- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Kiz bacim rahim okaddar buyuyor mu en fazla 11 gordum simdiye kadat sankiCanim yumurta buyuklugu 17 20 ml arasi oldumu catlatiliyor rahim kalingidia 12 16 arasi oldumu yapiyorlar transferi bir haftaya yapilir bence hayirlisiyla
Evet bazende hic bir sorun yokken yapiyorlar yer acmak icin tutunma kolaylasmasi icin ben mesela polip oldugunu bilmiyordum ameliyat esnasinda doktorum gordu aldiBende sorum yok iken yapildi. Tek bir transfer oldum negatif aldim.. kolaylastiriomus biraz ne kadar dogru beli dgl iste..
Evet canim ya ben seni duyunca cok uzulmustum doktorun cok onemli bu tedavide iste ben cok cok memnunum Allah bin kere razi olsun ondan her konuda yardimci oluyor mesaj yazarak bile ulasiyorum ben kendisine sonucta o kadr maddi manevi emek veriyoruz kolay miYok canim benim filme bakmadi bile erzincanda cektirmistim cok sukur benimkinde sorun yoktu fakat transfer gunu kadinin meger tupler kapaliymis opuya girmis sonra doktor farketmis ve kadinin yastan dolayi rapor dolmasina bir ay kalmis. Biz malesef boyle bir merkezde yaptirdik hatta hasta doktora soylemis doktor utanmadan gulmus gunde 80 hastaya bakiyorlar sabah 8 de giriyorsun aksam 5 de pert olmus halde cikiyosun benim masada yasadiklarimi anlatmistim doktorun korkusundan tuwalete gondermediled uc gun agri cektim aman doktor gelirde iki dakika beklee diye o masada bacaklarim ayrik tam 55 dakika doktoru bekledim
Canim hakkimizda hayirlisi ne diyim baska carem yok diguda malesef baska yer yokEvet canim ya ben seni duyunca cok uzulmustum doktorun cok onemli bu tedavide iste ben cok cok memnunum Allah bin kere razi olsun ondan her konuda yardimci oluyor mesaj yazarak bile ulasiyorum ben kendisine sonucta o kadr maddi manevi emek veriyoruz kolay mi
Cnm karistirdim o zaman ama benim cuma 7.2 dedi persembe transfer yaptiKiz bacim rahim okaddar buyuyor mu en fazla 11 gordum simdiye kadat sanki
Sagol canım Ikinci denemem canım ilki taze transferdi bu dondurulmuş bunda hiç bişi hissetmiyorum ne kasılma ne sancı sadece iğne oluyorum progestan o çok ağrı yapıyorÇok sevindim canım senin adına kaçıncı denemen senin?Allah gönlümüze göre versin inşallah
Bol yürüyüş yapmakta iyi geliyor adet benim gecikince yürüyüş yapıyorum geliyor hemenEvet ya maydonoz suyu bile ictim oluyum diye
ÜzülDüm canım üniversiteyemi gidiyorsun bende bursa uludağ üniversiteye gidiyorum ama böyle bişi yaşamadım bizimkiler çok şükür iyiler ya soru sorunca cevap alabiliyosun arayabiliyorsun şikayet yeri yokmu şikayet edin hasta nasıl bekliyor masada bana dedi çok sıkışıkmısın çoksa biraz yap istersen diyorlar iki saat yatirdilar transferden sonra yani o doktorun iş güzarlıgı benceYok canim benim filme bakmadi bile erzincanda cektirmistim cok sukur benimkinde sorun yoktu fakat transfer gunu kadinin meger tupler kapaliymis opuya girmis sonra doktor farketmis ve kadinin yastan dolayi rapor dolmasina bir ay kalmis. Biz malesef boyle bir merkezde yaptirdik hatta hasta doktora soylemis doktor utanmadan gulmus gunde 80 hastaya bakiyorlar sabah 8 de giriyorsun aksam 5 de pert olmus halde cikiyosun benim masada yasadiklarimi anlatmistim doktorun korkusundan tuwalete gondermediled uc gun agri cektim aman doktor gelirde iki dakika beklee diye o masada bacaklarim ayrik tam 55 dakika doktoru bekledim
