- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Canim ilaclardan sanirim kasik agrisi falan hicbirsey yok baskaBendede sivilceler çıktı başkada bişi yok valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ilaclardan sanirim kasik agrisi falan hicbirsey yok baskaBendede sivilceler çıktı başkada bişi yok valla
Aynen canım arada kasık ağrısı oluyor ama oda iğnenin etsikisi galiba acayip yakan bir iğne bu progestan allahtan 5 gün kullancam acayip ağrıyor kalcalarim üzerine zor yatıyorumCanim ilaclardan sanirim kasik agrisi falan hicbirsey yok baska
Canim evet bu aksam onuda farkettim benimde asilamada olmustu progestron kullaniyordunAynen canım arada kasık ağrısı oluyor ama oda iğnenin etsikisi galiba acayip yakan bir iğne bu progestan allahtan 5 gün kullancam acayip ağrıyor kalcalarim üzerine zor yatıyorum
Az var pko gelmesi lazim dogum kontrol ictim hamile olamam esim yanimda degil bekliyoruz ya ondan gelmezPko flnmi vardi sende, nie gelemedi ki adetin test yapsaydin.
Hem sona kaldim sanma en son ben gidiorum tee 29 ocak adet
Yok hic gecmezdi hep duzenliydi stresten olabilir ya esim yanimda degil evimden uzagim onuda takiyorum kafayaValla niye gelmedi acaba normalde geçiyormu adetin
Yok ya bence bi zarari olmaz canim bide kacinci gunundesin transferinKızlar ya galiba ben idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum pelvik ağrılarından sonra şimdi de idrarım sürekli geliyor.On dk bir wcye gidiyorum.Umarim tutunmaya bir zararı olmaz
Canım geçmiş olsun, fazla su tüketiminden de çok sık WC ye çıkıyor olabilirsin. Benim ağrılarım azaldı epey iyi mi kötü mü bilemedim.Kızlar ya galiba ben idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum pelvik ağrılarından sonra şimdi de idrarım sürekli geliyor.On dk bir wcye gidiyorum.Umarim tutunmaya bir zararı olmaz
Teşekkür ederim canım öyle de idrardan sonra aferdersin vajinada bir yanma oluyordu oradan şüphelendim zaten.Az önce randevu aldım hastaneye gideceğim enfeksiyonsa geçmez ilaç kullanmadan.Benim de ağrılarım azaldı hayırlısı ya kendimi dinlemek istemiyorum ama olmuyorCanım geçmiş olsun, fazla su tüketiminden de çok sık WC ye çıkıyor olabilirsin. Benim ağrılarım azaldı epey iyi mi kötü mü bilemedim.
bende sendenim adet olmamı beklıorm ::)Ohh cogu gitti azı kaldi en arkada ben kaldim adet olucam da gidicem de ohooo
2 tane olmasını siz mi ıstediniz doktorunuz mu sordu :)Merhabalar benim de transferim bugün oldu.İki embriyo transfer edildi ..3 tane de donduruldu..Rabbim hayırlısını versin artık biz bize düşeni yaptık gerisi takdir..Rabbim isteyen herkese hayırlarla nasip etsin inşallah
Ahh benim kader arkadasim ne zaman tarihinbende sendenim adet olmamı beklıorm ::)
İyi düşünmüşsün bi git bakalım doktora. İnşallah çok önemli bişey çıkmaz. Ben de kendimi dinlemek istemiyorum ama aklıma geliyor hep.. Hayırlısı bakalım.Teşekkür ederim canım öyle de idrardan sonra aferdersin vajinada bir yanma oluyordu oradan şüphelendim zaten.Az önce randevu aldım hastaneye gideceğim enfeksiyonsa geçmez ilaç kullanmadan.Benim de ağrılarım azaldı hayırlısı ya kendimi dinlemek istemiyorum ama olmuyor
Ben ilk defa oldum iğne ilk denemede vermediler bunda verdiler ama hiç güzel bir iğne değil ağrısı feci geliyor banaCanim evet bu aksam onuda farkettim benimde asilamada olmustu progestron kullaniyordun
Stresten canım insan eşini istiyor anlıyorum seni evinden uzaksin insan tuhaf olurYok hic gecmezdi hep duzenliydi stresten olabilir ya esim yanimda degil evimden uzagim onuda takiyorum kafaya
Ayy evet ya hele de bu surecte sadece yumurta toplama gunu yanimda olabildi ama olsun onun cani sagolsun ayagina tas degmesin de ben tekte gidip gelirimStresten canım insan eşini istiyor anlıyorum seni evinden uzaksin insan tuhaf olur
Sevindim hadi bakalım başla sende tedavine bende pazartesi günü başladım iğnelerime sen transfer mı olacaksın?Canlarım bu defa gercekten adet oldum yarin gidecegim doktora randevu aldim
Evett canim transfer bekliyordum sonunda oldum basliyorum sen gonal f mi kullaniyorsunnSevindim hadi bakalım başla sende tedavine bende pazartesi günü başladım iğnelerime sen transfer mı olacaksın?
Canim benim fitilde kasik agrisi vardi bende cokta reflu o ilac yapmisti simdi jel kullaniyorum hangi ilac bilmiyorum ama bundada midem cok kotu kemiklerim cok agriyorBen ilk defa oldum iğne ilk denemede vermediler bunda verdiler ama hiç güzel bir iğne değil ağrısı feci geliyor bana