- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.441
Ayy kizlar ne garip duyguymus Allahima oyle sukurler ettim ki esime bile demeden size soyledim iyiki varsinizBunda daha belirgin oldu oldu bu iş hayırlısıyla sağlıklısıyla inşallah
Koyulaştı mı biraz daha canımAyy kizlar ne garip duyguymus Allahima oyle sukurler ettim ki esime bile demeden size soyledim iyiki varsiniz ♥
Amin tesekkur ederim insallah ❤İnşallah canım rabbim yardımcın olsun ümitsiz olma lütfen evrene güzel enerji veriyoruz olumlu alıyoruz❤
Şükürler olsun canım bebeğin seninle ❤
Sen de iyi ki varsın canımAyy kizlar ne garip duyguymus Allahima oyle sukurler ettim ki esime bile demeden size soyledim iyiki varsiniz ♥
Evet canım benimki ilk denememde tutmuştuKizlar merhaba ben biraz geç kaldım ama bı sorum olacak bebeği ilk denemede tutunan var mı acaba
Benim ilk transferim de tutmuştu düşük oldu ikincide tuttu inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alabilirizKizlar merhaba ben biraz geç kaldım ama bı sorum olacak bebeği ilk denemede tutunan var mı acaba
Aminn inşallah canım Allahım kucagimizi boş bırakmasın insallahhBenim ilk transferim de tutmuştu düşük oldu ikincide tuttu inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alabiliriz
Peki tüp bebek sebebiniz neydi benimki eşimle alakalı sperm sayısı 400 binEvet canım benimki ilk denememde tutmuştu
Kiz ben nie gormedm ikinciyiYaptı yaptı
Kiz ben nie gormedm ikinciyi
Aminnn hepimizin insallahGordum
Rabbim kucagimizda gostersin.
Orada heyecan yaptık biz sayfalar dolduKiz ben nie gormedm ikinciyi
Hala aklimda t taraf neden c taraftan daha koyu onu dusunuyorumOrada heyecan yaptık biz sayfalar doldu
Insaallah canim ya insaallahHadi böylece ekim annelerine gideceğiz inşallah