Canim hemsireler doktordan cok korkuyo beni masada bir saat sikisik bekletiyorlar ben lavobaya gitsem doktor iki dakika beklese olmuyor doktor artik nasilsa dusun hicbirseyim yok sonta taktilar iceri girdigimde saate baktim 10 45 ciktim baktim 11 45 oda geldi tek kelime etmedi bitti transfer hayirli olsun dedi gitti orda diger hastayi doktor beklemesin diye beni hemen kaldirdilar ne bileyim saymakla bitmez ama vardir hayir diyoruz ne diyelim ama transferden sonra 3 gun idrar yaparken cektigimi ben bilirim o masada bir saat yattiktan sonra o stress sikinti ve bel agrisini ben bilirimÜzülDüm canım üniversiteyemi gidiyorsun bende bursa uludağ üniversiteye gidiyorum ama böyle bişi yaşamadım bizimkiler çok şükür iyiler ya soru sorunca cevap alabiliyosun arayabiliyorsun şikayet yeri yokmu şikayet edin hasta nasıl bekliyor masada bana dedi çok sıkışıkmısın çoksa biraz yap istersen diyorlar iki saat yatirdilar transferden sonra yani o doktorun iş güzarlıgı bence
Çok geçmiş olsun canım inşallah minigin seninledirde bu çektiklerine değer bidaha aynı şeyi yasamazsin canımCanim hemsireler doktordan cok korkuyo beni masada bir saat sikisik bekletiyorlar ben lavobaya gitsem doktor iki dakika beklese olmuyor doktor artik nasilsa dusun hicbirseyim yok sonta taktilar iceri girdigimde saate baktim 10 45 ciktim baktim 11 45 oda geldi tek kelime etmedi bitti transfer hayirli olsun dedi gitti orda diger hastayi doktor beklemesin diye beni hemen kaldirdilar ne bileyim saymakla bitmez ama vardir hayir diyoruz ne diyelim ama transferden sonra 3 gun idrar yaparken cektigimi ben bilirim o masada bir saat yattiktan sonra o stress sikinti ve bel agrisini ben bilirim
Amin cnmmmm cok mutlu oldum inanki duana. Sen peki cnm transfer olmusmuydunÇok geçmiş olsun canım inşallah minigin seninledirde bu çektiklerine değer bidaha aynı şeyi yasamazsin canım
Olsunn canimm nasip insallah guzel sonuc alirsinCanim hakkimizda hayirlisi ne diyim baska carem yok diguda malesef baska yer yok
Ooo yuruyuste yaptim hopladim zipladim yine gelmedi uyuz oldumBol yürüyüş yapmakta iyi geliyor adet benim gecikince yürüyüş yapıyorum geliyor hemen
Pko flnmi vardi sende, nie gelemedi ki adetin test yapsaydin.Ooo yuruyuste yaptim hopladim zipladim yine gelmedi uyuz oldum
Amin canım bende oldum transfer pazartesi günü ikinci denemem benim dondurulmuş 5 gün embriyosuydu hiç belirti yok bugün ikinci gün ama ne bileyim senin kaçıncı gün canımAmin cnmmmm cok mutlu oldum inanki duana. Sen peki cnm transfer olmusmuydun
Valla niye gelmedi acaba normalde geçiyormu adetinOoo yuruyuste yaptim hopladim zipladim yine gelmedi uyuz oldum
Canim benimde hicbelirti yok tek adet belirtisi sivilcelerim cikti cok uzgunumAmin canım bende oldum transfer pazartesi günü ikinci denemem benim dondurulmuş 5 gün embriyosuydu hiç belirti yok bugün ikinci gün ama ne bileyim senin kaçıncı gün canım
Benim de 13 ocakta transferim var bende ilaç olarak estrofem ve vajinal jel kullanıyorum benim de ertlendi yumurta toplamadan sonra 14 aralıkta yumurta toplama yapıldı embriyolarım 2 tane 6.gün embriyosu dondurulmus olarak bekliyorlarSelam kızlar bende Ocak ayında transfer olucam inşallah geçen ay yumurtalarım toplandı ama bi talihsizlik sonucu taze embriyo transferi yapamadılar bir ay ertelediler 13 ocakta doktoru arayıp transfer gününü belirlicez şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum
Bendede sivilceler çıktı başkada bişi yok vallaCanim benimde hicbelirti yok tek adet belirtisi sivilcelerim cikti cok uzgunum