kist gördü 1 yumurtamda tabi bi kaç yumurtam daha vardı :) Kist için dupsthon verdi. Bide ınofolic combi verdi. Onu da kullanıorm yarın ilaçlarım bitiyor haftaya yada 20 si gibi adet olunca gidicem.
yaşınız kaç :)Sordular ben istedim.Zaten yaşım da uygun olduğu için sorun çıkmadı
Amin canım bu surecde skıntılı bir sürec nasıl yaparım ne ederim beni neler beklıyor hıc bır fıkrım yokDarisi senin adet olmana insallah canim bende kist yoktu ama evim uzakta oldugu icin kullandim dogum kontrol zamanli adet olup baslamak icin
37 canım ,prosedürü 35 yaş altı 1, üstü 2..Sen de mi iki tane düşünüyorsun? Şu anda hangi aşamadasın?yaşınız kaç :)
Rabbim oyle yardim ediyor ki sen hic merak etme canim benim vurdugun igne acisini bile unutuyorsun ben her ignemde kendi kendime dedim bu igne bebegim icin diyeAmin canım bu surecde skıntılı bir sürec nasıl yaparım ne ederim beni neler beklıyor hıc bır fıkrım yok
Canimm umitsizlige kapilma ya 7inci gunde cok erken degil mi idrarda git kan ver bariKızlar ben de ayrilcam artık baksanıza bu basliktan. Yine kısmet değilmiş yine değilmiş. ..7.gün bu sabah idrar yaptım yine yok yine yoookkk ...çok Üzgünüm. Uyuyup herşeyi unutmak istiyorum. ..
Kızım milletin 4.5 günü çıkmış idrarda. ..artık ümidim yok.belirtim de yok..Canimm umitsizlige kapilma ya 7inci gunde cok erken degil mi idrarda git kan ver bari
Gözün aydın canım sevindim valla inşallah güzel sonuçlar alırsınCanlarım bu defa gercekten adet oldum yarin gidecegim doktora randevu aldim
Öyle düşünme ama başka forumda görmüştüm idrar yapmış çıkmamış 12 günde kan yapmış çıkmış üzülme belki seninledir boşa üzülüyorsundyrKızım milletin 4.5 günü çıkmış idrarda. ..artık ümidim yok.belirtim de yok..
Hayırlı olsun canım benimde 3 günümtransfer sonrası ikinci günüm. güzel sonuçlar alalım inşallah
Evet ya mide bulantısı ayrı zaten midem rahatsız hep bulantı halinde jel kullanırken sıkıntı yok bende hem jel hem iğne ağır geliyor birazCanim benim fitilde kasik agrisi vardi bende cokta reflu o ilac yapmisti simdi jel kullaniyorum hangi ilac bilmiyorum ama bundada midem cok kotu kemiklerim cok agriyor
sen transferden sonra da mı iğne oluyorsun ? ben adetle birlikte iğne verdiler bana da ..Evett canim transfer bekliyordum sonunda oldum basliyorum sen gonal f mi kullaniyorsunn
ben 28 yaşındayım. Aslında 2 tane hiç fena olmaz. Suan vitamin kullanıyorum. Adet olmamı beklıorm adetin 2. günü iğneye başlatacak.37 canım ,prosedürü 35 yaş altı 1, üstü 2..Sen de mi iki tane düşünüyorsun? Şu anda hangi aşamadasın?
Hayırlısı inşallah.Rabbim oyle yardim ediyor ki sen hic merak etme canim benim vurdugun igne acisini bile unutuyorsun ben her ignemde kendi kendime dedim bu igne bebegim icin diye